ОВІДІОПОЛЬСЬКИЙ СУД ПРОДОВЖУЄ РОЗГЛЯДАТИ СПРАВУ ВБИВЦІ ТА ҐВАЛТІВНИКА ПЕЙЧЕВА

Кількість переглядів 1588

Судовою колегією Овідіопольського районного суду Одеської області продовжується розгляд обвинувального акту відносно Андрія Пейчева, якого звинувачують у вбивстві та зґвалтуванні 17 річної Тетяни Маснюк.

01 квітня 2020 року відбулось чергове засідання на якому досліджувались докази по справі. Процес проходить у закритому режимі тому ведення відео зйомки та присутність сторонніх осіб заборонено.

Андрій Пейчев в масці був доставлений в суд під вартою. Відповідно до Ухвали суду на час розгляду справи він перебуває під вартою у слідчому ізоляторі в ДУ «Одеській слідчій ізолятор» МЮ України.

Нагадаю, що:

18 травня 2017 року, 17 річна студентка Одеської Національної юридичної академії Тетяна Маснюк через мобільний додаток викликала таксі. За викликом приїхав 26-річний таксист Андрій Пейчев, який відвіз Тетяну в Овідіопольський район, де душив її до втрати свідомості, потім зв’язав і привіз в Дальницький ліс. Там він пограбував студентку, вбив і підпалив її тіло.
21 травня Андрія Пейчева затримали правоохоронці. Під час проведення досудового слідства він зізнався у ще одному вбивстві жінки, яку він зробив в 2014 році.
Ось так ось, зовні звичайна людина, що має дружину і однорічну дитину, насправді виявляється насильником і вбивцею.
21 вересня обвинувальний акт щодо Андрія Пейчева був переданий до суду. 13 листопада Апеляційний суд Одеської області остаточно визначив судову інстанцію, яка буде розглядати цю справу і 20 листопада кримінальне провадження щодо Пейчева Андрія Володимировича надійшла для розгляду в Овідіопольський районний суд Одеської області.
Справі привласнений єдиний унікальний номер: 520/11214/17. Номер провадження в Овідіопольському суді: 1-кп/509/507/17.
Справа розглядається колегією суддів: головуючий суддя та суддя-доповідач: Кириченко Павло Леонтійович, судді-учасники колегії: Кочко Володимир Костянтинович та Бочаров Андрій Іванович.
Потерпілими по справі визнані: Маснюк Петро Васильович, Маснюк Наталія Вікторівна та Колєсніченко Василь Миколайович. Представник потерпілого: Стоянов Микола Михайлович. Підтримує обвинувачення по справі прокурор Одеської місцевої прокуратури №1
”.

Наступне засідання заплановане на 15 годину 27 травня 2020 року.

Ще матеріали по справі:

СПРАВУ ВБИВЦІ ТА ҐВАЛТІВНИКА АНДРІЯ ПЕЙЧЕВА РОЗГЛЯНЕ КОЛЕГІЯ ОВІДІОПОЛЬСЬКОГО СУДУ

СПРАВУ ПЕЙЧЕВА БУДУТЬ РОЗГЛЯДАТИ У ЗАКРИТОМУ РЕЖИМІ. СУД ВІДМОВИВ НАМ У КЛОПОТАННІ НА ПРОВЕДЕННЯ ВІДЕО ЗЙОМКИ

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
1
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
1

1 thought on “ОВІДІОПОЛЬСЬКИЙ СУД ПРОДОВЖУЄ РОЗГЛЯДАТИ СПРАВУ ВБИВЦІ ТА ҐВАЛТІВНИКА ПЕЙЧЕВА

  1. Вот так живёшь и не знаешь, кто тебя окружает. Да что окружает, с кем живёшь не знаешь… Печально, что монстры обычно те люди, на которых не всегда подумаешь (((

Comments are closed.