ПРО ЗАДАЧІ ТА ОБОВ’ЯЗКИ ЧИНОВНИКІВ ТАЇРОВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Кількість переглядів 667

14 лютого 2024 року ми побували у Таїровської селищної раді з метою дізнатись, чому чиновники селищної ради не виконують своїх обов’язків. При цьому, від депутата Синіговец В. І. дізнались про приховані задачі керівництва громади.

На 13.02.2024 року в Овідіопольському районному суді Одеської області було призначене судове засідання цивільної справи № 509/7635/23 про визнання особи недієздатною, встановлення над нею опіки та призначення опікуна. Обов’язкова сторона по справі – орган опіки та піклування Таїровської селищної ради.

Ще 27.12.2023 року об 11:13 Ухвала про відкриття провадження та призначення судового засідання від 25.12.2023 року засобами електронного зв’язку була надіслана органу опіки та піклування Таїровської селищної ради. Але, ПОСАДОВІ ОСОБИ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ПРОІГНОРУВАЛИ УХВАЛУ СУДУ, на судове засідання не з’явились, заяви про проведення засідання за їх відсутністю до суду не надали.

Щось дізнатись у Таїровської селищної ради не вдалось – начальник відділу зв’язків з громадськістю Таїровської селищної ради Станков В. М. не допустив нас до посадових осіб, порекомендувавши надіслати інформаційний запит.

Проте, депутат Таїровської селищної ради Синіговець В. І., коментуючи такий стан речей у громаді, повідомив, що у чиновників Таїровської селищної ради задача: «викачати всі кошти, збанкрутувати Таїровську селищну раду… і забрати всю землю, яка є – вільна, не вільна…».

Дізнатись думку керівництва громади не представлялось можливим. Станом на 11 ранку Таїровський селищний голова Хасаєв Т. Х. на робочому місці був відсутній.

Здається, Тимур Хасаєв остаточно втратив можливість керувати громадою.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
1

1 thought on “ПРО ЗАДАЧІ ТА ОБОВ’ЯЗКИ ЧИНОВНИКІВ ТАЇРОВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.