СХОЖЕ ПРОКУРАТУРА «ЗЛИВАЄ» СПРАВУ У ШАХРАЙСТВІ ВІДНОСНО СУДДІ КИРИЧЕНКО

Кількість переглядів 1339

25 січня 2024 року не відбулось чергове засідання з розгляду обвинувального акту відносно судді Овідіопольського районного суду Одеської області Кириченко П. Л. схоже, що прокуратура вже відверто «зливає» цю справу.

Цього разу прийшов новий державний обвинувач, який запросив у суду час на ознайомлення з матеріалами справи. Вдумайтесь, через шість років після реєстрації кримінального провадження, через п’ять років після надходження обвинувального акту до суду, сторона обвинувачення просить час на ознайомлення з матеріалами справи!

Виходить, що Одеська обласна прокуратура вже не приховує своїх намірів зруйнувати матеріали цього досудового розслідування, але вже під час судового розгляду. Ще трохи потягнуть та припинять за строками.

Хочу ще зазначити, що саме цей представник Одеської обласної прокуратури потрохи доводить справу відносно Олександра Орлова саме до такого кінця. Це того самого Олександра Орлова за якого вносив заставу 8 млн грн зрадник України Вадим Новинський та якого обвинувачують в організації масових заворушень групою осіб 19 лютого 2014 року у м. Одеса під час подій Революції Гідності.

Нагадаю, що по матеріалам кримінального провадження № 42018160000000707 від 02.08.2018 року суддю Овідіопольського районного суду Одеської області Кириченко П. Л. обвинувачують у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 190 КК України (шахрайство). Головуюча по справі № 520/4802/19 від 07.03.2019 року суддя Київського районного суду міста Одеси Федулеєва Ю. О.

Продовжую спостерігати за справою судді Кириченко П. Л. Наступне засідання заплановане на 01 березня 2024 року на 16 годину.

Ще матеріали по справі:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

9 thoughts on “СХОЖЕ ПРОКУРАТУРА «ЗЛИВАЄ» СПРАВУ У ШАХРАЙСТВІ ВІДНОСНО СУДДІ КИРИЧЕНКО

  1. Не схоже, а так воно і є. Нещодавно Кириченко злив справу хабарника Проскуровського. За Проскуровського розрахувався з Павлом особисто Гуляєв. За Кириченко хабаря не давали, але декілька суддів у Київському судді є його товаришами, вони навіть не приховують це. Подивиться судовий реєстр вони брали самовідвід по справі. Кириченко корупціонер злив справу по 130 по судді апеляційного суду Князюка та адвоката Костоусова, того самого Борисовича, який багато коментарів писав на цьому сайті. Ця схема діє давно – безкарно злити справу можна тільки під час судового розгляду.

  2. Закони в Україні написані так, щоб їх можна було(цілком законно) порушувати 👍👎 І до сраки всі ваші обурення. Розумні люди ті, які знають свої права і закони.

    1. одна справа це знання своїх прав,
      а інша, це 200$ !
      дякуючи таким як Кириченко бабло перемагає Закон

  3. Зачем вообще нужна полиция суды это попусту инстанции безполезные что суд что прокуротура что полиция никакой пользи один вред

  4. Шо як завжди всім попіске!! Поліція СБУ в заді як завжди нікого не посадили ну да війна

  5. Як вже надоїли ці бандюки. Навіщо нам таке правосуддя. Просту людину засудили б вже на другий день.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.