ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: в Ж©П€ не тільки «ВОДОПОСТАЧ»

Кількість переглядів 3646

Після шкільних зборів в Овідіопольському ЗЗСО ім. Т. Шевченка серед моїх знайомих велике обурення викликав не факт збору грошей на м’ячі для уроків фізичної культури. Найбільше обурило – відсутність шкільного автобуса. Як так вийшло, що влада громади не забезпечила настільки важливу послугу для наших дітей, наших здобувачів освіти?

09 листопада 2023 року я зустрівся з керівником відділу освіти, культури, молоді та спорту Овідіопольської селищної ради Олександром Ткаченко з метою почути відповіді на два запитання:

  • Що зі шкільним автобусом?
  • Чому батьків змушують купувати м’ячі?

По автобусу відповідь – розробляється оновлення маршруту. По м’ячах – все закупимо. М’ячі будуть, батькам не потрібно здавати гроші.

Для порівняння я зв’язався з сусідньою Великодолинською громадою та поцікавився: чи працює у них шкільний автобус? Виявилось, що працює. Кожного дня чотири автобуси обслуговують здобувачів освіти. Ніяких проблем з затвердженням маршруту у них не було. Паливо є, перебоїв не буває.

Якщо до цього додати:

  • бюджети Овідіопольської селищної ради та Великодолинської селищної ради приблизно однакові;
  • за 2023 рік Великодолинська селищна рада передала на допомогу Збройним силам України вже 6 млн 800 тис. грн, а Овідіопольська селищна рада, якщо пам’ять мені не зміняє, тільки 700 тис. грн та й те після листа Одеської ОДА;
  • Великодолинська селищна рада надає безоплатне гаряче харчування здобувачам освіти 1 – 4 класів та всім пільговикам, а Овідіопольська тільки пільговикам да й те розігрівають охолоджене, яке по декілька днів зберігається у холодильниках.

Починаю робить висновки, що в Ж©П€ у нас не тільки КП «Водопостач», а вся громада.

Докерувалась Савельєва Л. І. Дякую.

Ще матеріал на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
0

40 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: в Ж©П€ не тільки «ВОДОПОСТАЧ»

  1. Такой вопрос : какой же надо быть скотиной, чтоб до такого уровня воровства опуститься?

  2. Лідія Іванівна !!!
    що ж то робиться !!!
    треба терміново звертатись до суду !!!
    цей Варшенідзе не дає Вам спокійно дерибанити бюджет громади і отримувати за це премії з матеріальною допомогою !!!
    дайте вже Ганзію або Кочко 500$ і вирішіть це питання за одне засідання !!!
    Упевнений що якщо буде колегія суддів :
    Кочко, Ганзій, Кириченко, а Голова колегії Козирський, то вони Вам не те що знижку, вони самі будуть готові скинутись і Вам доплатять аби Ви тільки подали Заяву до суду…

  3. Батьки м’ячі вже закупили, бо невідомо скільки прийдеться чекати їх від Ткаченка.

  4. Ткаченко после перепою ханига побори везде в школах автобуса нема харошо що вин на око кофе розпиван е не автобусом не занимаеця ну да кришуе кум Колебошин закон для нього закон не писанний чорт а не слуга народа нечого прийдуть вибори на вашу голову будете пиждяни

  5. У школі булінг для батьків щоб мовчки здавати та нетренділи. А тут розворушити вулик.
    М’ячі це добре, а що ж за гроші усі вже мовчать?
    Чи вже все, гроші з батьків не скидати???
    Як добре що відділ освіти вже все знайшов. Дуже дякую.
    А що з додатковими? Теж будуть безкоштовними?
    Чи офіційними?
    Як це питання?
    Скільки можна це терпіти?
    Не буде офіційно відремонтовано?
    У самому кінці на зборах було важливе питання про гроші. Люди добрі йде війна!!!
    Військові платять податки, а ви що собі думаєте? Коли це все закінчиться?
    Скоріше б повернулися наш хлопці!!!!!
    Поглянемо хто буде відповідати за всі ці жахи. Ми з самого дитинства вчили що вчитель це святе, дітей вчимо а погляньте що робиться…
    Батькам на зборах рот затискають, бо їм не зручні запитання задають.
    Батьки не мовчіть!!! Це наші діти і ми сила

  6. Абсолютне невдоволення викликає влада громади своєю бездіяльністю. Абсолютне!!!

    1. Шановні батьки ЖАХ!!!!
      Діти приходячи додому розповідають вам? Коли повітряна тривога вони у кабінетах займаються додатковими!!!
      Я у шоці!!!! Але може комусь це підходе.
      Наступного разу я це все сфотографую.
      Ауууу!!! Хто буде за цей відповідати?
      Наступного разу обов’язково!!!
      Вибачте в мене шок…….

  7. знову невістка білизну стирала. знають що кум кришує кума а вина голова а не ви вибрали того кума щоб кришував????

  8. Дякуємо вам, Роман, за те що раніше покривали всю цю ж(())пу, і закривали коментарі, аби мешканці не могли висловити своє невдоволення 👍

    1. Моїх коментарів до публікацій на тему поборів за вивезення сміття, на тему провокацій хабарів у Оаідіополі та Калаглії, на тему умисного притягнення завідомо невинуватого Шибаєва до кримінальної відповідальності задля усунення його від посади, про калаглійсько-миколаївське отг-шахрайство Варшанідзе або його посіпаки потерли більше 20 (двадцяти). Жодної образи я не писав, не брехав, а лише посилався на чинне законодавство.

      Може, балерина (Громада) й на це поскаржиться до суду, ну, щоби суд розібрався по-справедливості і розглянув всі фокуси і вчинки Святої Лідії і Святого Романа?

      Наприклад, досі Варшанідзе і балерина співробітничають на ниві віджимання башти Рожновського у фермерського господарства “Дана” Ж?з Калаглії. Як з’ясувалося під час зустрічі фахівця з миколаївцями, збереження у робочому, справному і санітарно-гігієнічному стані такої складної гідротехнічної споруди як свердловина з водонапірною вежею на всій території від Одеси до Білгород-Дністровського не може забезпечити ніхто, крім “попа-хабарника” Шибаєва і “короля-фермера” Живілка.

      Де вибачення Варшанідзе? Чому він продовжує займатися дурницями і знищувати інфраструктуру громад двох сіл і селища? Їжаку зрозуміло, що станетьс з водонапірною вежею у Калаглії після “законного” оформлення/привласнення її і землі під нею овідіопольскими дибілатами і передачі їх “Водопостачу”.

      Я попереджаю, що якщо я втрачу доступ до прісної води , то той, хто до цього приклав руку, язик тощо, незважаючи на роль у пособництві, теж втратить доступ до прісної води. Не одразу, усьому свій час. Буде про що писати років десять. Щоби на майбутнє жодному навіть думки не приходили до його дурної голови займатися такими речами.

  9. Премии и ремонты домов важнее детей нашей громады. У нашей «головы» дети же выросли, зачем заботиться о других?

    1. Так про своих детей и внуков думает. Хаты всем надо дать за наш счет, пока не пнули от кормушки

  10. І якщо серйозно, побори в школах та дитсадках стоять на потоці. Щомісяця, як в аптеці… Спробуйте не дати, і відношення до себе та дитини відчуєте одразу. Такий собі рекет з дітей…

  11. Потому что Савельева не голова громады, а большая жопа…. В прямом и переносном смысле… Ее дивиз воровать и врать…

  12. Че ругаетесь? Наш пончик Савельева уже заказала списанный в Польше школьный автобус, скоро доставят этот металлолом и можно будет возить детей. У Савельевой сердце болит за Овидиополь но возможно это и инфаркт от переедания и сидячего образа жизни.

  13. А учбовий рік настав зненацька? Невідомо було до вересня місяця, що потрібні м’ячі ? 5000 грн немає на м’ячі (500 грн коштує м’яч середньої якості, 100 м’ячів на 2 школи не вистачить?).
    Друга школа купили самі м’ячі, за автобус для цієї школи взагілі не ідеться так розумію?
    Зате 7 грн на куб води громада гасить (якого милого я повинен сплачувати за воду, тим хто її краде, або не сплачує взагалі).
    Совковий підхід недієздатної головині громади. Війна в країні шановна, якщо забулися, які премії?

  14. Да, далеко підемо. Бувши вчитель фізичної культури чхає на цей предмет будучи на керівній посаді. Хіба так можна? Та візьми промонітор! Та ні, ви погано працюєте на вулиці без спортзалу. Згадай себе, вчитель!

    1. Бідний Сашко. Не годний зв’язати двух слів до купи. Треба більше читати, логіка не шкутельгала. За такий період часу на посаді можна було розмовляти розумно. В танчики гратися на робочому місці результата недає

  15. Люди, скажіть будь ласка, ви коли обирали ось це ненажерливе керівництво, ви чим думали??? Ви кожен день бачите розбиті дороги, відсутність тротуарів, розбиті дитячі качелі, не чищені туалети, закинуту будівлю колиш автостанції, вбиту будівлю поліклініки…. Ви люди! Не пов’язуєте це все з керівництвом громади??? Невже не видно, що там розкрадається усе? Ні? При здорових дітях, при здоровому чоловікові , вона здорова їй треба ремонт будинку за ваші ( і мої ) гроші! Думаю дуже на часі писати колективні скарги щоб її перевірили органи!

  16. Чегодарь с Гордиевский 7 автобусив шкильних оформила на свою организацию и переаформила на Лисенко в на Овидиополь-транс там где Гордиевский деректор вот де дились шкильни автобуси купляли мицинати а прибрала к рукам чегодарь хай сбу розбиреця

  17. Варшавка красавчік, на статті про крадійку, поцілувавму ср@ку луку і відробив кошти за попередню статтю з танькою-крадійкою-кастрюлькою. Ромчик, ти хоч би волосся з роту повитягував коли рот відкриваєш.

  18. Чекайте на дуже крутий репортаж розслідування Щодо Овідіопольськой громади про голову про її здобутки, та депутатів про голов буджетноі комісії земельной комісії як вони крадуть гуманітарну та вимагають хабарі від підприємців на дуже відомому каналі, коли і на якому каналі дам знати. Думай-те!

      1. ооо ну тепер вона ще буде “підгодовувати” депутатів за наш кошт тільб її не звільнили

  19. Рома, ти найкращий в районі! Підказочка. Є така штука як “Схема санітарної очистки” села нашого. Ой там багацько чого є). Вивчай матчастину

  20. так голову за недовіру можуть зняти депутати але ж і депутати не дуже добрі а ну скажіть де бакал де віталіна де ті депутати що не ходять на сесії. отож виходить діло не в савельевой і не депутатах а в нас самих думати треба коли голосуєш

  21. Так,так думати требо. Усім буде відповідь.
    Скажіть будь ласка а змінилося ставлення до вашої дитини коли відмовилися здавати гроші на школу????
    Чому немає групи у вайбері першої школи як тривога, базар?
    Вчителя так і знущаються над батьками за гроші??? Додаткові і гроші, додаткові і гроші…. Я бачу що нічого не змінюється.
    Рома де підтримка?? Чому усі мовчать?
    Чи ця тема вже не цікава?

  22. Завгоспу Овідіопольської школі імТШевченка шановна Лідія Іванівна дала пораду, щоб прибиральниці і не тільки тобто технічний персонал завтра на машину погрузили тротуарну плитку, котра має вагу 8_9 кг. а також потім розгрузили. Невже прибиральниці це повинні робити таку тяжку чоловічу роботу. Шановна Лідія Іванівна, невже нема у громаді коштів, щоб оплатити робітникам котрі там займаються ремонтом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.