ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: ЧИ НАВМИСНО СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА САВЕЛЬЄВА Л. І. БРЕШЕ?

Кількість переглядів 3196

Овідіопольський селищний голова Савельєва Лідія Іванівна категорично виступає проти прямих закупок на задоволення потреб Збройних сил України, мотивуючи це тим, що це заборонено законом.

Ще 24 листопада 2023 року, Лідія Іванівна під час засідання комісії селищної ради з питань бюджету, фінансів, економіки, інвестиційної діяльності, розвитку підприємництва та регуляторної політики на запитання голови комісії депутата Армена Газіяна: «…ми імєєм право закупать (для військових -ред)?», категорично відповіла «Ні!..»

Але, 15 грудня я був присутній на пленарному засіданні сесії Таїровської селищної ради де почув та побачив, як депутати своїм рішенням затвердили акт приймання-передачі квадрокоптерів та акумуляторів військової частині.

Після сесії, я запитав у секретаря Таїровської селищної ради Олександра Орлова:

«Те обладнання, військове, яке ви сьогодні передали військовим, було придбано за бюджетні гроші?»
«Так. І воно вже працює на передовій», – відповів Орлов О. В.

Ось не розумію, навіщо так відверто брехати? І саме ганебне те, що підлеглі її підтримують та починають виправдовувати нісенітницю селищного голови.

Чиї інтереси відстоює селищний голова САВЕЛЬЄВА Л. І.?
Чи навмисно вона бреше?

Матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
5
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

67 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: ЧИ НАВМИСНО СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА САВЕЛЬЄВА Л. І. БРЕШЕ?

  1. Какой кошмар, что за безумство творится в нашей громаде… Какой стыд и позор((( . Не дай Бог с бюджета выделить хоть не много денег для наших защитников, а вдруг потом на премии не хватит или материальную помощь себе, такое ощущение, что её просят со своего кармана выдать, бессовестные. Простые люди устраивают благотворительные ярмарки, собирают денежку чтоб помочь ребятам , которые им обеспечивают безопасность сидеть в своих теплых кабинетах…., Позорище!!!!! Стыдно за Вас представителей нашей громады, грош Вам цена как руководителям. Ужас.

    1. Так якщо вона віддасть кошти з бюджету,
      то їм не вистачить собі на премії,
      а це вже виходить що майже зі свого карману !

      1. На фотографії дві свині мабуть не хочуть гроші з бюджету виділяти бо чекають руських князів

    2. Рома до усього свого “піздіца” що ти виписуєш, ще не забуть написати як твою стару бабу Чегодар вигнали з Таирово, яка намагалася обчистити всю громаду!!!

      1. Чегодарь выгнали с Таирово? Так и Савельеву выгоним с Овидиополя! Тем более у нее есть хата в Совиньоне. Выгнаная с Таирова будет жить в Овидиопольской громаде. А выгнаная с Овидиополя в Таировской. Все справедливо!!!

        1. Эти сYки должны в тюрьмах сидеть или на кладбищах лежать за все свои коррупционные схемы!!!

  2. якщо сільська рада ОТГ хоче надати допомогу ЗСУ, вона може це зробити, наприклад, шляхом безоплатної передачі майна, яке є власністю територіальної громади. Для цього сільська рада ОТГ повинна прийняти відповідне рішення.

  3. Пусть скажет какая статья закона ей не позволяет выделять с бюджета деньги на поддержку наших защитников? А 300000 на благоустройство она может выделить?

  4. 1. Селищна рада ОТГ приймає рішення про закупівлю, наприклад, електрогенераторів.
    2. Селищна рада ОТГ проводить закупівлю електрогенераторів відповідно до законодавства України.
    3. Селищна рада ОТГ передає електрогенератори ЗСУ за погодженням з органами виконавчої влади, які забезпечують виконання завдань у сфері оборони.

    1. Цього всього, мабуть, можна було уникнути, якби із самого початку ви не співпрацювали з ними, і не підтримували їхню діяльність. А так то, я вважаю вас співучасником всього того дибілізма місцевої влади.

        1. невістка – яка усе життя ніде не працює та сидить на шиї в Овідіопольської громади та “язиком чеше”

  5. А навіщо, навіщо кошти кошти сім’ям де є УБД – провалили минуле голосування, навіщо кошти виділити на ЗСУ, навіщо ??? Краще плитку постелити на причалі та виділити собі коханим премії,надбавки, дотації та ще одні премії ,от і все!

    1. Доречі невідомо чи це вже завершили роботи по причалу чи ще ні, а нова (відремонтована) конструкція вже потріскалась …
      Ось такі справи …

  6. Саме страшне те, що ми окрім цих коментів нічого не можемо вчинити, нічого , просто поговорити і черговий раз самостійно задонатити або ж зібрати сумку з харчами, ліками своєму чоловіку, або оголосити збір на дрон для родича, чоловіка, який служить, от і все,а в них життя бурлить, вирує, всі сини дома під тилом та важкою бронею

    1. Как не можем? Вот дядька с гранатами смог, если лиля дальше будет пиздить деньги то и к ней с газияном заглянет такой дядька!

  7. Это как с елочками и плиткой перед военкоматом, тут мы все собирали ткани для сеток, выносили закрутки с погреба лишь бы помочь ребятам, покупали амуницию за свои деньги,потому что руководство которое их отправляла не готово было их этим обеспечить и на тебе (посадим вместо кустиков ёлочки, да и заодно перестелим нормальную плитку-зато отмоем денег…
    )

  8. Ещё раз повторюсь, ужас((( какой позор. Мне даже уже стыдно за нее читать, не ужели у человека нет ничего святого.

  9. Хочу зауважити , що армії на війні потрібні не тільки вироби військового призначення !!!
    Цілком зрозуміло, що селищна рада
    НЕ МОЖЕ придбати САУ Cesar або РСЗУ Himars !
    але ж на фронті потрібні генератори , дрони Mavic 3 різних модификацій та батареї до них, тепловізори та автомобілі , наприклад як Mitsubishi L200 !!!
    а це все не є товарами та приладами військового призначення ! Це все продукція яка вілно продається без будь-яких додаткових ліцензій !
    Це по-перше !!!
    а по-друге !
    якщо б ви (Голова) дійсно були б зацікавлені у нашій (Українській) перемозі та хотіли б дійсно допомогти армії на придбання техніки саме військового призначення, то перераховували б кошти для армії на спеціальний рахунок, який відкритий у НБУ !!!
    Це абсолютно законно і не буде ніяких проваджень на Голову сільради !!!
    можливо Ви не знали ?
    Чим тоді займається юрист Громада ?

    https://bank.gov.ua/ua/about/support-the-armed-forces

  10. На Закарпатті преміюють гранатами.

    За несколько минут до взрыва депутат ссорился с коллегами, что нельзя во время войны выделять сельскому голове надбавку в 50% и ежемесячную премию в 100% от оклада.

    Джерело: https://t.me/black_list_odessa/28975?single
    Савельєва та депутати думай те!!!

    1. Як би цього дурака воршанідзе не було з його дурними проплаченими роликами який бігає завжди по перед паровоза, і ніхто не розуміє за що це “чмо” живе?, то в би щось самі робили у цьому житті!, А ТАК тільки читаєте усяку дурню кожен день одне і те саме. Варшанідзе це такий самий корупціонер як і Чегодар, Савельєва, Литвинчуки, Колебошини і усе це різношерстне депутатське кодло з якими ніхто справи не хоче мати. Електорат під назвою Овідіопольські долб**би. Ще 100 років. будете читати та дякувати поки на вас гроші заробляють.

  11. Я не знаю как ответить комментатору ” Громада Олега” , но с Вами полностью согласна, что в нашей громаде “точка кипения”, не желаю им конечно участи (Керецькой громады), но ребята с фронта вернуться и спросят , задумайтесь.. Ведь у Вас какой-то вымышленный закон не помогать нашим “Овидиопольцам” , они защитники, Вы только можете придсуствовать на похоранах….

    1. Ребята с фронта вернуться 😭а ти що зробило само ,ти хочь почни писати на українській мові,а то не зрозуміло чим ти займаєшся,просто чешиш 👅

  12. Когда будем импичмент объявлять, граждане !!!может уже хватит терпеть, пускай ищет себе работу в Овидиополе где будут платить по 150 тис да ещё с таким беграундом. Недавно Рябоконя видел в КП “Благо ” на рядовой должности наверное тяжело найти приличную работу после негативного общественного мнения. Лиля думай головой сходи или сходи спроси у Рябоконя как ему живётся сейчас после того как убрали от корита.

  13. Ну да, если бы нужно было это детям Савельевой то быстро деньги выделили
    А так им до одного места, они себе гоняют по Овидиополю и занимаються своим делами

  14. Савельева, посмотрим как вы будете тупотеть ногам, выделять деньги, и скорее всего весь бюджет будет направлен на помощь когда заберут вашего хоть одного сына ну или же мужа
    И тогда всем прийдёться работать без премии потому что нужно будет помогать родным Савельевой
    Которые себе вольно ведут, гоняют по Овидиополю и ср*ть хотели на всех

  15. Рома, починай процес сбору голосів. Треба закінчувати з цим. Ця свиня з армянами нас продасть с потрохами і на xer с Овідіополя черножопих з проститутками. Та $ука Валентина навіть армян держала на свому місці, а ця безпринципна худоба все тринькає. На хєр та заява в органи.

    1. Чому Рома повинен собирати голоса,їдемо всією вулицею по Овідіополю попід кажду хату і собираємо

    2. Рома сам вчора з цими чурбанами-армянами водився та з Чегодар і Савельєвою

    1. Слышали про подрыв гранатами в сельсовете? хрюша-савельева твоя граната уже в пути, после подрыва твои кровавые кишки и целлюлитный фарш будут долго отмывать от стен уже не твоего кабинета

  16. 0023 4567 5678 4233 ПриваБанк
    Анастасія ВОРшанідзе
    Дякую за донати!. Нашій шахраській сімї лишні гроші не помішають!!! Буду вдячна.

  17. Помню собрала нас Лилия Ивановна и говорит: буду подавать в суд на Варшанидзе. Подала дyр@ на свою голову. Переоценила свои возможности. Все депутаты и я в том числе поддержали её. А теперь мы все в кустах наблюдаем, как размызывают это кучу дерьм@ по стенке.

    1. Депутатів розмажуть в яких кущах ви б не сиділи, і Варшанідзе ФОП розмажуть – афериста розговорного жанру. Проти народу ще жодна владна не встояла та не встоїть. Питання часу!!!

  18. Російський церкві можна кусок землі віддати під школу приходську де на російській вчити будуть руському міру , а військовим допомагати то проти закону …

  19. Всё больше и больше становится понятно почему спустя 30 лет продолжаем жить в таком говне. Менеджеры за которых мы кстати голосовали ( хотя кто голосовал не знаю я не голосую давно может в э том и проблема) заняты непонятно чем вместо того что должны привлекать инвестиции и создавать рабочих мест и профсоюзы для контроля и увеличения зарплаты и условий труда. Чем в принципе заняты менеджер европейских городков. Хотя в Европе на такое количество проживающих НЕТ такого безумного количества аппарата и должность мера часто не оплачивается. Я думаю их нужно просто распустить и не держать такое количество дармоедов это просто ОТГ с жалкими тремя сёлами.

    1. Либо нужно найти схему как жёстко их ограничивать доходы от такой не простой деятельности, тогда думаю у людей которые идут туда просто поживиться пропадет интерес и придут я надеюсь настоящий патриоты.

  20. Лидии Ивановной проще цветочки посадить в те корыта , что поставили возле портретов погибшим , чем выделить деньги на ЗСУ .Она и на цветах будет иметь ОТКАТ ! ЧТО-ТО НАДО НАЧИНАТЬ ДЕЛАТЬ !! ЭТА ТВАРЬ УЖЕ ВСЕХ ДОСТАЛА !!!!!

    1. А чего только Дидика, а за Дворец спорта – Салам Малейкум…. Мушега Барашковича чего забыли?Кадыровскому сепару 5 млн. грн. дали + каждый месяц собирают взятки с детей и кладут себе в карманы

  21. Овідіопольський селищний голова Савельєва Лідія Іванівна категорично виступає проти прямих закупок на задоволення потреб Збройних сил України, мотивуючи це тим, що це заборонено законом.
    Тоді, якщо ПреміЇ вам не заборонені законом
    виділіть їх собі, та ЗАДОНАТЬТЕ ці кошти на ЗСУ.
    Звичайно, ви тоді будете кричати що це саме ви допомогли (від вашого імені) але це не так.
    Це кошти з бюджету, податки та ін.

  22. Савельева и депутаты, вы не боитесь что дядька с гранатами к вам заглянет? Один очень хороший пример есть и сейчас такое будет во многих местах и вы на очереди тоже, так что земля вам бетоном! Пора начинать бояться!

    1. Западной Украине респект!!! навели страх всем депутатам!!. И это только начало!

  23. Ось кого вона фінансує:
    чоловік Савельєв Сергій Петрович, 2426519934 – не працює, будинок + земля Винницька,18-Б
    син Савельєв Олександр Сергійович, 3259601114 – не працює, немає об’єктів. Є транспорт, фура+причип.
    син Савельєв Віталій Сергійович, 3412707692 – ФОП Титомір Раїса Георгіївна 2643805584, зп немає, виконується уточнююча процедура
    син Савельєв Сергій Сергійович, 3701303877 – ФОП Левківський Олександр Ігорович, 3272511473, транспорт. Об’єктів немає.

  24. Де збирають підписи? Можливо зробити це з ЕЦП? Швидше набереться кількість.
    Свиня, збирай речі поки можна зі своєї юлькою-шльондрою та мусорами та козирем… та своїми віслойо6ами, бо ще було розбиратися як землю приватизувати через козиря та львівські контори та інші. Чекайте бляді

  25. Звичайно навмисно. Капилов сказав,що приб’є її якшо вона надасть кошти ЗСУ. Агафангел прокляне.

  26. Орлов з колегами обікрав своїх односельців, заплативши за те, чого не було, немає і не могло бути.

    Дрони, їх придбання, виготовлення, передача ЗСУ тощо, на даний час є ТОПОВОЮ темою кидків, шахрайств, розкрадань і брехні.

    Ось, почитайте, кому цікаво, як такі як Орлов обкрадають людей і волонтерів на “дроно-лохо-піраміді”.

    https://cripo.com.ua/main/yak-aferystam-vdalos-obikrasty-kupu-volonteriv-ta-vijskovyh-prodayuchy-drony/

  27. Ви згадайте де ця істота була на початку війни. Знайти не могли))) все чекала мір))) ввели в оману опзежешніки))) не дочекалася, от і біситься

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.