БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКИЙ: ХТО КРАДЕ У НАС ЛИМАН?

Кількість переглядів 6041

Небайдужі мешканці Білгород-Дністровського б’ють на сполох з приводу дивовижної зміни берегової лінії Дністровського лиману біля ресторану «Перлина». 17 листопада 2023 року я зустрівся з ними та поспілкувався з цього приводу.

З кожним днем насипана територія стає все більше й більше. На насипі спостерігаються сліди техніки, але ж самої техніки у світлий період часу не видно. Чи мають відношення до цих робіт власники ресторану «Перлина» не відомо. Всі зберігають тишу, у тому числі й місцева влада.

Однією з перших хто забив на сполох з приводу незаконних робіт, була активістка Тетяна Крачковська. Вона разом з іншими небайдужими мешканцями: Антониною Волочковою та Романом Гончаренко виходять на пікети перед міською радою, пишуть заяви до поліції, роблять публікації у соціальних мережах.

Спираючись на одну з публікацій Тетяни, Білгород-Дністровська поліція 10 листопада 2023 року зареєструвала кримінальне провадження за ст. 236 Кримінального кодексу України (Порушення правил екологічної безпеки).

Чи допоможе досудове слідство припиненню незаконних робіт? Побачимо. Але ж дуже хочеться, щоб роботи не тільки зупинили, а й все повернули у первинний стан та винних притягнули до відповідальності.

Ще матеріали на тему:

БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКИЙ: НАВІЩО МІСТУ ПАРКАН ЗА 3 МЛН ПІД ЧАС ВІЙНИ?

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
2
Sad
Sad
1
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
3
Angry
Angry
6
Surprise
Surprise
2

9 thoughts on “БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКИЙ: ХТО КРАДЕ У НАС ЛИМАН?

  1. Непомітно для всіх в с. Миколаївка (в кінці села) у плавнях, що входять до Нижньодністровського національного природного парку Андронакі Вадим Леонідович нахабно без будь-яких дозвільних документів проводить земляні роботи та наступає під’їзд до води. Роботи на землях водного фонду потребують дозволу Міністерства, а в межах природно-заповідного фонду – потребують проходження процедури з оцінки впливу на довкілля. Голова громади крім грошей нічого більше не бачить, а Роману також байдуже. Проблеми Білгород-Дністровського рідніше.

    1. Шановний пан Зубік, Роману не байдуже. Роман про це тільки що прочитав. Готовий приїхати та зняти репортаж з цього приводу. Обов’язково вам зателеоную.

  2. 😂😂😂Это п.зд.ц,Три активиста на весь город,ета Таня она …… на всю бошку!!!а че только в овидиопольскую редакцию,уже б на Киев пошла!

  3. Граждан все продав. Власники Перлини не мають ніякого відношення до цього.

  4. Тут очень злые и очень осведомленные язычки говорят, что мэра Одессы Геннадия Труханова ждет новый забег. И даже новое подозрение. Вот как получается – за борьбой на несколько фронтов Гена пропустил, что его отрабатывали.
    А Граждан отрабатывают?

  5. А що скаже на це голова Білгород-Дністровської райдержадміністрації та Екологічна інспекція і Прокуратура Одеської області? Закони України “Про місцеві державні адміністрації” та “Про прокуратуру” ще ніхто не відміняв.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.