ОВІДІОПОЛЬ: ХТО ПОШКОДИВ ПІДЗЕМНИЙ КАБЕЛЬ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ?

Кількість переглядів 1544

25 квітня 2024 року у центрі селища Овідіополь по вул. Т. Шевченка кут вул. Портова проводились роботи з ремонту кабелю електромережі, якій укладений під дорожнім покриттям.

Нещодавно на цьому місці були проведені роботи з прокладання труб водовідведення від будинку аптеки «Подорожник». Того разу роботи проводив ФОП Ігор Дмитренко. Я телефонував до директора КП «Водопостач» Дядіка О. О., який мене запевнив, що всі роботи ведуться згідно проєктом.

Як бачимо, щось з тим проєктом було не те.

Нагадаю, що на ФОП Дмитренко І. В. вже складений протокол за ст. 152 КУпАП – порушення правил благоустрою, за роботи, які він розпочав по вул. Портова кут вул. Миру.

Це ще одне свідчення того, що Овідіопольська селищна рада неналежним чином ставиться до своїх обов’язків.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе, Мурад Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
1
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
1

8 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬ: ХТО ПОШКОДИВ ПІДЗЕМНИЙ КАБЕЛЬ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ?

  1. Роман, если вы не понимаете в этом то хоть проконсультируйтесь с кем-то перед тем как писать статью. В проекте должен быть указан кабель если он есть на геодезии (есть часто когда какой-то коммуникации нет на геодезии). Без пересечения каких-то коммуникаций сделать проект почти нереально. Есть нормы расстояний водопровода до кабеля и это в проекте тоже должны учитывать. Так что проект скорее всего нормальный. А то что немного зацепили кабель при прокладке водопровода это уже человеческий фактор рабочих выполняющих прокладку.

  2. Выходит рабочие дEбилы, все остальные белые пушистые. Супер. Одни не указали кабель, другие не удосужились это исследовать, третий нанял дEбилов, но виноватых нет. Все это похоже на безответственность.

  3. Если еще и Дядик подтвердил правильность проведенных работ , то точно жди сюрпризы и поломки !!!!!!!!!!!!

  4. Взагалі-то на плані проведення земляних робіт має бути погодження усіх служб. Незалежно від того є їхні комунікації чи немає.
    Є такий план з підписами? Щось не впевнений.
    А якби там була магістральна оптика? Ото було б весело))) А вона є в центрі Овідіополя 😉

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.