РЕВОЛЮЦІЯ ГІДНОСТІ: СУД ПО ОРЛОВУ ЗНОВУ ВІДКЛАЛИ. ЦЬОГО РАЗУ НЕ З’ЯВИЛИСЬ ПОТЕРПІЛИ

Кількість переглядів 1247

Доволі дивні події відбуваються навколо розгляду справи по звинуваченню колишнього першого заступника Одеської ОДА, а нині секретаря Таїровської селищної ради Орлова Олександра Віталійовича. 26 травня 2022 року засідання по справі № 522/8041/17 знову не відбулось.

Головуючий суддя Приморського районного суду міста Одеси Кічмаренко С.М., повідомив журналістам, що хоч адвокат потерпілих і написав заяву про розгляд справи за їх відсутністю, суддя вирішив відкласти справу та дочекатись присутності всіх сторін.

Нагадаю, що ще 13 січня 2022 року, під час дебатів, прокурор повідомив, що вина Олександра Орлова повністю доказана, його дії під час перебування на посаді першого заступника Одеської ОДА у 2014 році могли призвести до втрати державного контролю над територією міста Одеси та області під час подій Революції Гідності і тому обвинуваченого треба визнати винним у наступних злочинах передбачених Кримінальним Кодексом України та призначити реальний строк позбавлення волі:

  • за ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 294 (організація масових заворушень групою осіб) призначити покарання у вигляді позбавлення волі на строк 6 років,
  • за ч. 2 ст. 28 ст. 340 (незаконне перешкоджання організації та проведенню зборів, та мітингів групою осіб) призначити покарання у вигляді 3-х років позбавлення волі, але у зв’язку із закінченням строків давності звільнити його від цього покарання за цієї статті.

Представник потерпілих, самі потерпілі підтримали прокурора.

Наступне засідання заплановане на 13 годину 19 липня 2022 року.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
1
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

3 thoughts on “РЕВОЛЮЦІЯ ГІДНОСТІ: СУД ПО ОРЛОВУ ЗНОВУ ВІДКЛАЛИ. ЦЬОГО РАЗУ НЕ З’ЯВИЛИСЬ ПОТЕРПІЛИ

  1. Не з’явились ПОТЕПІЛИ ? Чи терпіли ? Ну чого Ви такий тупий ?

  2. А хто ПОТЕРПІЛИ? терпіли ?

    1. На суд 13 января 2022 года пришло 4 потерпевших. Две фамилии разобрал: Касанжи и Медведев. Еще двоих фамилии не услышал. Вот видео, где они поддерживают обвинение (на видео они начиная с 19 мин 45 сек по 20 мин 20 сек):

      https://youtu.be/sHE10F6Jfto

Comments are closed.