НА ОДЕЩИНІ ПРИКОРДОННИКИ ВИЯВИЛИ КУЩІ СНОДІЙНОГО МАКУ

Кількість переглядів 361

21 червня 2018 року в рамках спільних заходів прикордонників Одеського загону та Національної поліції в селі Приморське Татарбунарського району, на городі місцевої жительці виявлено майже 80 кущів наркотичної рослини.

По результатам перевірки зареєстровано кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст.310 Кримінального кодексу України “Посів або вирощування снотворного маку чи конопель”.

Тривають слідчі.

По матеріалам: Прес-служба Одеського прикордонного загону

Журналіст Роман Варшанідзе

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

1 thought on “НА ОДЕЩИНІ ПРИКОРДОННИКИ ВИЯВИЛИ КУЩІ СНОДІЙНОГО МАКУ

  1. На ці Шагани пороблено. Років вісім назад у моєї бабусі наші доблесні органи побачили мак у городі. То спочатку залетіли у двір, на город, кричали, рвали мак, склали протокол, довели 75-річну людину до гіпертонічного кризу, а потім сіли на лавочку а дворі, стали давати поради, як бабусі із халепи викручуватися, типу,- “змінили гнів на милість”, тай підсунули бабусі ПІСЛЯ ВСЬОГО на підпис папірця, що вона дозволила зайти їм до приватної території (сусід нам потім розказав). І плакала, і просила, щоб не страмили судами і судимостями на старості літ, що не розбирається у різновидах маку, що хотіла на Маковея букетик-Трійцю зробити… По фіг.
    І кримінальне провадження відкрили, і на допити викликали, і в суд справу передали…
    Тільки в суді хатки іх повалялися.
    Того як бачу отаку “роботу і показники” блювати хочеться .

Comments are closed.