КОГО ЗБИРАВСЯ «ПЕРЕСТРІЛЯТИ» АНДРІЙ МЕДВЕДЄВ В ОВІДІОПОЛІ?

Кількість переглядів 2905

06 лютого 2024 року поліціанти затримали мешканця Овідіополя 1974 року народження, який влаштував стрілянину прямо у центрі селища.

Близько 18-ї години до поліції надійшло повідомлення від місцевої жительки про те, що по вул. Перемоги біля будинку № 11 невідомий чоловік декілька разів вистрілив зі зброї.

На місце події негайно прибули поліціанти, які затримали Андрія Медведєва, який у стані алкогольного сп’яніння знаходився у дворі будинку № 11. Слідчі встановили, що Медведєв А. В. з подвір’я здійснив три постріли з належної йому мисливської рушниці:

  • вгору;
  • в сторону заявниці та її неповнолітньої доньки, які йшли вулицею;
  • і автомобіля, що проїжджав повз по дорозі.

На щастя, Андрій Медведєв ні у кого не поцілив.

Під проведення невідкладних слідчих дій за місцем мешкання Медведєва А. В., у квартирі № 5 в будинку № 11 по вул. Перемоги, була вилучена рушниця та інші речі, що становлять інтерес для слідства.

По факту грубого порушення громадського порядку, яке вчинене із застосуванням вогнепальної зброї, відділенням поліції № 1 (селище Овідіополь) зареєстроване кримінальне провадження № 12024162380000093 за ч. 4 ст. 296 КК України «Хуліганство». Злочин за цією статтею карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Сусіді Андрія, характеризують його негативно та повідомляють про його систематичні п’янкі та зухвалу поведінку. Його сусід з шостої квартири, колишній працівник міліції – Кот Володимир Гаврилович, повідомив, що Медведєв А. В. одного разу навіть нападав на нього за що отримав арешт на 15 діб.

Сам Андрій відмовився відкрити мені двері для надання коментаря з приводу пригоди.

Всі речові докази направлені на експертизу. Андрію Медведєву, 07 лютого судом обраний запобіжний захід у вигляді нічого домашнього арешту за його місцем мешкання: селище Овідіополь, вул. Перемоги, 11 кв. 5.

Триває слідство.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
0

15 thoughts on “КОГО ЗБИРАВСЯ «ПЕРЕСТРІЛЯТИ» АНДРІЙ МЕДВЕДЄВ В ОВІДІОПОЛІ?

  1. ОООО Это Кот так постарел. Да время берёт своё. Когда такое г*вно было, когда работало в тогда ещё милиции. А сейчас прям беззащитный птенчик. Коренные жители Овидиополя помнят этого Кота. Кот-г*вно, называли его. Ещё была кличка и у Лёни Хлопчика, чем то похожа на кличку Вовы Кота.

    1. Поліція його обличчя не показує. Мені він двері не відкрив. Сподіваюсь у майбутньому я знайду місце, де зможу з ним поспілкуватись під відео камеру.

      1. Я б тобі цього не радив робити, бо дід може тобі засадити пару набоїв у твою грузинську дупу, і після цього йому увесь Овідіополь ДЯКУЮ скаже!!!

          1. Не пугай клоуна. Этот бзданидзе и так в жизни болен на голову, а до псориаза нужно будет еще патроны вытаскивать из жопы. Если жив останется?

  2. Чимось на Юру Конарєва схожий. Високий і худий. Також як Юра любив випити ще в шкільні роки, але в школі він був нормальним хлопцем. Час змінив людину.

  3. Знаю этого Андрея. Просто алкаш. Мама в Америке. Присылает бабки. Он бухает. С Котом давняя война у него. Конт мусор его всегда гнобил. Теперь сядет. Мамины бабки довели его до чертиков.

  4. Сестра Віка в нього порядна жінка. Мама Надія давно вже в Америку виїхала до свої сестри. Андрійко потихенько деградує від бухла.

  5. Скільки розплодилося в нашій державі емігрантів русскагаварящіх. Скількиб неплодився русскагаварящій в чужій державі він так і навічно буде чужинцем.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.