«ФІНІКОВСЬКІ» СЛІДЧІ ЧОРНОМОРСЬКУ «БАЙДИКИ Б’ЮТЬ»

Кількість переглядів 691

13 листопада 2019 року Іллічівський міський суд Одеської області, зобов’язав «почати щось робити» слідчу Чорноморського відділення поліції Бєлякову В.О. та прокурора Іллічівської прокуратури Саганович Н.О. по кримінальному провадженні, яке у них «припадає пилом» з квітня 2019 року.

Слідча Бєлякова В.О. тричі проігнорувала клопотання заявників, прихожан Свято-Покровської церкви м. Чорноморськ Збавчук В.В. та Сердюк В.А. в рамках кримінального провадження №12019160160000284 стосовно витребування документів з Чорноморської міської ради, Управління земельних ресурсів, архіву Чорноморську, приватних нотаріусів, ДПІ у Приморському районі м. Одеси та деяких підприємств.

Втомившись ходити до слідчого і к прокурорам, заявники звернулися до суду. Суд скаргу задовольнив, хоч і частково, проте головні вимоги задоволені.

Свято-Покровська церква м. Чорноморськ написали з цього приводу пост у соціальній мережі facebook:

“В Чорноморську продовжується боротьба мешканців міста – прихожан православної Свято-Покровської церкви за будівлю храму.
Нагадаємо, що будівлю церкви продали за спиною у прихожан, які там молились понад 20 років. За допомогою суду нові власники будівлі церкви намагаються зупинити Богослужіння та примусово звільнити від прихожан своє майно.
З офіційних відповідей деяких чиновників міста на запити прихожан з’ясувалося, що є багато невідповідностей, протирічь та є всі підстави підозрювати у шахрайстві всіх причетних до відчуження майна, в тому числі підозрюються у перевищенні повноважень ряд держслужбовців.
По заяві прихожан порушено кримінальну справу ще 24 квітня 2019р., але слідча Чорноморського ВП Бєлякова В.О. навмисно затягує розслідування та уникає зустрічей з заявниками. Звернення до її керівника В.Фінікової та до начальника Чорноморського ВП результатів не дали.
По заяві прихожан вказане питання винесено на розгляд судді Іллічівського міського суду Семенова О.А. Під час розгляду підтвердились факти бездіяльності слідчої поліції Бєлякової В.О. яку зобов’язано почати розслідування та витребувати матеріали. Також звернута увага слідчого прокурора Саганович Н.О. на недостатній контроль.
Настоятель храму протоієрей Олександр Бойко та представники Одеської єпархії відсторонились від православного приходу, потихеньку виносять майно з Божого дому та півтора роки безрезультатно ведуть перемовини з людьми, що з порушенням закону заволоділи будівлею церкви.
Далі буде цікавіше…”

Сподіваємось, що начальник слідчого відділення Чорноморського ВП Фінікова В.В. наддасть необхідні вказівки слідчому Бєлякової В.О., щоб вона почала працювати.

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
2
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

6 thoughts on “«ФІНІКОВСЬКІ» СЛІДЧІ ЧОРНОМОРСЬКУ «БАЙДИКИ Б’ЮТЬ»

  1. Братья, мочите этих гандурасов. братаны молодцы. мы за вас.

  2. Здравствуйте, в Йосипівський садочок Сонечко ходить дитина хвора на туберкульоз. Группа Квіточка.

  3. Виорика Финикова коррупционерша и преступница и у нее такие же сотрудники

    1. Счётчик щёлкает.
      В конце пути придётся рассчитаться.
      Бежать некуда, земля круглая.
      Нагуливай пока жирок

Comments are closed.