ПРО «РАДЯНСЬКІ» ПРИНЦИПИ ГОЛОВИ АСОЦІАЦІЇ МІСТ УКРАЇНИ

Кількість переглядів 3341

На офіційному сайті Овідіопольської селищної ради, було опубліковано новину про нагородження подякою від голови Асоціації міст України Віталія Кличка нашої селищної голови Лідії Савельєвої за «відстоювання інтересів місцевого самоврядування» та допомогу Об’єднаним Силам Збройних сил України.

Нагорода відбулась 27 грудня 2023 року.

При першій можливості ми вирішили завітати до регіонального представництва Асоціації міст України та поставити питання:

  • які саме інтереси «відстояла» наша селищний голова Л. Савельєва?

05 січня 2024 року мали бесіду з директором регіонального представництва «Асоціація міст України» у місті Одеса Астаховою Тамарою Валеріївною, яка була абсолютно не готова коментувати зазначену вище подію та скажімо більше, вона взагалі почала бігати від нас, замість того, щоб з гордістю сказати, у чому Овідіополь дійсно МОЛОДЕЦЬ по ряду питань.

А так вся ця «радянщина», «писульки», «трепет» в якому абсолютний НУЛЬ інформації.

Далі просто подивиться відео сюжет, як поважна Тамара Астахова ледве стримує себе, щоб не втекти з приміщення. Але працювати за державні кошти, це не на Одеському привозі з під поли торгувати.

Ось де цей фронт невидимий.

Те що ми переможемо рашистів, це не обговорюється, а ось що робити з тими хто тут сидить та розповсюджує ці «наративи радянщини»?

Буде складений відповідний запит до Голови Асоціації міст України Віталія Кличка з приводу, що стало підставою для нагородження подякою від «Асоціація міст України» абсолютно неефективного селищного голову Лідію Савельєву, неефективність якої доведена останнім Аудиторським звіт Південного офісу державної авдиторської служби від 04 серпня 2023 року за № 20-14/07.

Ось такі «радянські» принципи голови Асоціації міст України Кличка Віталія Володимировича.

Ще матеріали на тему:

Мурад Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
2
Surprise
Surprise
0

54 thoughts on “ПРО «РАДЯНСЬКІ» ПРИНЦИПИ ГОЛОВИ АСОЦІАЦІЇ МІСТ УКРАЇНИ

  1. А нам більше немає куди чи кому сплатити тіж 15000грн які оплачивать асоціації? Так, гроші не великі але ж всеодно. З цього роблю висновок що дана писулька коштувала Савельєвій 15000грн.з бюджету

  2. Яка довольна пика була у Лілії Івановни під час вручення писульки. Відразу відно,що головна мета- понти. Не очикував такого від Кличка. Сором!

  3. Ми їм платимо 24 тисячі на рік.Напевно з нас беруть по 2 гривні з людини. І тут Лілька взула громаду!

    1. У тетки равитая функция отбрехиваться. Она великий махинатор избирательных подтасовок.

  4. Вручати подяки громаді, які за висновками державного аудиту – є одної самої неефективною, це звичайно радянщина. Замість того, щоб запропонувати шляхи виходу з цієї ганебної ситуації, асоціація, яка ставить на меті впровадження сучасних ідей, займається “окозамилюванням” у вигляді вручення подяк майже самій неефективній громаді в області. Посилання на те, що одним з критеріїв для прийняття рішення було – допомога громади Збройним силам України викликає тільки посмішку. У 2023 році Овідіопольська громада, напевно, була найгіршою з цього показника – ми перерахували свої перші гроші на допомогу армії лише після “п*здюлини” від голови Одеської ОДА. Хочеться запитати у Віталія Кличка – він взагалі зрозумів, що зробив?

    1. А клічко, взагалі, щось може розуміти?

      В нього, метро затоплене, фікалії течуть по Києву, а йому на все пох……..

      Він ставить, підписсдесь і підписсдесь 🤣

  5. А цей гавноприлипайко ще перейшов свого батька, так радів що вона нервувала, а сам як придурок себе вів, так вислужувався, противно дивитися меле як корова хвостом, а тепер по піарився і все, що і кому ти що доказав вилупок.

    1. Васька ! Ти придурок !

      якщо ти сам цього не відчуваєш,
      то це тільки тому, що ти придурок !

  6. Понад 10 років праці з Валентиною Михайлівною зробили свою справу. Лілія Іванівна не буде вже другою. Вона не бачить сенсу в іншому способу керування громадою. Бюджет для неї це гаманець з баблом, яке треба поділити між собою, звичайно мінімально закривши інші необхідні утримання.

  7. скоро почнуть об’єднувати неспроможні громади ось тоді і побачимо які громади як працювали . гордість за нашу громаду ми ( в такий важкий час) утримуємо все що утримував район.

  8. 30 років тому всі чекали доки вимруть керівники і депутати сАветського штибу. Їм тоді було як Кравчуку і Кучмі по 50 років. Вони вмерли чи пішли з роботи. Однак на їх місце повилазили їх діти “рождьОнниЄ вССр”. Це ІНФЕКЦІЯ. Це комуністична зараза. Вона передається статевим шляхом!

  9. Савельєва тв@рюка товст@, твоя нова шавка у земельному відділі Чебаненко Олег приїздив до нас сказав що в нас оренда не вірно оформлена та сказав щоб рішити питання буде коштувати 1000 $, та сказав що не буде проблем якщо піду оформлювати и підвал селищної ради до твоєї фірми Наша Батьківщина, гнид@ жирн@, якщо ні то будут проблеми сказав він, що від тебе така вказівка цетую, «Так сказала сама голова». Мерзото чекаємо з відпустки буде тобі 1000 $, відповіси за кожну копійку! Слава Україні! Ми тебе навчимо поважати громаду!!!!!

  10. Я в отличии от Тамары Астаховой награжу голову Овидиопоьской ОТГ заслужено и скажу за что.
    Награждается Савельева Лидия Ивановна наградой “Самая х”евая ОТГ Украины” за такие заслуги:
    За помощь ВСУ: Сыновья депутатов не воюют, сыновей главы бюджетной комиссии незаконно вывезли заграницу малых Газиянов. Дети остальных депутатов и членов исполкома гуляют и публикуют это в Инстаграм, Голова Савельева Л. И. не отдала на защиту Украины не одного своего сына из трех, одному сделав свадьбу на 500 человек во время войны, которую праздновали даже во время комендантского часа, все ее сыновья дома, пока ваши служат или погибли ведь как говорила сама Савельева что за одного своего сына отдаст 200 парней Овидиополя. За то что Овидиопольская ОТГ дала меньше всего помощи ВСУ даже сепар Хасаев и Орлов дали больше.
    За развитие ОТГ: Про результаты проверки которая недосчиталась 48 миллионов про то как Савельева выписывает себе и своим подчинённым премии в 200% и повышает зарплаты в то время как в Овидиополе нет развития. За то что депутаты не отменили себе материальные премии.
    За помощь жителям ОТГ и ВПО: За то что Савельева вместе с Газияном воровали гуманитарную помощь которая потом продавалась в магазине Газианя, в магазинах в Роксоланах, Николаевке, Калаглии и Черноморске. За то что Савельева те вещи которые ей не понравились но которые она уже взяла скидывала с кручи, так как отдать назад это признаться что сп”здила.
    За непредвзятость и патриотизм головы: Про то что своих детей она на войну не бросила а ваших с 38 и 25, 535 и 18 маршрутки снимали мы говорили (и из за этого все водители с повестками а многие даже прошли комиссию в ТЦК). Про то что Савельева поддерживает русский мир ведь только в Овидиопольской ОТГ себя прекрасно чествуют депутаты ОПЗЖ которых уже со всех ОТГ поперли под”рачниками. Не стоит упоминать что именно ОПЗЖ поддерживала Савельеву на выборах, или стоит? За то что депутаты и головы комиссий (снова про Газияна), могут говорить по русски и материться во время сессий, за то что как говорит Бакалов Савельева сама дала ему разрешения сбежать со страны в первые дни войны.
    Савельева Л. И. Награду за “Самую х”евую ОТГ Украины” вы можете слизать языком с моих гениталий. Она будет вас ждать.
    Лично я предлагаю собрать подписи и направить в эту ассоциацию за лишения Овидиопольской ОТГ этой писюльки (потому что она нам на”уй не нужна) и лично Савельеву. Если кто то будет собирать отпишитесь я приеду с братом и женой подпишу.

    1. Мы уже составляем бумаги в эту ассоциацию.
      Свяжитесь с нами как будет вам удобно.

      тел. +380 48 799 1003;
      моб. тел. Інтертелеком +380 94 949 4003 (Telegram).

    2. Забыли упомянуть за моzковский патриархат на территории Ови ,и отношении власти к этим …так скажем особам

      1. мене не цікавить чи ти убогий заробляєш на хліб і ким мать твоя тобі на життя заробила

  11. Теперь ясно от какой партии будет ЛИСА выдвигаться на предстоящих выборах , из ОПЗЖ до КЛИЧКА ! Заблаговременно подумала ,еще и на местном уровне возглавит -суппер тажелый вес !!!!

    1. А наша місцева так звана еліта її підтримає,геть всіх або на війну або на заробітки,в Европі їм буде жопа.

  12. Повідомлення із Чорноморської групи:
    А де? таке повідомлення від самої ПОЧЕСНОЇ голови яка так багато зробила для громади що збирає тільки грамоти та падяки

    Шановні мешканці Чорноморська

    Комунальна техніка виходить на протиожеледну обробку доріг

    (048-68) 5-53-35 – аварійна служба МУЖКГ;
    (048 68) 6-00-20 – приймальня міського голови;

    Пункти обігріву :

    Бібліотека (Виставкова зала) – Пр. Миру 30;

    Виконком- Пр. Миру 33;

    Колишній тепловий пункт- вул. Данченка 3- Д;

    Колишній тепловий пункт- вул. Паркова 14 – В;

    Вул. 1-го Травня 5 (підʼїзд номер 5);

    ДСНС- вул. Шума 6-Б.

  13. Про преміі наговорились , проголосчували – тепер поговоримо за грамоти ! А потім про ордена і медалі . Наприклад , Наталія Анатоліівна має орден Княгині Ольги , здається ? І , Валентина Михайлівана , колишній селищний Голова з 33 річним стажем теж має орден княгині Ольги , здається ! Ордени – це набагато значуще звання , ніж якась Грамота Асоціаці їміст ! Давайте і про це поговоримо . Поговоримо , що т.Крутюк з Дальницької ОТГ отримав премію 300% ! А скільки отримав Лукянчук з В-Долинської ОТГ , чи Хасаєв-Орлов з Таїровської ОТГ ? Адже , все пізнається в порівнянні ! Чи отримувала свого часу премії Н.А. та її підлеглі ? Звісно , що отримували ! Лише в той час це регламентувалось і 200 чи 300% не завжди було ! Риба гниє з голови- якщо зверху , з КабМіном це погоджено – значить все законно , можливо не зовсім справедливо , але Законно ! Якби було б незаконно , то після перевірки КРУ кошти б повертались би до бюджету !

    1. Ти можеш говорити про що завгодно, але ця стаття про інше. Ця стаття про олуха Кличка, який підписує якусь фігню. Причому ця фігня суперечить державному документу, який абсолютно ясно вказує – Овідіопольська громада неефективна. Все у рамках закону. Державний орган надав оцінку, оцінювач погодився з цією оцінкою, бо нічого не оскаржив. Попри це, Савельєва погоджується з “писулькою” від Кличка, аби задовольнити своє самолюбство.

      Саме це і показано у цьому сюжеті. Це для того, щоб люди запам’ятали та на наступних виборах нагадали Лідії Іванівни – ви все брешете. Ви не були, не є та ніколи не будите ефективним менеджером для громади.

      Все, як того вимагає демократична процедура.

      1. Оооо очі відкриваються,вся ця хсуета що прийшла до влади запроданці,вони і вашим і нашим,як і вся нація яка зветься українцями

    2. Чому ніхто не візьметься за Дальницьку ОТГ,там премій напевно по 300% .Що говорить,у них школи працюють, де нема укриття.І навіть перевірки їм не страшні.В школі навіть медсестри немає всі ставки в карман….
      Дуже соромно.
      Ще буде час і всі понесуть покарання.
      Хіба майже за два роки війни,не можна було зробити укриття,вони напевно чекають”руззкий мир”.
      Сором та ганьба.

    3. Крутюк ніколи ще не відмовив в допомозі. Наприклад всіх дітей і підлітків на змагання фінансує він.І неодноразово. В допомозі по лікуванню теж відмови не було .

  14. Тамара Астахова засвітилась тепер вже в Асоціації міст ! Чи це не та сама Тамара Астахова ,що була членом ЦВК ( центрвиборча комісія) від партії Регіонів ? Не тонуть наші люди , ой не тонуть !

    1. Звичайно ТА!!! У неї ще є подруга Піднебесна – теж з опзж. Але зараз вони косять під патріотів. Не ті часи, русня не у моді. А вони дамочки модніци.

      1. Подгебесній потрібні гроші бо останнього разу вона бігала по селу у порваних колготках видаючи себе за експерта та журналіста ))

        1. Вона бігала по нашому селу? Не може бути.Її возили транспортом Лілії Івановни.Напевно це водій порвав їй колготки.

  15. До речі буде сказана, що всіх все влаштовує. Навіть легендарна легенда Овідіополя Чегодар і та уже закрила свій рот і мовчить, адже її вірна подруга Оксана Кучерява уже працевлаштована у корита Савельєвої. Скоро і сама Чегодар там теж буде. Корито в нашої голови здорове там місце багатьом хвате. Чегодар ще декілька місяців буде прикидатися целкою, а потім біля Кучерявої й стане у корита. Вона того місця і добивається. А до громади їй немає ніякого діла. Ось таки в нас депутати і така в нас голова. Яких ви самі обирали.

  16. Астахова Тамара Валеріївна давній соратник Віктора Януковича. Саме Янукович надав їй звання «ЗАСЛУЖЕНИЙ ЮРИСТ УКРАЇНИ» у 2010 році. Указ № 726/2010 від 25.06.2010 року.
    Але то таке. Саме головне відбулось у січні 2014 року. А саме 22 січня у Кривавий День Соборності, коли під час протистоянь на вулиці Грушевського у м. Києві були перші загиблі:
    • були вбиті вогнепальною зброєю Сергій Нігоян, вірмен за походженням та Михайло Жизневський, білорус;
    • отримали поранення й померли наступного тижня у лікарнях Роман Сеник та Олександр Бадера;
    • у лісосмузі у Бориспільському районі Київської області знайдено тіло Юрія Вербицького, що був викрадений з Олександрівської лікарні.
    І саме у цей Кровавий день 22 січня 2014 року зрадник України Віктор Янукович нагородив орденом «За заслуги» ІІІ ступеня члена Центральної Виборчої комісії Астахову Тамару Валеріївну.
    Випадково? Звичайно Ні! Адже Астахова завжди була вірним соратником Януковича!
    Треба ще нагадати, що Астахова Тамара Валеріївна у серпні 2010 році, будучи також членом ЦВК проголосувала за фейковий склад Обласної ТВК та місцевих тервиборчкомів з кандидатурами від клону Київської обласної організації політичної партії «ВО «Батьківщина» створеною Партією Регіонів. Треба вказати, що було рішення суду про заборону такої реєстрації!!!
    Це вона так напрацьовувала собі орденом «За заслуги» ІІІ ступеня.
    Астахова – пр@ститутк@ Януковича та Партії Регіонів!!!

    1. Нарешті Буданов виклав інформацію, яка підтверджується. Дякую за таку розгорнуту історію з життя прихильниці віктора федоровича. Як то кажуть, януквича у ростові, а його послідовники пристосувались служити вже не тільки іншим господарям, а й іншої ідеології.

  17. Да , розкусила Піднебесна Чегодар чи ( Пчілку ! ) і звинуватила її у організації травлі на діючого селищного Голову Савельєву Л.І , як помсту за програні вибори . Можливо доля правди в цьому є чи можне навіть і не доля ?

  18. Тело жиробасины ,а душа рахита – это не только о Савельевой. Весь сельсовет как будто сдал совесть и душу в ломбард. Ампутировали все: и совесть, и сознание, и мозг. Дарвин жестоко ошибался: выживает не сильнейший. Выживает тупейший и наглейший. У меня один вопрос к этой своре долбонавтов: неужели вам самим приятно читать, как на вас рыгать хочет Ася громада,кроме тогнльы вы ничего не вызываете? Неужели настолько тупые и жадные, что не хочется для разнообразия поработать и что то сделать для людей? Вы же заплыли жиром и маразмом , превратились в каких то уродцев неполноценных , вы же – опухоль нашего общества, вас надо удалять хирургическим путем, своим ходом вы не уйдете. Ваши ноги так разжирели, а головы отупели ,что это уже край.

    1. олеся може тобі пора занять місце голови і навести порядок давай у тебе такий чистий мозок совість. та і дарвін на тобі не помилився ( не факт). іди попрацюй.

  19. 3,14дорас – это призвание Савельевой! Предлагаю к ордену Ольги выдать ещё один орден, почетный, от имени всей громады: самый жирный 3,14дор всех военных лет нашей громады!

  20. Астахова, запитання були та чітких відповідей нема бо ти не знаєшь куди пішли гроші громади їх вкрали і поділили. Кому війна, а кому мать рідна. 😢

  21. Какая честь для свиньи получить колокольчик от гладиатора и его свиты…Жирное тупое животное, оно даже не соображает, что эта награда значит смертный приговор.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.