ЮРІЙ НІКІТІНСЬКИЙ з «ОПЗЖ» ПІШОВ ВСЛІД за «РУСЬКИМ КОРАБЛЕМ»

Кількість переглядів 5418

19 грудня 2023 року колегія Одеського апеляційного суду опублікувала повний текст постанови, в якої погодилась з рішенням Іллічівського міського суду Одеської області, та відмовила депутату Великодолинської селищної ради Юрія Нікітінського у задоволені позову про захист гідності та честі та стягнення моральної шкоди з журналіста Романа Варшанідзе.

Відповідно до постанови Одеського апеляційного суду по справі № 509/1335/22 від 23.11.2023 року, яка вступила у силу того ж дня, колегія суддів погодилась з висновками суду першої інстанції про необхідність відмови у задоволенні позову Юрію Нікітінському, разом з тим не погодилась з мотивуванням цих висновків.

На думку колегії суддів, інформація, розміщена на веб-сайті «Альтернатива.орг» стосовно позивача, є оціночним судженням відповідача, вираженням його власних думок, а тому не є підставою для захисту права на повагу честі, гідності та ділової репутації та, відповідно, не є предметом судового захисту.

На підставі цього, мотивувальна частина заочного рішення Іллічівського міського суду Одеської області від 21 лютого 2023 року була змінена, проте вирішальна частина залишилась без змін – у задоволені позову Нікітнському Ю. А. було відмовлено.

23 листопада на судовому засіданні сам Юрій не був, написавши заяву про розгляд справу за його відсутністю. У позивача є 30 днів з дня складання повного тексту постанови по справі для подачі касаційної скарги.

Юрій Нікітінський такі як ти повинні йти «вслід за руським кораблем». Зрадникам України нема що робити в Україні.

«ЗА ПАРЕБРІК»

Повне засідання апеляційного розгляду по справі № 509/1335/22 від 23.11.2023 року:

ВІДВЕРТІ ПОКАЗИ ДЕПУТАТА ЮРІЯ НІКІТІНСЬКОГО (18+)

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
5
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

29 thoughts on “ЮРІЙ НІКІТІНСЬКИЙ з «ОПЗЖ» ПІШОВ ВСЛІД за «РУСЬКИМ КОРАБЛЕМ»

  1. А тот скрин с призывом Никитинского к ху*лу о референдуме, не является отдельным составом преступления? Варшанидзе, ты в СБУ об этом писал?

  2. Варшик сам уже договорился своим паганым языком скоро карере папараци конец дажопализничал мышек грузинский

  3. Так їх усіх Ромчик-і в хвіст, і в гриву!!! Пам’ятаєш що відповіла солдат Джейн сержанту?-“ВІДСМОКЧИ”!. ТАК РОБИ РОМАН і ти. Так тримати.

  4. Как эта с.ка вообще посмела свою вонючую пасть раскрыть об оскорблении какого-то достоинства и чести после кражи ДЕТСКИХ ДЕНЕГ? МЕРЗОТУ-НА ГІЛЯКУ!!! Господи!!! Не вже це ТИ привів таких тВАРЮК у цей Всесвіт? Чому ця потвора ще й досі має можливість подавати якісь іски? Человекі-Люди !!!!!!,що з нами ТРАПИЛОСЬ?

    1. Это было давно, день рождение делали в виде пионеров, тогда это не запрещалось

  5. Романе все вірно робите цю тв@рюку жирну Савельєву та її світу депутатів як Газія, Сливка, Трофіменко, Авраменко, Ткаченко та ще також кодло мерзоти повинна відповісти чому крадуть на свої потреби бюджетні гроші, ви ганьба громади!!!

    1. Роман, всі роки правління цієї свори, тільки сприяв їхньої ганебної діяльності. Кому кому, а Роману я довіряв би менше всього. Він завжди і скрізь шукає тільки свою ВИГОДУ.

        1. Може той Юра і лайно,але ти Варшанідзе не краще. Вимкни героя, скільки ти крав і получав брудних грошей,то цей Юра може тільки позаздрити.

  6. та варшику вооще пофігу красні чи білі! йому аби бабла срубить та пропіарить свою жовту газетенку! і чим більше ви всі будете сратися тим більше він заробить

    1. Кому з вас не так? Варшик хоть сунеться за громаду,й нікого не боїться. А ви потвори, тільки й пишите,що-за бабло. Хто з вас нікчеми,зробить теж саме ЗА БАБЛО? Отож бо й мовчіть в рукавичку,сцикухи ганебні. Ви що,проти заробітку? Тоді на що живете безсрібрянники? Жаба давит,давит ЖАБА…,А ЗАВИДОВАТЬ НЕ НАДО (Потап і Каменських).

    2. На те воно і ЗМІ. Вважається що критика органів влади-НЕОБХІДНА ДЛЯ КОРЕГУВАННЯ ДІЙ ВЛАДИ. Якщо у всіх гон.опольців очко з пелькою розкриваються тільки у вигляді анонімних провокаторів на громадських сайтах-сторінках,тоді працює Варшанідзе. І хваліть Богу,що Він ДАВ ВАМ ЙОГО. Чього звертаєтесь до нього,та й ще з претензіями,обуренням…,й як-АНОНИМИ?. Скільки з вас готові ЗАКІПІТИ,щоб справді об’єднатись з відкритим обличчям,й бусинку з її прислугою кинути всміттєвий ельфатор? А гавкати під”анонімом”… ??? Просто заглохніть,і спробуйте насолодитись як нас УСІХ МАЮТЬ БЕЗ МИЛА,НЕ ЗНІМАЮЧИ ВЕРХНЬОЇ ОДЕЖІ. До Варшика-ЖОДНИХ ПИТАНЬ!КРАСАВА! А хто пише за ОСБИСТЕ (сім’я,і т.п.)…,то з ВАШОГО поганого язика,ВАМ-ЗА ПАЗУХУ В САМЕ СЕРЦЕ ПОКИДЬКИ

      1. Тише Рома Фломастеров,успокойся,а то сердце станет)))) Отбелить чёрное не получится как не распинайся.

  7. Помнется што у Юры Никитинского в комнате на полочке на видном месте еще красовался портрет его духовного учителя и защитника в судах , как писал когдакто Варшанидзе Натальи Чегодарь

  8. Так дійсно !
    А де ж та справа у СБУ ?
    Там же явний призив до зміни кордонів
    Та повалення Конституційного ладу …
    невже ОПЗЖешники так пробашляли ,
    що справу ‘затягнули’…
    Медведчуки досі у ‘ справі ‘ ???

  9. Це покидьок розпочав писати українською, намагається показувати, що він нібито за Україну. СБУ спить.

    1. Хто Варшанідзе? Да,він давно під патріота косе, грузинська морда, робе вигляд що нічого не крав і хабари не брав.Вже сам в це почав вірити) Святий Роман Овідіопольський,серед своїх просто дідько).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.