В ОВІДІОПОЛЬСЬКИМ СУДОМ ПРОДОВЖИВСЯ РОЗГЛЯД СПРАВИ ЗА ЗВИНУВАЧЕННЯМ ПРОСКУРОВСЬКОГО В.П. В ОТРИМАННІ НЕПРАВОМІРНОЇ ВИГОДИ

Кількість переглядів 386

02 квітня 2018 року Овідіопольським районним судом Одеської області продовжився розгляд кримінального провадження по обвинуваченню колишнього директора комунального підприємства «Палац спорту», депутата Овідіопольської селищної ради Проскуровського В.П. в отриманні неправомірної вигоди.

На засідання повинен був з’явитись потерпілий директора ТОВ «Голд Грейн» Лисенко Павло Станіславович для надання показів, але у зв’язку зі станом здоров’я він цього зробити не зміг. Чекаємо його на наступне засідання.

Прокурор надав суду письмові докази по справі, серед яких є і матеріали негласних слідчих дій у відношенні Проскуровського В.П., а саме ухвала Апеляційного суду Одеської області та протокол. Це свідчить, що у найближчих засіданнях, а ми сподіваємось, що у наступному, нам покажуть ці аудіо/відео матеріали цих негласних слідчих дій.

Серед доказів, прокуратурою був наданий документ, якій свідчить про притягнення до кримінальної відповідальності Проскуровського В.П. в 2014 році, але Володимир Петрович пообіцяв принести, чи то ухвалу, чи то постанову суду, щодо закриття цього кримінального провадження. Почекаємо.

Настуне засідання відбудеться 19 квітня о 14 години.

З місця події, журналіст Роман Варшанідзе
оператор/монтаж Андрій Хлопчик

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

3 thoughts on “В ОВІДІОПОЛЬСЬКИМ СУДОМ ПРОДОВЖИВСЯ РОЗГЛЯД СПРАВИ ЗА ЗВИНУВАЧЕННЯМ ПРОСКУРОВСЬКОГО В.П. В ОТРИМАННІ НЕПРАВОМІРНОЇ ВИГОДИ

  1. НЕ вижу подержку вовика всем бомондом, а как все начиналось. Рома опубликуйте фото тех дебилов что подерживали этого поцала.

  2. Вова чисто осрамил всю касту взяточников. Вляпался на такой мелочи. Фуфлыжник

Comments are closed.