У ВІЙСЬКОВИХ ВИДУРИЛИ 70 ТИСЯЧ ДОЛАРІВ

Кількість переглядів 347

Одесита 26-річного Олександра Кучерявого розшукують 15 військових зі Львівщини. Чоловік ошукав їх майже на $70 тис. Обіцяв придбати на аукціоні в столиці автомобілі за вигідною ціною, натомість зник. Його намагаються знайти від жовтня 2017-го.

Кучерявий п’ять років жив із моєю двоюрідною сестрою в Арчепитовці Любашівського району на Одещині. Виховували сина. Сім’ю забезпечував Сашко, — розповідає військовий 29-річний Іван Миськів. — Восени 2016-го приїхав до мене в гості. Розказав про той аукціон. Мовляв, можна вигідно купити машину. Дав йому 7 тисяч доларів на “Шкоду Октавію”. Окрім мене, погодились ще 14 хлопців. Автомобілі Кучерявий мав пригнати впродовж двох місяців, аж раптом перестав виходити на зв’язок. Обікрав квартиру сестри і зник.”

Військові писали заяви до поліції за місцем реєстрації Олександра Кучерявого. Зверталися до глави Нацполіції Сергія Князєва та міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Жодних відповідей не отримали.

Поїхав до його батьків. Запевнили, машини будуть. Як ні, син гроші поверне, — говорить Іван. — Тепер усе заперечують. Кажуть, про аукціон не чули. Думаю, вони теж замішані в цій афері. До всього з’ясував, що Сашко має офіційну дружину і дитину. Весь час жив на дві сім’ї. Також кинув на гроші людей з Черкаської, Дніпропетровської, Вінницької областей. Усього — на 600 тисяч доларів. Спілкувався з потерпілими. Кажуть, Сашко має родича в СБУ. Тому його ніхто не шукає.

Військові провели власне розслідування. Дізналися, що Кучерявий має понад десяток паспортів на різні імена. Серед ошуканих ним людей — підприємці, лікарі, вчителі, священнослужителі.

Познайомився з ним наприкінці травня 2017-го у Львові. Чоловік представився Сергієм Нікітіним. Був із дружиною, — розповідає підприємець Ігор Харатон, 51 рік. — Казав, його кум працює в Міністерстві юстиції. Займається аукціонами, де можна за вигідною ціною купити авто. Я зацікавився. Хотів придбати дві машини — “Шкоду” та “Опель”. Зі мною зголосились ще 11 людей. Віддали йому разом майже 80 тисяч доларів.

З аукціоном затягував, — додає Харатон. — Потім покликав мене до Києва. Забронював номер у готелі, за який я сам заплатив. Сказав, що треба ще 3 тисячі доларів віддати за стоянку автомобілів. Після того, як дружина кошти скинула, він зник. Ми написали заяву в поліцію, справу передали до Одеси. Досі жодних зрушень. Недавно побачили його фото в інтернеті. Так дізналися, що обманув багатьох людей.

Батьки Кучерявого мешкають в Одесі. Мати торгує на ринку Сьомий кілометр. Батько — дільничний на пенсії. Від коментарів відмовилися.

Журналіст Анна БОВА

Джерело: Gazeta.ua

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

4 thoughts on “У ВІЙСЬКОВИХ ВИДУРИЛИ 70 ТИСЯЧ ДОЛАРІВ

  1. точь в точь гено тип воршанидзе р.А

  2. Точь в точь как Максим Гончаров из Большой, которого старший Гончаров выкупил у Овидиопольского судьи за мошенничество по земельным участкам.

  3. Максим Гончаров кидает людей на деньги

Comments are closed.