ВИПАДОК У ЛЮСТДОРФІ ЧАСТИНА 2: НЕЗАКОННО ВІДСТОРОНЕНИЙ ДИРЕКТОР ПОНОВЛЕНИЙ НА ПОСАДІ

Кількість переглядів 1974

Незаконно відсторонений від посади виконавчого директора обслуговуючого кооперативу «ЖК «Люстдорф» Цуркан Броніслав Васильович, нарешті зміг приступити до своїх обов’язків. 15 червня 2022 року журналісти «Альтернатива.орг» були присутні у той момент, коли Броніслав Васильович намагався дізнатись де перебуває попереднє керівництво підприємства.

Маніпуляції, що призвели до зміни керівництва восени 2021 року у кооперативі «Люстдорф», закінчилися Наказом Міністерства Юстиції України, який скасував усі ці незаконні зміни, внесені до Реєстру приватним нотаріусом Фроловою Русланою Валеріївною.

Нагадаю передісторію. 27 вересня 2021 року в обслуговуючому кооперативі «Житлового кооперативу «Люстдорф», група осіб на чолі з Сергієм Євсєєвим, використовуючи своїх підставних «героїв», приготувала протокол, яким було змінено склад правління та призначено нового виконавчого директора, тим самим припинивши з 20 жовтня 2021 року повноваження Цуркана Броніслава Васильовича.

Не погодившись із таким розворотом подій, Броніслав Цуркан подав скаргу до Міністерства Юстиції, де її було розглянуто колегією у складі 5 осіб, які рекомендували міністру скасувати всі реєстраційні дії щодо ОК «ЖК «Люстдорф» нотаріуса Руслани Фролової, як незаконні.

І ось, здавалося б, 15 грудня 2021 року видається Наказ Міністерства № 4501/5, який зруйнував усю схему із незаконного усунення керівника кооперативу «Люстдорф», але остаточно прибрати реєстраційний запис у реєстрі та поновити на посаді виконавчого директора Цуркана Б. В. вдалося лише 10 червня 2022 року.

Чому так довго?

Ну, по-перше, сам Наказ № 4501/5 надійшов поштою заявнику Броніславу Цуркану лише у лютому 2022 року.

І по-друге, група осіб, яка незаконно усунула його з посади виконавчого директора, дізнавшись своїми каналами про існування самого документа, запустили нову схему затягування процесу – подали позов до суду на «самих себе», забезпечивши позов новою забороною від 12 січня 2022 року на проведення будь-яких змін до Реєстру, чим заблокували виконання Наказу Міністерства.

Дивує в цій ситуації тільки те, що людина, яка оскаржила своє незаконне усунення – це Абрамовський А. Ю., який був і головою правління самого житлового кооперативу «Люстдорф» і керівником з правом підпису фінансових документів обслуговуючого кооперативу «ЖК «Люстдорф», що виглядало досить дивно і якимось чином дозволяло самому Артуру Абрамовському, який оскаржив своє «усунення», продовжити керувати обслуговуючим кооперативом «ЖК «Люстдорф» та розпоряджатися його грошовими коштами.

Але незважаючи ні на що, Овідіопольський районний суд Одеської області зрештою задовольнив клопотання Броніслава Цуркана та скасував заборону на внесення до Реєстру, що дозволило зареєструвати Наказ Міністерства № 4501/5 від 15.12.2021 року в державному реєстрі та з 10 червня Броніслав Цуркан поновлений на посаді і вже приступив до своїх обов’язків.

Сподіваємося порядок у кооперативі буде відновлено, а деякі балакуни притихнуть зі своїми міркуваннями про справедливість, яку вони сприймають не як виконання закону, а як прилаштування потрібних людей до штату кооперативу з метою незаконного збагачення.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
1

2 thoughts on “ВИПАДОК У ЛЮСТДОРФІ ЧАСТИНА 2: НЕЗАКОННО ВІДСТОРОНЕНИЙ ДИРЕКТОР ПОНОВЛЕНИЙ НА ПОСАДІ

  1. В ухвалі конструкція “…у вигляді” є помилковою, слід застосувати “які полягають в (або мають наслідком)”, або “шляхом” і далі трошки відредагувати за змістом.

    1. Занести ваші зауваження до кабінету Кириченко. Може вони дослухаються

Comments are closed.