ВІТАЛІЙ УСТИМЕНКО: «СЕПАРАТИСТА І КОРУПЦІОНЕРА НА СВОБОДУ! ХАЙ ЖИВЕ УКРАЇНСЬКИЙ СУД!»

Кількість переглядів 324

В процесі оголошення судового рішення щодо обрання запобіжного заходу у справі міського голови Одеси Геннадія Труханова невідомі застосували силу до координатора громадської організації “Центр UA” в Одеській області Віталія Устименка.

Свою версію подій Віталій виклав у себе на сторінці у Facebook:

«Друзі, я живий і майже цілий.

Хочу пояснити всім, що сьогодні відбулось в приміщенні Солом’янського суду в Києві.

Я б не хотів акцентувати на дрібну ганебну “пакость” депутата Alexandr Ivanitsky який користуючись великою кількістю людей в залі засідання з-під тишка вдарив мене ліктем в грудну клітину. Він, як і половина депутатів ОНР (зокрема Денис Балух @Брындак Олег Этнарович@Есенович @Палпатин @Никогосян @Ахмеров @Пеструев @Кисловский голова рда @Корольов, даруйте пупсики про кого забув) приїхали вилизувати свого хазяїна. Тут, мабуть, без коментарів.

Після озвучення рішення суду про звільнення з-під варти труханова, я сказав те, про що думають всі: “Сепаратиста і корупціонера на свободу! Хай живе український суд!” І пояснив труханову, що ми зробимо все, щоб він сів до в’язниці.

Після цього кричащі і аплодуючі рішенню суду одеські депутати покликали своїх тітушок і вказали їм на мене. Тітушки із закритими обличчями, в чорному без опізнавальних знаків в присутності поліції, судді і журналістів витягли мене із зали судового засідання і просто в коридорі почали бити. @Гриценко каже, що поліція зникла на тому поверсі взагалі.

Били по голові, тулубу, спині, ногам. Били всім чим могли, особливо себе не стримуючи. Якби в якийсь момент Oleg Slabospitsky мене не накрив собою, мабуть, забили б…

Били і зіштовшували зі сходів всі чотири поверхи аж до виходу з суду. На другому поверсі я помітив поліцію, яка мовчки спостерігала.

Що тут можна сказати? Сепаратиста-корупціонера, який зі своєю зграєю щоденно знищує Одесу – звільняють з-під варти. Підготовлені організовані тітушки -безперешкодно б’ють активістів в приміщені суду.

Я вважаю, норм.

Так от якщо одеські бики можуть дозволити собі дозволити таке в центрі Києва, то про що говорити в Одесі, яка вже кілька років живе за правилами ОНР на чолі зі своїм невинним вождем. Що говорити про Одесу, в якій регулярно б’ють активістів? Все за правилами народних республік, жодних відповідальних, жодного закону. Але з сьогоднішнім підняттям планки, ми, одеські громадські активісти, можемо розраховувати хіба що на те, що нас почнуть просто вбивати. Чому б і ні 🙂

Сьогодні ми побачили тотальний реванш у всі своїй красі.

І так, НАБУ і САП надала всі необхідні докази того, що відпускати злочинця труханова не можна відпускати. Але нам не потрібний антикорупційний суд, краще бппшник @Голубов візьме на поруки злочинця.

І так, поліція, яка забезпечує побиття активістів в приміщенні суду це повна беззаперечна реформа мвс.

Але, друзі, ще раз: завтра буде сесія міськради і вони готові прийняти все, що вони запланували. І я впевнений, що це буде не тільки знищення 3,5 га зелених насаджень на схилах, але і багато прекрасних сюрпризів пакетом (с) з голосу.

Тому, друзі, завтра о 9:30 всі біля міськради. Ми маємо захистити Трасу Здоров’я від знищення.

Закінчую знімати побої і виїжджаю в Одесу.

Давайте знову покажемо нахабним корупційним бикам, що це наше місто і ми готові його захищати.»

Журналіст Роман Варшанідзе

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0