ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: НА СЕСІЮ ВИНОСИТЬСЯ ПИТАННЯ ПРО СКАСУВАННЯ ПРЕМІЙ СЕЛИЩНОМУ ГОЛОВІ ТА СЕКРЕТАРЮ РАДИ

Кількість переглядів 1822

29 листопада 2023 року відбулось спільне засідання постійних комісій напередодні пленарного засідання XL сесії Овідіопольської селищної ради.

На порядку денному сесії 60 питань, у тому числі питання скасування премій Овідіопольському селищному голові та секретарю ради.

Депутати обговорили порядок денний (подробиці дивиться у відео).

Сесія запланована на 9 годину ранку 01 грудня 2023 року. Вхід вільний.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
1

20 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: НА СЕСІЮ ВИНОСИТЬСЯ ПИТАННЯ ПРО СКАСУВАННЯ ПРЕМІЙ СЕЛИЩНОМУ ГОЛОВІ ТА СЕКРЕТАРЮ РАДИ

  1. Овидиопольци вам не стыдно кого ви выбрали мером це варюга вищой котегории, кого вона привела до влади армяна Газияна голову бюджетной комиссии, довирили кошти нашои громади це сдид нашои украинской нации другий армян Манукян миша деректор дворца спорта був тренером в Чечни тренирував кодиривцив, щоб ти знущались над украинским народом,ми собирали усиею громадою на строительство дворца спорта имени Дукова.Савельева до тебе запитання, ти назначила цих негидникив?????

  2. Хочу декому тут напомнити …

    Це не Голова привела Газіяна !!!

    Це ви привели Савельєву! при чому вона ОПЗЖ (негласно)
    Це ви привели Газіяна !!! при чому він ЗЕкоманда

    Це все тому що ви заблудші вівці !
    Лука 15:4

  3. Я так понял вопрос снятие премий был на обсуждении в конце заседания и она его даже не зачитала? Стыдоба. Чего замялись две клуши?

  4. ой а що трапилось кучерява кричала що буде ходити на бюджетну комісію а тепер просить перевести в ту комісію яка існує на папері. ось тобі і раз. виходить газіян правий.

  5. Читатель : питання премій не зачитали це зрозуміло чому а ось чого помовчала чегодарь дуже ну очень дуже незрозуміло і тут треба задуматись!!!

  6. За що вони нараховують собі премії? Премійї нараховуютьються за гарну роботу. А в нашій громаді ці роботи ми не бачимо. В них достатні заробітні плати і премії їм не потрібні. Більшість населення громади отримують мінімальну заробітну плату, а вони з їхніх податків отримують превелику заробітну плату.
    І взагалі під час війни доходи громади повинні йти на потреби ЗСУ.

  7. Як чя тварина Пушнова задовбала всё село на тому місці де вона хоче поставити башту було раніше скотоводське кладовище як так можна робити вона що взагалі без мізків що робиться в тої дурної голові.

  8. Пушнова де твої 2 мобільних укриття ти ж так седло на своїй жопі рвала за 2 укриття ну де хоч одне ми не бачимо чи тобі в взагалі по…уй на дітей? Ой миж забули якіж діти у тебе і у твого мужинька свої підшкурні інтереси щоб всі були при посадах і важливо на державних там де є халявні гроші ви вжеш привикли попрошайничать попрошайки немиті.

  9. А ця бабка Чегодарь воно що для людей обиралася вона робе тільки для свого піару, 50 раз в камеру подивлялася знімає її Варшик чи ні ,це не дипутати що бабка що пушнова що її вся прибита із за кутку мішком команда гнати їх в 3 шиї .

  10. А не соромно всім лікарям платити одну четверту заробітної плати -1500 грн в місяць.Нехай їм хворі доплачують.

  11. А що роблять спеціалісти мера ? скільки їх ? 150-250.І заробітня плата кожного від 10000.Може вони зазвітують перед людьми.І чи потрібні вони в такій кількості.Може розумні комісіі перевірять їх.

  12. Добрий вечір.Ми з України.Пропоную зібраити комісію по єкономіії буджету.Туди включити підприємців,які і наповняють чей бюджет.Вони і повинні вирішити хто потрібен,а хто ні.Скільки відправити на період війни за власним бажанням ,а кого за свій рахунок.А тим ,що залишаться яку заплатню платити і за скільки годин.І всі засідання і голосування -онлайн.Всі списки і ЗП прозорі.Всі гроші які будуть зібрані відправити не просто на ЗСУ,а знати поіменно хто з наших хлопців де воює і кому що потрібно.Знати всі розміри форми і взуття.Закупити все.Вони в холоді і голоді.Тільки родини бідкаються про них.Бояться навіть мовити,щоб їх не зацькували.До виборів залишилося не багато часу.Краще для Вас діяти з розумом зараз.

  13. Добрий день.Ми з України.Пропоную провести перевірки в комунхозі.Прокурорські прозорі.Хто чий кум,сват і брат.Поіменно і прозоро заробітні плати білої і чорної бухгалтеріі
    .На всі машини поставити маячки і контолювати скільки коштів вони заробляють в місяць.квартал,рік.Скільки там бухгалтерів,замів і чи потрібно їх скільки.І тоді всі побачать чи прибуткове це підприємство чи ні.І чи варто було збільшувати вартість послуг вігрібної машини на 80 процентів.А це 1800 грн за одну викачку.Що сталося? Долар і бензин на місці.? Там як працювали люди ,які думають тільки про свої кишені ,так ібудуть працювати.Ви тільки збільшили їм їх власні прибутки.Ви сміялися з росіян,що у них не має унітазів,тепер і нашим людям прийдеться про них забути і ми запам.ятаєтмо при кому це сталося.Такого нахабного воровитого підприємства ніде не ма і не буде.У ВАс є розум,ораторські здібності ,характер у всіх.Так чому Ви все це покріваете ????

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.