ОВІДІОПОЛЬСЬКИЙ СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА САВЕЛЬЄВА Л. І. ЗНОВУ НЕ З’ЯВИЛАСЬ ДО СУДУ

Кількість переглядів 2321

28 листопада 2023 року Овідіопольський селищний голова Савельєва Лідія Іванівна не з’явилась на судове засідання за позовом Овідіопольської селищної ради до головного редактора «Альтернатива.орг» Варшанідзе Р. А., по якому вона виступає, як третя особа, яка не заявляє самостійних вимог.

У зв’язку з належним повідомленням позивача та третьої особи про дату та час проведення засідання та отримання клопотання відповідача, яке необхідно розглянути на підготовчому засіданні, я написав заяву про проведення засідання за моєю відсутністю.

Чекаємо на рішення суду: або позов буде прийнятий до розгляду по суті, або провадження буде закрито на підставі ст. 255 ЦПК України.

Нагадаю, що 16 жовтня 2023 року я отримав позов від Овідіопольської селищної ради про захист честі, гідності та ділової репутації. Третя особа, яка не заявляє самостійних вимог – Овідіопольський селищний голова Савельєва Лідія Іванівна. Справа розглядається Іллічівським міським судом Одеської області. Справа № 509/5128/23. Головуючий – суддя Пушкарський Д. В.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
0

20 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬСЬКИЙ СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА САВЕЛЬЄВА Л. І. ЗНОВУ НЕ З’ЯВИЛАСЬ ДО СУДУ

  1. Сааельева не явилась потому что в это время кушала, она целый день кушает с утра до вечера чтоб так хорошо и стройно выглядеть, благо наворованных денег на еду хватает

  2. Та всі вже розуміють!!!, що ти перед виборами бігаєш як пес-смердючий…. через те що Савельєва грошей тобі не дала!.
    Зроби краще репортаж про погоду, а то вся Україна говорить про снігопади на Одещині, а один ВОРшанідзе бігає і виписує про усіх одну гидоту!!.
    Якщо будеш статті не цікаві придумувати, то грошей тобі ніхто не дасть!!!.

    1. Госпожа, Савельева!
      Я узнал Ваш почерк!
      Не КРИЧИТЕ ТАК ГРОМКО…

  3. Рома добрый день. Подскажи пожалуйста как так на премию деньги есть, а на ремонт служебного транспорта громады не хватает уже последние начинаем забирать АВТОМОБІЛЬ RAVON с комунхоза или Сававелева решила что Дядику машина ненужна так как он машины собственные меняет как перчатки .Но на поднятие зарплаты дворникам денег нету по-прежнему экономят.

    1. Я вам так скажу, при Савельєвої комунальне підприємство нормально працювати не буде. Питання ремонту автомобіля треба підняти вашому керівнику Дядику О. О. Нехай він не просто пише запити. а встає на сесіях та говорить про реальний стан справ не підприємстві.

      1. Не треба нам говорити, або вчити!!! при тобі також ні один голова працювати не буде, бо ти бездар і у тебе одна суцільна критика і ти відкриваєш рота треба чи не треба, аж забагато, просто немає ні мозгів, ні освіти, а то що в тебе “бізнесмена” статті вибіркові, то це всі розуміють “Говорити не робити” І до речі якщо ти думаєш, що хтось до тебе прислухається то ти сильно помиляєшся!. Тебе просто ніхто не сприймає. Ти відпрацьований матеріал. Тебе, Чегодар, Савельєву та усіх депутатів разом з директорами треба гнати мітлою і навести елементарний порядок, щоб громада почала розвиватися.

  4. Рома ты неправильно понял. Машину которою купил Фисюк в свое время для главного инженера уже ушла Савельевой так как поселковская умерла от тяжёлой ношы. Дядику непристижно на таких ездить ему подавай джип. Каждый месяц их меняет только номер один и тот же. А зарплату как не платили таки неплотят.

      1. Ідіот перестань до машин домахуватися – це просто кусок заліза який повинен їздити.

  5. Романе! Щось не зрозуміло! Яким чином Ви подали цю заяву? Особисто до суду чи засобами пошти? Скиньте, будь-ласка, скрин заяви (вона не є секретною) та надайте інформацію (документи), що підтверджують отримання судом Вашої заяви.
    Прошу повідомити громадськість про дату наступного засідання суду та яким чином Ви дізналися про це

  6. Дороги Овидиопольци¡¡¡ цей покидьок газиян армен псевдовалантьор ,получил с рук совельевой,два мафа в центри овидиополя рекламний переход перед кругом,место под автомойку ,за рестораном ,,алико ,,сина устроил заведующим зубной отделение, зделали склад гуманитарий у себя в стоймаркете в месте з заступником и действущим депутатом районого совета с проросийской партией опзж л
    ЛИХЕНКО ИГОРЬи всьо им дала мадам савельева и народный депутат Колибошен с в теперь ЛЮДИ ДУМАЙТЕ КАКИЕ ГНИДИ У НАС В ОВИДИОПОЛЬСЬКОЙ ОТГ.

    Відповіcти

  7. Що ви питаєте цього рому його послухати, то це то саме що на заборі прочитати.

  8. Шановна громада, на черговой сесии Овидиопольськой Отг .Буде дуже важливе ришеня, про скосування Премий голови Овидиопольськой отг Савелевой Л И . Будут голосовать,,ЗА,, скосуваня премий. Чегодарь Н А .,,ЗА,,Лисенко В А ,,ЗА,,Лисенко Д А ,,ЗА,,Вишневска Н ,,ЗА,,Пушнова ,,ЗА,,Чумак д ,,ЗА,,Колесник В ,,ЗА,, Кучерява О ,,ЗА ,,це фракция за МАЙБУТНЕ…фракция БАТЬКИВЩИНА. Ненов А ,,ЗА,,Подурець Ю,,ЗА,, теперь ШАНОВНА ГРОМАДА ПОДИВИЦЯ СПИСОК ДЕПУТАТИВ ЯКИ ПРОТИВ СКОСУВАННЯ ПРЕМИЙ ГОЛОВИ САВЕЛЕВОЙ Л И АВРАМЕНКО С,,против,,СЛИВКА О, против,,МАЛИЦКА Ю.,,против,,ТРАФИМЕНКО М.,,против,,МОЙСЕЕВА О.,,против,,ЕРГИЕВ О.,,против,, СЛУГА НАРОДА фракция
    ЛИТВИНЧУК Д.,,против,,ТКАЧЕНКО О.,,против, ГАЗИЯН А.,,против,,МАКУШЕВА О.,,против,,СОРУЧАН М.,,против,,ВЕРБИЦКА.,,против,,фракция ПЕРЕМОГА ПАЛЬЧЕВСЬКОГО. БУРДЕЙНИЙ Б.,,против,, ДУМАЙТЕ ЗА КОГО ГОЛОСУВАТЬ НАСТУПНИХ ВИБОРАХ ГРОМАДА

  9. зверніть увагу !
    проти – це в основному корупціонери
    і як офіційно доведені так і ті що
    За певних кілька пачок баксів
    Їх справи навмисно тягнули щоб закрити
    За строком давності, але то не змінює фактів.

    1. Авраменко – на незаконно зароблені кошти (незадекларовані) недобудував багатоповерхівку біля поліклініки. Його роль була у тому щоб ‘пробити певні документи та протягнути певні питання. Саме за це його взяли в долю. Це корупція. (Поки що оф. Не доведена)
    2. Сливка – був керівником ( чи то ЗАМом) бази відпочинку у Сергіївці . Там карна справа по корупції. За бабки порішав. Справу ‘затягнули’. !
    3. Трофіменко – судимий. Доречі за бабки пропихнув свого кореша з Миколаївки у больничку в Одесі на операцію до свого кореша лікаря. Все ‘по блату’. Кореша якого оперували Максим планував ‘запихнути у комунгосп у с. Миколаївка, але після операції кореш наступного дня помер ! Все ‘тихенько’ пройшло…
    4. Литвинчук – звичайний корупціонер, але його Чегодарша ‘криє’…
    5. Ткаченко маленький корупціонерчик якого Ліля прикормила. Він у неї слухняна собачка.
    6. Газіян – мегаолігарх, все і всіх купив і далі купує. Хіба щодо нього потрібні коментарі?
    Людей у тому числі своїх виборців нізащо не має!
    7. Коля Соручан – він просто не стояковий. Боїться Лілю образити, можливо теж у неї на гачку. Доречі він ‘парєнь із 90-х’, свого часу промишляв шистіркою!
    8. Бурдейний – тупоголовий папин синуля. Кришувальщик недороблений!

    Кого ви наобирали ??? думай-ТЕ !

    1. Ти ще з іншою бабою аферисткою і її шестьорками з її проектами не мала справи!. Ця баба пройшла усі рівні корупції бачила “Крим і Рим і мідні труби”- це старі…. такі самі виродки!!!! і називається ця партія корупціонера Ігоря Палиці “За МАЙБАХ”

  10. Анонім :
    29.11.2023 о 07:42 друже а чого ти дали не продовжуєш вишневска падурець віталина бакал лисинкі та інші а там все гаразд?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.