ОДЕСЬКА ОБЛАСНА АДМІНІСТРАЦІЯ ДРУГИЙ ТИЖДЕНЬ НЕ РЕАГУЄ НА ЗВЕРНЕННЯ

Кількість переглядів 717

З метою отримання інформації по деяким проблемним питанням комунального некомерційного підприємства «Одеський регіональний клінічний протипухлинний центр», редакція 19 березня 2024 року звернулась до першого заступника голови (начальника) Одеської обласної державної (військової) адміністрації Харлова О. О.

У своєму листі, на підставі ст. 25 закону України «Про інформацію», Олександру Олександровичу пропонувалось призначити дату та час прийму з метою отримати відповіді на наступні запитання:

  • Вартість комплекту 4-х разового питання одного пацієнта на добу за договором № 01-0124 від 01.01.2024 року між КНП «Одеський регіональний клінічний протипухлинний центр» та ТОВ «ФАБРИКА СМАКУ» у порівнянні з вартістю:
    • по договору № 3 від 31.03.2023 року між КНП «Одеський регіональний клінічний протипухлинний центр» та ТОВ «ХАРЧУВАННЯ ПЛЮС»;
    • по договору № 34 від 01.03.2024 року між КНП «Одеський обласний медичний центр психічного здоров’я» та ТОВ «ФАБРИКА СМАКУ».
  • Замороження тендеру з придбання комп’ютерного томографу та облаштування бункеру для лінійного прискорювача в КНП «Одеський регіональний клінічний протипухлинний центр»
  • Кадрова політика в КНП «Одеський регіональний клінічний протипухлинний центр».

На жаль, отримавши лист редакції ще 19 березня за вхідним № 614-взп-01, Одеська ОДА зберігає мовчання та станом на 01 квітня зустріч так і не призначена.

Спроби отримати аудієнцію з генеральним директором комунального некомерційного підприємства «Одеський регіональний клінічний протипухлинний центр» Покітко О. В. також, поки, не увінчалися успіхом.

Прояснити ситуацію навколо КНП «ОРКПЦ» поки не вдалось.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

1 thought on “ОДЕСЬКА ОБЛАСНА АДМІНІСТРАЦІЯ ДРУГИЙ ТИЖДЕНЬ НЕ РЕАГУЄ НА ЗВЕРНЕННЯ

  1. Термін розгляду вже закінчився? Чи ви просто намагаєтесь так нагадати про себе?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.