НАВІЩО ДАНИЛО ПОНОМАРЬОВ НАМАГАВСЯ “ПІДПАЛИТИ” ВІНЗАВОД «ВІКТОРІЯ»?

Кількість переглядів 350

17 квітня 2019 року Овідіопольським районним судом Одеської області розглядалась міра запобіжного заходу мешканцю смт.Великодолинське Данило Пономарьову, якого звинувачують у незаконному поводження зі зброєю (ст.263 КК України) та хуліганстві (ст.296 КК України).

Все відбулось ще в 2018 році, коли Данило Пономарьов працював в смт.Великодолинське на вінзаводі «Вікторія». Зі слів Данила, на підприємстві відбулась крадіжка і його звинувачували в неї і з цього приводу адміністрація заводу ПрАТ “Вікторія” (код 23867078, смт.Великодолинське, вул. Кооперативна,5) не виплачували заробітну платню. Для вирішення питання по отриманню грошей, він застосував доволі не звичний метод: підпалив рушник, показуючи свою рішучість в намаганні отримати зароблені кошти.

Заробітну платню він отримав, проте отримав звинувачення в іншому: його дії кваліфікують, як хуліганство і при цьому у нього знайшли травматичну зброю, яку зі його слів, він намагався здати поліції. Враховуючі той факт, що він мав судимість і знаходився під наглядом, йому зараз загрожує реальний строк засудження.

Суддя Козирський Є.С. того дня, розглядаючи клопотання слідчого, враховуючи той факт, що Пономарьов Данило Євгенович вже має судимість, задовольнив тримання під вартою ще на два місяця до 17.06.2019 року.

Номер справи в Овідіопольському районному суді № 509/3892/18.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

3 thoughts on “НАВІЩО ДАНИЛО ПОНОМАРЬОВ НАМАГАВСЯ “ПІДПАЛИТИ” ВІНЗАВОД «ВІКТОРІЯ»?

  1. В понедельник в 9.30 в Овидиопольском суде будут судить сына Варшанидзе.
    Роман статья будет?

  2. Плешивцев набивает только свои карманы. Работникам платят крохи. Вот и доводят людей до крайностей когда уже и эти крохи не выплачивают.

  3. Нужно чтобы тот кто имеет связь с Данилом Пономарёвым посоветовал ему рассказать на суде как платят зарплаты всем работникам, а именно сколько по ведомости и сколь в конверте. Все об этом знают, но боятся чтобы не вылететь с работы.

Comments are closed.