ПРО ПОРУШЕННЯ РЕГЛАМЕНТУ ДЕПУТАТУ ГАЗІЯНУ СКАЗАТИ НІЧОГО

Кількість переглядів 2639

29 листопада 2023 року, після спільного засідання депутатських комісій я намагався почути відповідь від депутата та голови бюджетної комісії Армена Газіяна на запитання: «Чому він 24 листопада, під час засідання бюджетної комісії, не поставив жодного питання порядку денного на голосування?»

Як виявилось сказати «слузі народу» Армену Газіяну, крім особистих образ, нема чого.

Армен Валерійович, «понімати життя вулиці» не є достатнім, щоб бути «слугою народу». Треба звертатись до депутатів з пропозицією зняття депутата Газіяна А. В. з голови бюджетної комісії, адже засідання постійної комісії це не «блатна сходка».

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

40 thoughts on “ПРО ПОРУШЕННЯ РЕГЛАМЕНТУ ДЕПУТАТУ ГАЗІЯНУ СКАЗАТИ НІЧОГО

    1. Быстрее чем думал узнаешь. Я ему плачу. Вот и узнали. Доволен? Он мой агент.

        1. Слушай ара да, я понимать жизнь на улице потому, что сам был бомжом 4 года потом правда переехал в Овидиополь открыл строймаркет и стал воровать деньги с бюджета. Извините что не на украинском я его не знаю как и свой родной армянский я знать только как воровать деньги и делать тупой хитрый морда. С уважением ваш Арменчин Газиян

          1. Минус по 2 кг цемента с каждого мишка на протяжениии 3-4 десятков лет.Все кто строился знают.

    2. Не чіпайте Романа.Він єдиний хто піднімає і висвітлює складні потаємні діі верхівки громади.Хотілобся ще запитати як стоїть питання з московською церквою,підпорядкованою ворогові.?Що там вирішили київські депутати.Жаль дивитися на українських священників які поперемінно знаходяться на фронті і ютяться в маленькому приміщені.Їм не вистачаю часу навіть придбати різні предмети.Які необхідні для похорону.І люди вимушені звертатися в ценральну московську церкву.Де одержують відмову,або щоб брали руського попа.Чистий бізнес.

      1. А Що Вам Київські депутати ?

        Ви може не в курсі, що саме Овідіопольські депутати ось півтора місяці тому надали право москальській церкві зареєструвати земельну ділянку і оформити кадастровий номер !!!

        а ви тут тільки можете бла-бла-болити …

  1. 29 ноября армен газиян отказался отвечать на вопросы журналиста и жителя Овидиопольской ОТГ. До этого Овидиопольская ОТГ получила гуманитарную помощь (зимние дублёнки цвета оливы и мокрого асфальта) которая была доставлена на пункт распределения гуманитарной помощи, этот пункт находится на территории оптового магазина принадлежащего армену газияну. Он же вместе с лихненко и ткач ларисой (гражданской женой лихненко) под руководством савельевой распределяют кому и сколько ее выдать, а сколько этой же гуманитарной помощи продать для своей наживы. Так вот эти дублёнки 29 ноября были отправлены наложеным платежом через отделение “Новой Почты” № 1 по адресу Овидиополь ул. Одесская 4а. Отделение почты находится в 20 метрах от магазина газияна. Очень удобно для его схемы.

  2. Буданов, ми знаєм все. : ну ось бачите вискочив пробалоболив все точно знає а до прокурора не іде бо там треба надати докази а їх немає

    1. Постойте возле его дома посмотрите сколько прислуги входит и выходит.Уборщицы.повара,садовники ,горничные,охраники,клоуны.И делает ли он рабсиле отчисления на пенсию.?

  3. А чому ж вельми шановний депутат не говорить українською мовою ну хоч би на засіданні селищної ради.

    1. Тому що срав він на Закон України…
      Йому головне що Вивівці за нього проголосували !
      а ще йому важливо щоб суддя Ганзій і Суддя Кочкро ”правильно” приймали ‘правильні’ рішення
      Звісно за певну кількість баксів , зісно…

    1. Кто вообще выбирал этого пузатого хоббита армянской наружности? У него в голове только одна извилина да и то чтоб воровать все что плохо прикрученно. Одного хача бакалова выгнали щас бы еще этого пинками с Овидиополя выгнать

      1. Разом з мусорским кентом арменом тарокосяном, який схоже хату збудував на тому, що тримає в Овідіополі бариг з продажу наркоти нашим дітям та угруповання крадіїв всьго, що можливо здати в металолом, ломбарди та на ринку, спиляти в посадці, на полі, в городі та подвірях та хатах людей. Це все відбувається за сприянням та мовчання з боку лільки та ментів, прокуратури в обмін на захист . І вся п..да як фіряйка, мішка та інші вирощують опг з ваших дітей, які через деякий час підуть ввечері виконувати завдання при словах “ей, брат”. А такі хобіти будуть далі паразитувати у нас в селі.

        1. Доброго дня😅
          Я тот самый фиряйка, но правильно Фиряев.
          Уже не прошел мимо этого комментария.
          Какое ОПГ?
          Вот что ты несешь?
          Я всегда воспитываю правильно ребят.
          У меня сейчас много кто воюет из учеников.
          Потому что будут по воспитаней и патриотичней чем ты 😅

          Я воспитываю правильное поколение Украины.
          Но Громада не без таких как ты к сожалению.
          Изучай правильно человека, прежде чем нести чушь такую.
          Попей водички и успокойся.

          1. Фіряєв !!!
            ти васпітиваєш правільнає пакаление руссссссскіх дєтєй в Україні ???

            шо за довбаний руззззззкій мір ???

  4. Остынь. Чтобы искоренить русский язык из нашего общения нужен минимум один десяток лет. Это минимум. Ничего страшного в том что люди общаются на русском языке нет. Со временем мы приедем к тому что вся Украина будет общаться между собой на рідній мові.
    Сейчас главное победить не русский язык а россию.

    1. Один десяток років кажеш😀щоб перейти на рідну мову😀в дев’яностих роках в Латвії хто не переходив на мову країни давали три місяця на збори

      1. правильно робила, чому ми так не робимо ?

        а згідно закону доречі лІхенко має право на засіданнях розмовляти на рузззззгам ізиге ???

      2. 30-40.А українську мову він не поважає так як це колхозна мова.А ми всі з вами колхозне мясо та овочеві вироби.Як ВАм таке шановні дипутати та громада ?

  5. він не общається а порушує закон це не боротьба з язикою а боротьба з порушенням закону

  6. Савельева ти відповіси за все, за премій за купівлі будинків за те що наші хлопці неотримали жодної копійки від громади, всі твої родичі будут перевірені на скільки обогатилися за період війни, ти з депутатами Авраменко Трофіменко Малицька дірибаните землю під будівлями, Газіяном та Ігорек гуманітарку, Дядик та Сливка додаціі які надаються КП Водопостач, ти та всі будете дуже популярні на всю країну! Думай Те покидьки!!!!!!

  7. ЯК ТІЛЬКІ ПОБАЧУТЬ ЩО ПЕТИЦІЯ НАБИРАЕ ВІДПОВІДНУ КІЛЬКІСТЬ ГОЛОСІВ ПОЧНУТЬ ЗДАВАТИ ПОСВІЧЕННЯ ОСЬ ПОБАЧЕТЕ 100%

  8. Газіян проживає тут років 30-40.Його сім я тікала від бандитів,Які хотіли поставить всіх братів під свої знамена.Тут вони пригрілися.Були гроші і вміли кому потрібно дати.Весь Овідіопіль знав,що в кожному мішку цементу не вистачає два кілограми.Ось звідки всі його статки.Поважної особи.

  9. Як неблатна ? Родственники Армен сматряга,Газ дипутат.ативаняв за Бакала 😂🎉

  10. Людина, яка сидить у державному кріслі під державним прапором і навіть під камеру не намагається розмовляти на державній мові, при цьому займає державну посаду!!!!
    Де мовний амбуцмен, чі як його там? Що в загалі коїться?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.