СУДДЯ НЕВІНГЛОВСЬКА НЕ ЗНЯЛА ЗАБОРОНУ НА ПРОВЕДЕННЯ ЗАГАЛЬНИХ ЗБОРІВ ОРТПП

Кількість переглядів 363

Суддя Господарського суду Одеської області Юлія Невінгловська залишила у силі заборону на проведення Загальних зборів Одеської Регіональної Торгово-промислової палати (ОРТПП).

Про таке ми дізнались 15 квітня 2024 року під час судового засідання з розгляду заяви члена ОРТПП ТОВ «ГЛАССПАК» про скасування заходів забезпечення позову по справі за позовом про визнання протиправними дій щодо скликання позачергових Загальних зборів, яке відбулось у судовому залі № 13 Господарського суду Одеської області.

Сторони висловили свої позиції та наполягали на своєму – адвокат Логовський В. В. від імені ОРТПП наполягав на відмові у задоволені заяви, натомість представник ТОВ «ГЛАССПАК» підтримав свою заяву та наполягав на її задоволені (подробиці дивиться у відео).

На жаль, після Нарадчої кімнати дізнатись позицію з якої виходила суддя Невінгловська Ю. М., відмовляючи у задоволенні заяви, нам не вдалось, адже вона оголосила лише вступну та резолютивну частину свого рішення. Поки осад від цього процесу залишився неприємним.

Повний текст ухвали буде складений протягом п’яти робочих днів, а саме до 22.04.2024 року.

ВІДПОВІДІ НА ВИНИКЛІ ЗАПИТАННЯ, МИ ТАК І НЕ ОТРИМАЛИ:

  • Яким чином найманий Палатою президент Шувалов С. Є., строк повноважень якого скінчився ще наприкінці 2023 року, продовжує щось вимагати від Вищого керівного органу Палати?
  • Яким чином суд за позовом Палати до одного зі 183 членів Палати може обмежувати реалізовувати свої права іншим 182 членам?

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе, Мурад Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОР
Г

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
1

1 thought on “СУДДЯ НЕВІНГЛОВСЬКА НЕ ЗНЯЛА ЗАБОРОНУ НА ПРОВЕДЕННЯ ЗАГАЛЬНИХ ЗБОРІВ ОРТПП

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.