ДРУГІ ЗБОРИ МЕШКАНЦІВ ОВІДІОПОЛЮ СТОСОВНО ЗАГОРОДЖЕННЯ ТЕРИТОРІЇ ПО ВУЛ. ПУШКІНСЬКА,27-А

Кількість переглядів 793

10 серпня 2020 року вдруге відбулись збори мешканців смт Овідіополь, які були присвячені питанню земельної ділянки приблизної площі 1,2 га по вул. Пушкінська,27-А.

Цього разу градус напруги спав. Власникам складських приміщень вдалось впевнити сусідів у наміри створити на цьому місці безпечне підприємство, яке буде займатись реалізацією запасних частин та ремонтом сільгосптехніки.

Головна проблема, яка дуже хвилює місцевих – знаходження частини території смт Овідіополь за межами населеного пункту. Тобто, фактично люди проживають в смт Овідіополь, проте на кадастрової карті вони знаходяться за межами населеного пункту, що позбавляє Овідіопольську селищну раду напряму впливати на цю територію та використовувати бюджет розвитку на модернізацію цієї території.

За результатами зборів, місцеві прислухались до обіцянок та запевнень власників складських приміщень та погодились на продовження огородження території.

Наступні збори відбудуться у суботу, 15 серпня. До цього часу ініціативна група громадян розраховує отримати відповідь з селищної ради щодо меж населеного пункту та інших питань, викладених у протоколі

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

18 thoughts on “ДРУГІ ЗБОРИ МЕШКАНЦІВ ОВІДІОПОЛЮ СТОСОВНО ЗАГОРОДЖЕННЯ ТЕРИТОРІЇ ПО ВУЛ. ПУШКІНСЬКА,27-А

  1. Продолжают ограждать территорию не находящуюся в собственности или в пользовании? А разве это законно?

    1. абсолютно незаконно
      но кто этому будет противостоять?
      савельева? нет
      полицыя? нет
      варшанидзе? думаю тоже нет
      всем уже пообещали детскую площадку и всех все уже устраивает

  2. Мужчина в клетчатой рубашке, который за спиной, бывший землеустроитель поселкового совета. Как-то странно.

    1. Варшенидзе его уже не интересует всё ето взял деньги

  3. Видно, что жители не будут отстаивать “свое” потому что “моя хата с краю”! А где депутат, по этой улице, какие его действия? Кто отстаивает интересы округа, поселка….??? А этим двоим идиотам, борцам за справедливость, всегда нужно…

    1. Ржачные мысли некоторым придуркам приходят именно перед сном: “жители не будут отстаивать “свое” потому что “моя хата с краю”! А где депутат, по этой улице, какие его действия?” Это две взаимоисключающие мысли являются явным признаком психического расстройства.
      Жители не хотят отстаивать свои интересы, но, это должен, с какой то стати, делать депутат. Жителям обещали детскую площадку или просто попросили заткнуть свои рты, но, необходим депутат. Этот так по хохлятски ))))

  4. Рома поднимает интересные темы, вопросы, только народ почему не поддерживает? Разве плохо будет жить в богатом и благополучном поселке? Так пусть все оформят и платят в бюджет, чем больше бюджет, тем лучше людям!

  5. Незнаю продался Варшанидзе или нет. Но то что жители обосрались это точно.

  6. Вот так Роман с гамна может слепить пулю. Стояли разрушенные фермы и никому до этого не было дела. Нашлись люди которые купили разруху и стали приводить в порядок, снесли старьё и начали ограждать территорию которая ранее была отведена для обслуживания этих сооружений. При переходе права на здания и сооружения переоформляется право на аренду земли и платится плата за пользование в местный бюджет. Зачем надо было будоражить людей, это вопрос к писателю и съёмщику кинокомедий? Хотя ответ для меня понятен. А многим присутствующим на первом собрании была навешана лапша инициаторами собраний. Совет простой – прекращайте использовать людей в своих меркальтильных целях и нести ересь в массы.

    1. Валентина, единственная цель всех наших репортажей: собственник должен заключить договор аренды на этот земельный участок и платить за его пользование в бюджет. Почему этого не было сделано с 2011 года (год приобретения складов)? Не будем вдаваться в подробности. Пусть заключат с сегодняшнего дня и работают. Цель одна: наполнение бюджета. Пока на сегодня никто не платит ни одной копейки за этот участок, а там 1,2 га.

    2. Валентина !
      Все вірно, але трошки не так, при купівлі прав на будівлю , оформлюється право на землю , або оренда землі !
      Але це не робиться автоматично !!!
      Новий власник повинен подати документи або на оренду або на купівлю землі !!!
      Будівля куплена в 2011 . Покажіть будь ласка копію заяв від власників на оформлення купівлі або оренди землі !!! Чому ж власникам не було до цього діла ???
      Можу порадити …
      Або не суньте носа не до своєї справи !!!
      Або не треба вводити в оману людей своїми не компетентними коментарями !!!
      Потрібно вникнути у справу, в усьому розібратись, а потім вже можете нести свою ”єресь” …
      Якось так …

  7. виталик немесный а впригаетса за всех молодец.

  8. виталик немесный а впригаетса за всех.

  9. Скажіть чому іде пряме порушення земельного кодексу ст. 118, 119, 120, 121, 124, 134, порушення закону про землеустрій, порушення порядку затвердження інструкцій встановлення меж земельної ділянки від 18.05.2010 року N376, порушення порядок ведення державного земельного кадастру від 17.10.2012 року N1051, це земля ТОВ України 2010, чому земельними ділянками за кадастровими номерами 5123755100:02:005:0373, 5123755100:02:005:0375, 5123755100:02:005:0786 які теж ТОВ України 2010 знаходяться у комунальній власності та договори оренди зареєстровані у 2010 році та розпорядником була Овідіопольська селищна рада та надавала дозволи 10.09.2007 року на усі ці три земельні ділянки які межують з ділянкою вул. Пушкінська, 27А, що змінилося з того пору в нас був що селищна рада зробила проект щодо встановлення меж селища та внесення цих меж до Державного земельного кадастру та зроблений ген план селища, чому зараз Овідіопольська селищна рада дає задню та каже що це за межами, так хто є розпорядником цієї земельної ділянки?????? Чому у власника будівлі якої по факту немає нема листа дозволу на розробку документації із землеустрою????? Усі ці заліпушні матеріали та зафіксовані порушення з боку селищної ради направлені до земельної інспекції при головному управлінні Держгеокадастру у Одеській області до Державноі Архітектурної інспекції також до обласноі Прокуратури до СБУ, якщо Табан із своєю конторкою землевпорядною думає що тут пройде чорні схематози навішали лапши людям і поїхали довільні скотиняки, ні такого не буде.

    1. во какого *****Я умничать? где ты Б******** был? прийди и поймничай на камеру!!!!!! сЦуКо вакие все грамотные под анонимами!!!!! иди Савельевой и Гоменючке тыкай в рЫлО этими цифрами и фактами!!!!!

  10. А где выеб…ся? Сам спроси, перестань “короче” и т.д. Думаешь очень страшный?

  11. Вырисовываеться картина,будущий мэр,депутат,новое лицо,которое выдвигают Саша автобус и Виталина.Хохма Алексей Добижа мэр.Смешно.Люди чем плоха Савельева? Столько сделано для нашего поселка.Весь ее срок Чегодарь при помощи Бакалова и ему подобных не давали работать,издевались.Зачем что то менять? Давайте наоборот нынешнему мэру выиграть выборы.Чегодарь представляет несколько партий.Опять разыгривает всех.

Comments are closed.