«ЛАГУНА»: САМОЗВАНЕЦЬ БЕЙБУТЯН ВЛАШТУВАВ БІЙКУ З ЖУРНАЛІСТАМИ

Кількість переглядів 2643

До редакції «АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ» звернулися мешканці кооперативу «Лагуна» з проханням висвітлити проблему, що триває останні місяці щодо двовладдя в їх кооперативі. Всупереч Ухвалі суду, не дивлячись на судовий розгляд з питання легітимності липневих зборів у кооперативі, Геннадій Бейбутян силою захопив владу у «Лагуні».

Після захоплення влади, Геннадій Бейбутян за допомогою охоронного агентства поміняв замки в адміністративному приміщенні, посадив такого ж нелегітимного бухгалтера Бородину Ларису Степанівну, після чого вони почали займатись відкритим вимаганням, шляхом розвішування на воротах жителів кооперативу попередження про відключення від електропостачання у разі несплати вигаданих ними ж самими боргів.

У зв’язку з тим, що наша редакція вже неодноразово висвітлювала події в кооперативі “Лагуна”, 26 вересня 2021 роки ми приїхали в кооператив “Лагуна” з метою збору інформації та отримання пояснень з приводу збору грошей від осіб, що засідають в адміністрації «Луга».

Але, агресія та нападу на редакційну групу «АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ» не дозволили зняти нормальний репортаж (подробиці бійки дивіться в репортажі.

За результатами такої поведінки так званого керівництва кооперативу «Лагуна» в поліцію написано заяву, постраждалого з групи журналістів оглянув лікар швидкої допомоги і судовий експерт для визначення ступеня тяжкості завданих тілесних ушкоджень. Якщо Білгород-Дністровська поліція буде тримати на паузі процес реєстрації заяви в Єдиному реєстрі досудових розслідувань ми будемо звертатися зі скаргою до суду.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик, Мурад Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТІВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
2

11 thoughts on “«ЛАГУНА»: САМОЗВАНЕЦЬ БЕЙБУТЯН ВЛАШТУВАВ БІЙКУ З ЖУРНАЛІСТАМИ

  1. 26 сентября это воскресенье. Они работают по выходным или вас ждали?

  2. Вакцинированный, против невакцинированного.
    “-Отойди от меня, я неадекватный , у меня зеленый паспорт!”

  3. Так приятно видеть правдорубов и борзописцев вместе. Ром а Сала тебе рассказала што она бегала по ментовке и просила взять в работу заяву по Стеле? Это же ее работа и тебе пришлось фирму продать. Или кто старое вспомнит…

  4. Ура!!!!Наконец справедливость восторжествовала!!!!Журналисты красавчики!!!!!!Жаль только что мало,очень мало.Эта компашка заднеприводных ,давненько уже выпрашивает ,получить по пасти.🤪🤣😛🤔А видео надо было назвать:”Председатель -фантазёр, и его шестёрки💩 обосрались 💩по полной.Фу-фу-фу позорище на весь ютуб👎👎👎

  5. И эти люди хотят руководить, кошмар, быдлота, пусть встают перед законом

  6. Рома ты не журналист ты грузинское быдло

  7. Бейбутян алкоголик. Мозги давно пропиты. Началось уже разложение.

  8. Бейбутян тебе мало что ты с 12 по 20 развалил кооператив? Позор армянского народа ты

  9. Геннадий Николаевич какой позор, какой звиздец! Провокатор вы и негодяй!

Comments are closed.