ПОРЯДОК ДЕННИЙ ЗАПЛАНОВАНОЇ ДРУГОЇ СЕСІЇ ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Кількість переглядів 2327

На понеділок 14 грудня 2020 року заплановане пленарне засідання другої сесії Овідіопольської селищної ради VІІІ скликання. Депутатам необхідно затвердити Регламент та Положення про старосту, внести зміни до бюджету-2020, розпочати реорганізацію Калаглійської та Миколаївської сільських рад, визначитися зі структурою та чисельністю апарату ради, створити нові управління, відділи, служби, прийняти до комунальної власності майно, яке розташоване на території громади, увійти засновником до комунальних підприємств районної ради.

Сесія відбудеться о 15:00 у залі засідань Овідіопольської районної ради за адресом: смт Овідіополь, вул. Т.Шевченка, 169.

На розсуд депутатів буде представлений наступний рекомендований порядок денний:

  1. Про затвердження Регламенту Овідіопольської селищної ради.
  2. Про внесення змін до рішення селищної ради від 24 грудня 2020 року № 1200 -VІІ «Про Овідіопольський селищний бюджет на 2020 рік».
  3. Про початок реорганізації Калаглійської сільської ради та Миколаївської сільської ради як юридичних осіб шляхом приєднання до Овідіопольської селищної ради.
  4. Про затвердження Положення про старосту.
  5. Про затвердження структури та загальної чисельності працівників апарату Овідіопольської селищної ради та її виконавчого комітету, інших виконавчих органів.
  6. Про створення юридичної особи – фінансового управління Овідіопольської селищної ради та затвердження Положення про фінансове управління Овідіопольської селищної.
  7. Про затвердження структури та чисельності фінансового управління Овідіопольської селищної ради.
  8. Про створення юридичної особи – Служби у справах дітей Овідіопольської селищної ради та затвердження Положення про Службу у справах дітей Овідіопольської селищної ради.
  9. Про затвердження структури та чисельності Служби у справах дітей Овідіопольської селищної ради.
  10. Про створення юридичної особи – Відділ освіти, культури, молоді та спорту Овідіопольської селищної ради та затвердження Положення про управління освіти, культури, молоді та спорту Овідіопольської селищної ради.
  11. Про затвердження структури та чисельності Відділу освіти, культури, молоді та спорту Овідіопольської селищної ради.
  12. Про створення юридичної особи – Управління соціальної політики Овідіопольської селищної ради та затвердження Положення про Управління соціальної політики Овідіопольської селищної ради.
  13. Про затвердження структури та чисельності Управління соціальної політики Овідіопольської селищної ради.
  14. Про прийняття до комунальної власності територіальної громади смт Овідіополь Комунального підприємства Овідіопольської районної ради «ОВІДІОПОЛЬ-СЕРВІС».
  15. Про прийняття до комунальної власності територіальної громади смт Овідіополь Комунального підприємства Овідіопольської районної ради «Об’єднаний трудовий архів Овідіопольського району».
  16. Про прийняття до комунальної власності територіальної громади смт Овідіополь Комунального підприємства Овідіопольської районної ради «ПАЛАЦ СПОРТУ».
  17. Про прийняття до комунальної власності територіальної громади смт Овідіополь Комунального некомерційного підприємства Овідіопольської районної ради «Овідіопольська центральна районна лікарня».
  18. Про прийняття до комунальної власності територіальної громади смт Овідіополь Комунальної установи Овідіопольської районної ради «Методичний кабінет відділу освіти».
  19. Про прийняття до комунальної власності територіальної громади смт Овідіополь Комунального некомерційного підприємства Овідіопольської районної ради «Овідіопольський центр первинної медико-санітарної допомоги».
  20. Про безоплатне прийняття об’єктів нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ Овідіопольського району, управлінням якими здійснює районна рада, до комунальної власності Овідіопольської селищної ради.
  21. Про прийняття установ та організацій спільної власності територіальних громад сіл, селищ Овідіопольського району, управлінням якими здійснює районна рада, до комунальної власності Овідіопольської селищної ради.
  22. Про створення Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Овідіопольської селищної ради та затвердження Положення Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Овідіопольської селищної ради.
  23. Про затвердження структури і чисельності Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Овідіопольської селищної ради.
  24. Про створення Комунальної установи «Центр раннього втручання, соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями» Овідіопольської селищної ради та затвердження Положення Комунальної установи «Центр раннього втручання, соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями» Овідіопольської селищної рад.
  25. Про затвердження структури і чисельності Комунальної установи «Центр раннього втручання, соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями» Овідіопольської селищної ради.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

5 thoughts on “ПОРЯДОК ДЕННИЙ ЗАПЛАНОВАНОЇ ДРУГОЇ СЕСІЇ ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

  1. Важливі питання! Важкі завдання , які стоятимуть на порядку денному ! Прикро , що держава кинула територіальні громади в самостійне плавання не давши навіть ” рятівних ” жилетів ! Порятунок , тих , хто потопає – їхня власна справа ! Тим більше , що новостворена громада Овідіополя – буде найбідніша громада вже колишнього Овідіопольського району !!! Порівняйте хоча б з Таїрове чи з Авангардом !!!….. Надходжень до нашого бюджету – мізер !!! Бо немає бюджетоформуючих підприємств , скорочення робочих місць та надходженнь ПДФО! Натомість на плечі громади падають ЦРЛ, школи , будинки культури , дошкільні і позашкільні навчальні заклади , майно , служби та багато іншого добра !!! Чи під силу Овдіопольській громаді цей тягар ??? Тут з одним ” Водопостачем ” не можуть дати лад ! Значить , про алейки-тротуарчики можна буде і не мряти !

    1. Савельєва не захотіла,коли пропонували, приєднатися до Дальницької ОТГ, мотивуючи що згідно з Законом потрібно об’єднуватись навколо районого центру, тому що вона не буде головою ОТГ, а лише, якщо призначать, старостою Овідіополя, так як центр ОТГ був би с.Дальник. Всім вона розповідала та надавала розрахунки доходів колишнього району, а витрати ставила лише Овідіополя. Тепер хай думає зі своїми депутатами як жити та розвиватись далі. Дура, вона і в Африці дура…

  2. Какие змини до бюджэету 2020 что Вы там пишите.

  3. Образованию капец При тех штатах работать никто не не будет

Comments are closed.