ОВІДІОПОЛЬСЬКА СЕЛИЩНА РАДА ПОРУШИЛА ЗАКОН – ВСТАНОВЛЕНО ВЕРХОВНИМ СУДОМ УКРАЇНИ

Кількість переглядів 743

21 березня 2018 року Колегія з п’яти судів Верховного суду України залишила в силі рішення Одеського апеляційного суду, яким визначено, що право власності на самочинне будівництво в смт Овідіополь по вул. Портова,5 визнати не можливо. Тобто цей будинок поза законом.

Наразі, що маємо: Судом чітко вказано, що відповідно до норм Цивільного кодексу право на самочинне будівництво можливо лише за умови надання земельної ділянки у встановленому порядку особі під уже збудоване нерухоме майно. Земельну ділянку по вул. Портова,5 під цю будівлю ніхто не виділяв і це є ФАКТ!

І це є єдиною умовою для визнання права власності на самочинно збудований об’єкт нерухомості на підставі рішення суду. Цього не знали в Овідіопольському районному суді? Цього не знає юрист селищної ради? Не думаю. Тут, напевно, були використані інші важелі впливу.

Ми вже писали про цю проблему:

ЧИЇ ІНТЕРЕСИ ВІДСТОЮЄ ОВІДІОПОЛЬСЬКА СЕЛИЩНА РАДА?

Того разу Овідіопольський селищний голова Савельєва Л.І. всю провинну поклала на юриста Кузьменко Н.В. Цікаво, чи понесе зараз вона відповідальність за свої дії? Почекаємо реакції селищного голови.

Що далі? На мою думку єдино можливий вихід з цієї ситуації – знесення цієї будівлі. Прийняття на баланс селищної ради – це маловірогідний варіант.

Чекаємо доведення цієї важливої для селища справи до кінця, а саме приведення ділянки у первинний стан за рахунок порушника – Ованнісян Н.Г.

Для детального ознайомлення з матеріалами справи, необхідно звертатись до Єдиного державного реєстру судових рішеньсправа №509/1784/17.

З місця події, журналіст Роман Варшанідзе
оператор/монтаж Андрій Хлопчик

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

3 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬСЬКА СЕЛИЩНА РАДА ПОРУШИЛА ЗАКОН – ВСТАНОВЛЕНО ВЕРХОВНИМ СУДОМ УКРАЇНИ

  1. Притихли як щури мабуть придумаются нову схему. Бабло отработать нада. Интэрэсно а булка ще пидтримуэ ованисянив?

  2. Демченеко передав Ованісянам будівлю, вони відкрили Вірменську кухню і почали заробляти гроші та почали розстроювати будівлю до її нинішнього виду. Потім трапилася сварка між Демченко та Ованісянами,які в свою чергу вирішили, що це їх земля, оскільки кормилися від них деякі чини овідіополя та отримували хабарі.

  3. Виявлена схема продажу алкоголя в барі “Карамбіль”. Ви приходите, замовляете пляшку алкоголю. Хлопчина біжить до магазину, який розташований недалеко, купує там алкоголь та приносить його в бар, накидують двійну ціну і таким методом заробляють гроші.

Comments are closed.