ЗАБЕЗПЕЧУЄМО ДОСТУП ЖИТЕЛІВ ОВІДІОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ДО ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ.

Кількість переглядів 373

Шляхом виїзних прийомів до віддалених сіл – інформуємо жителів Овідіопольського району про діяльність Овідіопольського бюро правової допомоги.

29 серпня відбулося інформування жителів села Мар’янівка про діяльність Овідіопольського бюро. В результаті заходу в будинку Мар’янівської сільської ради жителі селища отримали змогу проконсультуватися з правових питань. Наприкінці заходу співробітники сільської ради отримали інформацію та буклети про загальнонаціональний правопросвітницький проект Міністерства юстиції України “Я маю право”.

Спеціаліст бюро Мурад Варшанідзе консультував громадян з питань:

  • виправлення помилок у документах цивільного стану;
  • спадкування за заповітом;
  • поділу майна подружжя;
  • визнання батьківства.

Джерело: Перший одеський місцевий центр з надання БВПД

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

5 thoughts on “ЗАБЕЗПЕЧУЄМО ДОСТУП ЖИТЕЛІВ ОВІДІОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ДО ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ.

  1. Так интересны эти постановочные фото,женщина в цветастом платье смотрит влюбленным взглядом на Мурада,вторая “якобы записывает”,что можно записывать на брошюре?
    И Мурад,в класической рубашке с галстуком,но со спортивной сумкой абибас.

  2. Что ж все так пристали то к Мураду, ну сын он Романа и что ? Прям следят в рубашке он, да потому что он на работе,женщина на него не так смотрит,а что с вилами должна прийти? Кошмааар и сумка у него не такая, все из за этого он работать хуже стал? А на брошюре можно просто бонально номер телефона записать так везде делают. Из за личной не приязни к Роману начинают ковырять Мурада. Это низко “цеплять” человека через его ребенка.

  3. Здравствуйте Марад дайте пожалуйста ваш телефон или напишите как мне вас найти, спасибо.

Comments are closed.