СУДДЯ, ЯКИЙ ІГНОРУЄ ЗАКОН… КИРИЧЕНКО ЗІРВАВ ЗАСІДАННЯ ЗА ЙОГО ОБВИНУВАЧЕННЯМ

Кількість переглядів 1783

22 травня 2024 року на п’ятому році судового провадження, обвинувачений у шахрайстві суддя Овідіопольського районного суду Одеської області Павло Кириченко не з’явився на судове засідання разом зі своїм адвокатом.

Цей процес, як й інші процеси за якими спостерігаємо, вже давно перетворились на фарс. Не знаю, що ще треба дослідити по справі, але ж, спочатку, треба взагалі зібратись та провести засідання.

Цього дня, адвокат судді Кириченко П. Л. обмежився клопотанням про перенесення справи з загальними фразами, а сам обвинувачений взагалі нічого суду не повідомив.

Ось такий він, Павло Леонтійович Кириченко, суддя, який ігнорує суд над собою. Коли це провадження дійде до свого логічного завершення – Вироку? Навіть не знаю.

Сам процес передачі 6 тис $ судді Кириченко П. Л., через його мати, можна подивитись також на нашому каналі.

Нагадаю, що по матеріалам кримінального провадження № 42018160000000707 від 02.08.2018 року суддю Овідіопольського районного суду Одеської області Кириченко П. Л. обвинувачують у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 190 КК України (шахрайство). Головуюча по справі №520/4802/19 від 07.03.2019 року суддя Київського районного суду міста Одеси Федулеєва Ю. О.

Ще матеріали по справі:

Роман Варшанідзе, Мурад Варшанідзе

АЛЬЕТРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

6 thoughts on “СУДДЯ, ЯКИЙ ІГНОРУЄ ЗАКОН… КИРИЧЕНКО ЗІРВАВ ЗАСІДАННЯ ЗА ЙОГО ОБВИНУВАЧЕННЯМ

  1. як хабарник Паша судив хабарника Вову. скоро вийде серіал вподовж років 7.

  2. одного разу якось зібрались хабарник шахрай і курва …………. Вам це ні чого не нагадує?

  3. в той час коли де хто відає саме найдорожче своє життя такі як ця троїця не може нажертися.

  4. (Фото: google.maps)

    Управління капітального будівництва Одеської міської ради обрало підрядника для капітального ремонту будівлі та елементів благоустрою прилеглої території школи №12 в Одесі.

    Про це йдеться в системі електронних закупівель Prozorro, повідомив Центр публічних розслідувань.

    За даними системи, аукціон проводили в форматі відкритих торгів з особливостями, утім відбувся повноцінний аукціон за участі двох товариств з обмеженою відповідальністю “Інж-Строй” та “Підприємство “Альянс”.

    Переможцем обрали “Інж-Строй”, яке запропонувало зробити ремонт за 67 мільйонів 849 тисяч гривень на 1 тисячу дешевше за конкурента.

    За даними сервісу YouControl, товариство з обмеженою відповідальністю “Інж-Строй” зареєстроване у 2018 році. Кінцевим бенефіціаром наразі є одесит Броніслав Цуркан — колишній начальник відділу ЖКГ Овідіопольської районної державної адміністрації.

    Торік у серпні Управління капітального будівництва Одеської міської ради провело закупівлю для обрання підрядника, якому сплатять за капітальний ремонт корпусу “Г” для відділення кардіології “Міської клінічної лікарні №11”.

    Закупівлю провели у форматі “відкриті торги з особливостями” й конкурентів в “переможця” не було.

    Угоду уклали із товариством з обмеженою відповідальністю “Інж-Строй”, якому після завершення ремонту, в разі укладання угоди, повинні будуть заплатити 104 мільйони 829 тисяч 369 гривень.

    Влітку 2023 року Господарський суд Одеської області задовольнив позов прокуратури та визнав недійсною угоду про ремонт будівлі для відділення кардіології міської лікарні №11 в Одесі.

    Прокурор в суді довів невідповідність переможця торгів кваліфікаційним вимогам. Так, у свої тендерній пропозиції підприємство на підтвердження наявності обладнання та матеріально-технічної бази надало договір про надання послуг техніки, строк якого на момент розгляду пропозиції закінчився.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.