СУДДЮ БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОГО СУДУ ОЛЕКСАНДРА БОЯРСЬКОГО ЗААРЕШТУВАЛИ

Кількість переглядів 1135

16січня 2024 року Вищий Антикорупційний суд заарештував суддю Білгород-Дністровського міськрайонного суду Одеської області Олександра Боярського.

Ще 09 січня 2024 року прокуратура повідомила про підозру судді Боярському О. О. в одержанні неправомірної вигоди за ухвалення рішення, що допомогло б уникнути мобілізації. Дії судді кваліфіковано за ч. 3 ст. 368 КК України.

Відповідно до ухвали суду, Олександра Боярського заарештовано до 15 березня, з можливістю вийти під заставу. Розмір застави – 1’059’800 гривень.

Судячи з декларації за 2022 рік, суддя має понад 3 млн грн на рахунках у банках. Окрім того, він володіє понад 100 тисячами доларів і майже 46 тисячами євро.

Цікаво, що за даними Слідство.Інфо, у 2023 році суддя Боярський та його родичі стали власниками нерухомості на понад 500 тисяч доларів.

За даними журналістів, родичці судді Ганні Боярській подарували 5 квартир у одеському ЖК «Aqua Marine». Ціни за метр квадратний у цьому комплексі коливається від 700 до 1’400 доларів.

Загальна площа квартир, якими володіє Ганна, складає майже 322 квадрати. Тобто, родичка судді, за найскромнішими підрахунками, отримала у 2023 році в подарунок нерухомості на 225 тисяч доларів.

Інший родич Боярського у 2023 році придбав під Одесою три земельні ділянки. За даними Держгеокадастру, вартість ділянок складає майже 10 млн грн (близько 264 тисяч доларів).

Також він став власником двох квартир в Одесі, загальна площа яких складає 106,2 квадратних метри.

Нагадаємо, за даними НАБУ і САП, суддя Боярський причетний до корупційної схеми, яка передбачала ухвалення судових рішень про позбавлення батьківських прав матерів на користь чоловіків, аби ті уникали мобілізації.

Про подробиці справи читайте у матеріалі NGLmedia:

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

5 thoughts on “СУДДЮ БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОГО СУДУ ОЛЕКСАНДРА БОЯРСЬКОГО ЗААРЕШТУВАЛИ

  1. Романадзе твой коріш Кочко аналогічно заробляє, можеш не дякувати, просто помоніторь реєстр судових рішень… даю підказку – Лукʼян йому допомагає

  2. За дела овидиопольского суда в тандеме с фашистами вообще могут весь поселок сжечь и не только Оаидиополь, но и все поселки до Одессы. Есть рубежи, переходя за которые уничтожению подлежит вся народная масса по причине деградации

  3. цей суддя є сумісником у державному університеті інтелектуальних технологій та зв’язку на кафедрі міжнародних відносин, суспільних комунікацій і так званого IT-права. Саме там він розробляв ці “інтелектуальні технології”. https://hcj.gov.ua/doc/doc/43067
    Хто скаже, що взагалі робиться у цьому сумно звісному унверситеті? На першому поверху там ОСББ Новосельского, 66. Це якись бізнес-центр сумнівних справ, а не університет

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.