СІМЕЙНИЙ КОНФЛІКТ ЗАКІНЧИВСЯ СМЕРТЮ

Кількість переглядів 544

Колегія Овідіопольського районного суду Одеської області почала розгляд обвинувального акту відносно Максима Александрова у скоєнні кримінального правопорушення передбаченого ст. 115 ч.1 КК України.

Звичайна сімейна суперечка, яка відбулась 03 травня 2109 року у Роздільнянському районі Одеської області закінчилась смертю брата дружини Александрова М.Л. Матеріали розглядались в рамках кримінального провадження, яке було зареєстроване в ЄРДР за №12019160390000341.

У зв’язку з тим, що у Роздільнянському та Біляївському районних судах Одеської області не вистачає потрібної кількості суддів, Одеським апеляційним судом направлено справу для розгляду до Овідіополю.

В Овідіопольському районному суді справа розглядається колегію судів під головуванням судді Кириченко П.Л. та за участю колегії у складі суддів Козирського Є.С. та Кочко В.К. при секретарі Осадченко С.В.

Єдиний номер справи в реєстрі №511/1198/19. Коментар підозрюваного Александрова М.Л. дивиться у відео сюжеті.

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

2 thoughts on “СІМЕЙНИЙ КОНФЛІКТ ЗАКІНЧИВСЯ СМЕРТЮ

  1. Пс чему молчит Пресса в ПТУ нашем 2 курсе в группе Парикмахеров Девочка избила сокурсницу и держит в страхе все ПТУ ее место ином заведений но не возле сокурсниц .

Comments are closed.