УПОВНОВАЖЕНА ОСОБА ВЕЛИКОДОЛИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ПІДОЗРЮЄТЬСЯ У СЛУЖБОВІЙ НЕДБАЛОСТІ. ВТРАТИ БЮДЖЕТУ БЛИЗЬКО 400 ТИС. ГРН

Кількість переглядів 2252

27 лютого 2024 року колишній уповноваженій особі із конкурсних процедур закупівель Великодолинської селищної ради Наталії Бікетової вручена підозра у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 367 КК України (Службова недбалість).

З 15 вересня 2023 року у слідчому відділенні, відділення поліції № 1 (селище Овідіополь) Одеського РУП № 2 ГУНП в Одеській області проводиться досудове слідство по кримінальному провадженню в рамках якого встановлено, що Наталія Бікетова займаючи посаду спеціаліста 1 категорії відділу бухгалтерського обліку та звітності Великодолинської селищної ради Одеського району Одеської області була визначена уповноваженою особою із конкурсних процедур закупівель.

У грудні 2022 року Бікетова Н. О. в електронні системі публічних закупівель «Prozorro» оголошено закупівлю генераторів бензинових для пунктів незламності за очікуваною вартістю предмета закупівлі на сумі 1’166’880 грн без використання електронної системи.

За версією слідства, Бікетова Наталія Олександрівна неналежно виконувала свої службові обов`язки через несумлінне ставлення до них, що призвело до укладення договору Великодолинською селищною радою з ФОП Івановим Валерієм Євгеновичем РНОКПП 2474514618 щодо постачання бензинових генераторів з АРМ та оливою на загальну суму 1’176’240 грн (UA-2022-12-05-013510-a):

  • З (три) генератора бензинових PSU PG6500Е за ціною 109’800 грн за одиницю загальною вартістю 329’400 грн
  • 7 (сім) генераторів бензинових PALMERA PA900JM за ціною 119’640 грн за одиницю загальною вартістю 837’480 грн
  • 24 (двадцять чотири) штуки оливи Husqvama SAE-30 чотиритактна 0,6 л за ціною 390 грн за одиницю на суму 9’360 грн;

Як стверджує слідство, ринкова вартість аналогічного генератора бензинового PALMERA PA900JM на момент закупівлі становила 62’560 грн. за одиницю товару, що спричинило до переплати з місцевого бюджету на суму 399’560 грн.

Триває досудове розслідування. Будемо спостерігати за перебігом подій.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

14 thoughts on “УПОВНОВАЖЕНА ОСОБА ВЕЛИКОДОЛИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ПІДОЗРЮЄТЬСЯ У СЛУЖБОВІЙ НЕДБАЛОСТІ. ВТРАТИ БЮДЖЕТУ БЛИЗЬКО 400 ТИС. ГРН

  1. 23 березня 2019 року на сайті був матеріал про Людмилу Паламарчук, де згадувлась: Бікетова Татяна Ларіоновна, 1941 р. н.:
    БАБУШКА, КАК ПРИЧИНА КОНФЛИКТА. ПАЛАМАРЧУК РАССКАЗАЛА СВОЮ ВЕРСИЮ КОНФЛИКТА С БАРДАКОМ

    Є також відео з цього приводу на YouTube:
    БАБУШКА, КАК ПРИЧИНА КОНФЛИКТА. ПАЛАМАРЧУК РАССКАЗАЛА СВОЮ ВЕРСИЮ КОНФЛИКТА С БАРДАКОМ

    Бікетова Тетяна та Вікетова Наталія – це родичи?

  2. Ахаха, знайшли стрілочницю, Коля бе-ме і Оля недобита як завжди нічого не знали

  3. Так при Грабі такі маленькі оборудки не робились.
    Там на десятки мільйонів.

  4. Поліцейські точно зробили Наталію стрілочником. Хіба Лукянчук коли підписував платіжку на перерахування коштів не бачив суму і не знав за що? А коли підписував договір йому, що повилазило? А інші причетні цього не бачили і не знали? Поліція продовжує займатись х..рнею. А якщо взяти Іванова за срачину хіба не допоміг би він розкрутити всю схемку і усіх задіяних у схемі? Подивимось як поведе себе обвинувачення.

      1. Рома а може спроси у головного бугалтера овід. лікарня може вона щось роскаже. чи вже тобі наложили табу на справу давидовича.

  5. Последние время когда в поссовете был порядок, это время когда работала главный бухгалтер Евдокия Семёновна и её помощник Вера Петровна. Потом начался бардак и отмывание денег и сейчас процветает к сожалению.

  6. Бикетову потерзают, но в конечном итоге порешают. Опыт свести всё на мягкий приговор имеет Танька кастрюлька -она же Грущенко и опыт Граба тоже не помешает. Мы помним когда взяли на взятке Арсеева который ясное дело действовал тоже не один как и в даном случае. Тогда чтобы не загремел Граб вместе с Арсеевым депутат Грущенко пробежалась кабанчиком по депутатам и работничкам с протянутой ручкой и всё чётко сработало. Всё свели на условку и даже коррупционера Арсеева не уволили с работы. Коле Лукянчуку тоже придётся раскошелиться. Хочу напомнить что сначала полиция по этим генераторам открыла дело на Лукянчука. А теперь всё свалили на Бикетова.

  7. Та ні знімуть його, Танька Грущенко, Солодуха і він це одна зграя. Стільки вже накрали і ще мало. Там рука руку миє, нічого не зміниться, а вы тявкайте і далі ,кому до цього є справа.

    1. Так вони біля тої миски вже довго, і знають кому гроші занести, щоб їх не бачили. Якщо там те гніздо розворушити, то там не тільки вони крадуть, ще є звʼязки з криміналітетом місцевим, щоб стало добре, в селищі, треба всіх разом саджати. Але не думаю, що СБУ вони цікаві, треба щось масштабніше. Бо від поліції точно 0, там все проплачено давно.

  8. Самое страшное, что все всё знают и все молчат! Так может давно уже пора действовать, всех вместе с бухгалтерией КП Великодолинское под суд? Но этого мало, весь этот беспредел только мы можем остановить!! Шайку этих в месте ЦНП !! Кто за голосуйте??!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.