ОВІДІОПОЛЬСЬКИЙ СУД РОЗПОЧАВ РОЗГЛЯД КЛОПОТАННЯ ПРО НАКЛАДЕННЯ АРЕШТУ НА БУДИНОК «ЖБК «БАВАРІЯ

Кількість переглядів 1066

Протягом трьох місяців слідчий Овідіопольського ВП ГУНП та прокурор Іллічівської місцевої прокуратури Одеської області намагаються накласти арешт на будинок ВК «ЖБК «Баварія», який з порушеннями був зареєстрований на Кожевнікова Костянтина Миколайовича, а той, саме через відсутність арешту, продав ½ будинку Краснолобову Володимиру Андрійовичу.

16 грудня 2019 року Овідіопольський районний суд Одеської області розпочав розгляд клопотання прокурора Іллічівської міської прокуратури про накладення арешту на будинок побудований Виробничим Кооперативом «ЖБК «БАВАРІЯ» з метою недопущення подальших неправомірних дій з боку Кожевнікова К.М. в рамках кримінального провадження №12016160380002007.

Суддя Кириченко П.Л. в ході засідання зробив зауваження представникам Кожевнікова К.М. та Краснолобова В.А. і зробив перерву на тиждень для усунення недоліків. Як сказали члени Кооперативу, присутні на засіданні, що це навіть виглядало правдоподібно, але люди вже зневірились і не сподіваються на законний захист своїх прав, наданих Конституцією. Повна зневіра у виконанні Закону України.

Члени Кооперативу планують перекривали вулиці біля прокуратури Одеської області та готові захищати своє майно фізично.

Голова Кооперативу Сердюк О.А. та присутні члени Кооперативу прокоментували ситуацію так:

“Всі біди почалися тоді, коли члени Кооперативу ввели будинок до експлуатації та звернулися до банку (ліквідаторів банку) ПАТ «Порто-Франко» з пропозицією виплатити заборгованість по чужому кредиту, отриманим Буч С.В. – представником попереднього забудовника, заставою якого були дві земельні ділянки під забудовою. Як тільки ліквідатори банку почули, що «хтось хоче за щось віддати свої кошти» – відразу переуступили право вимоги по кредиту Кожевнікову К.М. за 13% від суми заборгованості. Кооперативу не надали змоги сплатити кредит, сам Кожевніков К.М. немає ніякого відношення до будівництва і за ним стоїть ціла «шахрайська рейдерська схема», виконавці якої – державні «чорні» реєстратори, нотаріуси і «кришують» це свавілля впливові особи правоохоронних та силових структур. Їх мета віджати майно та кошти, посилаючись на заборгованість і не допустити, щоб кошти попали в банк, а щоб кошти осіли в їхніх карманах.
Реєстрація самого будинку у власність Кожевнікову К. М. відбулася знаменитим «чорним реєстратором» Махортовим І. О. з порушенням норм та використанням документів, що містять неправдиву інформацію.
Ця реєстрація відбулася в той же день, коли рішенням суду була скасована попередня незаконна реєстрація будинку за Кожевніковим К.М. проведена державним реєстратором Марущак Ю.В.
Цим діям сприяла низка дуже сумнівних рішень різних судів до яких ми зверталися з надією захистити свої права. За позовами Кожевнікова К.М. було відкрито цілий ряд безпідставних судових проваджень з метою виснажити нас судовими тяжбами.
Були намагання і фізичного захоплення будинку, для цього навіть потурбувалися, щоб Управління Поліції Охорони в Одеській області відмовило нам у своїх послугах і достроково, по скарзі Кожевнікова К.М. розірвали з нами Договір, який був укладений з Кооперативом, як юридичною особою!!! ще в 2011 році , а в 2018 році переукладений знову посилаючись на якісь юридичні зміни в Поліції Охорони. Члени Кооперативу здійснювали охорону своїми силами, не сподіваючись на захист своїх прав від Держави.
Але, наголошую, що ситуація, що сталася з будинком побудованим коштами та силами членів Кооперативу – це шахрайська рейдерська схема і ми розуміємо, що відстояти свої Конституційні права буде не легко.
Ще багато покровителів цих рейдерських схем знаходяться на своїх місцях та посадах. І судова система ще занадто жадібна до грошей.
Це підтверджує факт, що слідчим поліції Чабаном О.В. 09.09.2019 року було подано клопотання про накладення арешту на ці об’єкти нерухомості і знову В ЧЕТВЕРТИЙ РАЗ Апеляційний суд Одеської області відмовив при очевидних злочинах. Це вже конкретне покривання і потакання злочинцям. Як вбачається і суди Одеси та Одеської області також обслуговують ці рейдерські схеми.
Ми, прості громадяни, опинилися «ПІД КОВПАКОМ», який, на користь злочинців, створили державні службовці, силові структури та судді. Невже відстояти свої права та інтереси, гарантовані Конституцією України, в рамках Закону України НЕ МОЖЛИВО?”

Ще матеріали по справі:

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
1

13 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬСЬКИЙ СУД РОЗПОЧАВ РОЗГЛЯД КЛОПОТАННЯ ПРО НАКЛАДЕННЯ АРЕШТУ НА БУДИНОК «ЖБК «БАВАРІЯ

  1. Краснолобов известный жулик! Он участвовал в отжиме дома по адресу Бернардацци 10/7.
    Там рейдеры проплачивают суды, хозяева до сих пор на улице!
    Думаю здесь судья тоже взял взятку!

    1. На следующий день после захвата, по адресу Бернардацци 10/7, была зарегистрирована фирма!
      Участники махинации те же что и по вашей Баварии – БУЛКА СЕРГІЙ ЄВГЕНОВИЧ, Краснолобов Володимир Андрійович и некая Солоденко Анастасія Арсеніївна!

    2. Мі в жопі. !!!!

      УХВАЛА
      Іменем України
      12 грудня 2019 року
      Київ
      справа №815/420/17
      адміністративне провадження №К/9901/17048/18
      Постанову Одеського окружного адміністративного суду від 18 липня 2017 року та постанову Одеського апеляційного адміністративного суду від 21 грудня 2017 року по справі № 815/420/17- скасувати.
      Провадження у справі №815/420/17 за позовом виробничого кооперативу «Житлово-будівельний кооператив «Баварія» до державного реєстратора Центру надання адміністративних послуг Овідіопольської районної державної адміністрації Одеської області Марущак Юлії Валеріївни, третя особа – Кожевніков Костянтин Миколайович про визнання дій протиправними та скасування рішення – закрити.
      Постанова набирає законної сили з дати її прийняття та оскарженню не підлягає.

      1. Це не “мі в жопі” – якщо таку “УХВАЛУ іменем України” пАрєшалі, то це тільки жирною лінією підкреслює свавілля і відсутність в Україні захисту прав людини, гарантованих Конституцією та безкарність за скоєні злочини. Це вже інший рівень. Так що Кожевніков, Булка та інші “лисі вусаті” продовжуйте відстьогувати. Ставки зростають!

        1. За всё прийдётся давать ответ, а за горе людское тем более. Называйте это Законом Божьим, судьбой, кармой – как хотите. Беда людей даром не пройдёт ни рейдерам, ни судьям, ни крышевателям.

        2. ЕТИМ ГНИДАМ РЕЙДЕРАМ НОЧАМИ НЕ СПИТСЯ. В ЧАС НОЧИ В ИНТЕРНЕТЕ СИДЯТ ДУМАЮТ КАК ЗАПАДЛО СДЕЛАТЬ ЛЮДЯМ. ПАРАЗИТЫ.

  2. ПОДОНКИ МЫ СТРОИЛИ И ВНЕСЛИ ВСЕ ДЕНЬГИ ЗА СВОЮ КВАРТИРУ….А АДВОКАТИЩЕ КОЖЕВНИКОВА ИМЕЕТ НАГЛОСТЬ ГОВОРИТЬ СУДУ ЧТО КОЖЕВНИКОВ ВЛАСТНЫК БУД.БАВАРИЯ…..ПРЕСТУПНИКИ👎👎👎

  3. ТОЛЬКО ФАШИСТЫ МОГЛИ ЗАБИРАТЬ КРОВ У ЛЮДЕЙ😡😡

  4. НАРОДНЫЙ СУД ДОЛЖЕН ЗАЩИЩАТЬ ЛЮДЕЙ У КОТОРЫХ ХОТЯТ ОТОБРАТЬ ЖИЛЬЁ КУПЛЕННОЕ ЗА КРОВНЫЕ ДЕНЬГИ.ПОЗОР СУДУ КОТОРЫЙ ЗАЩИЩАЕТ ПРЕСТУПНОЕ ОТБИРАНИЕ ЖИЛЬЯ У ПРОСТЫХ ЛЮДЕЙ УКРАИНЫ

  5. Начало, как всегда, «веселое», одним словом ни о чем. Опять публично пожурили Кожевникова и Краснолобова, а «воз и ныне там»….. Да и дальше тот же сценарий. Никакого доверия правосудию!!! Жалобы, заявления в различные инстанции, а все этим мошенникам сходит с рук. Круговая порука. Просто ужас, где правосудие в нашей стране??? Ничего удивительного нет в том, что наши дети не хотят вкладывать свой умственный потенциал, а в последствии и финансовый, в нашу страну.

  6. Безобразие,как можно жить в нашей стране?Власть меняется ,а беспредел все больше и больше!Уже все белым бело видно, и, суд рассматривает!Что там рассматривать !Кожевников ,Краснолобов их адвокат Спину и бывший работник банка Порто -Франко-Булка -должны быть привлечены к ответственности !Это просто наглость не только по отношению к людям, которые на свои средства построили дом для своих малолетних детей и семей ,но и плевок всей Исполнительной системе ,которая на сегодняшний день напоминает уже инвалида .Это не первый случай, когда эта рейдерская шайка – лейка нагло проворачивает свою мошенническую операцию .Позор нашим правоохранительным органам ,прокуратуре ,судьям и всем остальным – где Ваше достоинство и честь?

  7. Мы, застройщики дома, будем отстаивать свои права до конца, никто не посмеет отнять то, что мы честно и своими средствами строили эти годы. Остановитесь, булка и ему подобные, как можно отбирать жильё, возможно для кого то построенное на последние деньги. Прочтите господа судьи, прокуроры, юстиция, верните правосудие в нашу страну!

  8. Зливайте воду… Нещасним абудовникам на цей раз знову “поталанило”. .Їхню справу розглядає суддя – якого судять за шахрайство… Бідні люди…

Comments are closed.