ПОШТА «СТАВИТЬ ХРЕСТ» НА АДВОКАТІ ПАСІЧНИК

Кількість переглядів 584

Підняв «галас» та «гамір», написав ВИМОГУ про спростування нібито недостовірної інформації адвокат Олена Пасічник «здулася» та відмовилась отримувати відповідь редакції, після чого Укрпошта «ставить хрест» на конверті, повернувши його нам в офіс.

01 липня 2019 року ми намагались отримати пояснення від адвоката Пасічник Олени В’ячеславівни про причини відмови отримувати наш лист, але отримали лише фрази:

„Перед засіданням не драконьте мене…“
„Ви псуєте мені настрій…“
„Не суньте мені в рота вашу камеру…“

Олена В’ячеславівна дуже наполягала, що ми вказали невірно її адресу, але адреса на яку ми відправили лист повністю співпадає з адресом, який Олена вказувала і на конверті листа до нашої редакції, і в тесті самої вимогі:

Ось так дотримується принципам верховенства права адвокат Олена Пасічник, напевно тому і отримує «ХРЕСТИ» від Укрпошти.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

5 thoughts on “ПОШТА «СТАВИТЬ ХРЕСТ» НА АДВОКАТІ ПАСІЧНИК

  1. Эта дама “сестра” юриста КП “Великодолинское” Лукьяна. Он тоже всегда хитрит, извивается, не берёт повестки.

  2. Кресты на кладбище и в церкви. Вы даже разницу не видите. Что уж, говорить о правдивости комментарий. А о этике журналиста, тут вообще жар…

  3. Дура ПОЛНАЯ! Не адвокат, а вообще не понятно кто! Может суют в рот не камеру, а другое что то. Вот это другой вопрос!

  4. Надо накатать на неё телегу в сообщество адвокатского объединения в котором она состоит, за непрофессиональное поведение,и за нарушение профессиональной этики. Такие дряни готовы за бабки и, чёрта защищать,при этом будучи АБСОЛЮТНО УВЕРЕННЫМИ в ВИНОВНОСТИ подзащитного.

Comments are closed.