СПРАВА БОКСЕРА БУЦЕНКО: ЗЯТЬ ТЕЖ БРЕХАВ СУДУ

Кількість переглядів 2212

Коли підозрюваний бреше, даючи свідчення під час його допиту у залі судового засідання, можна припустити, що він хоче якось уникнути відповідальності. Але навіщо брехати, коли ти повідомляєш суду свої дані?

Редакція «Альтернатива.орг» вже писала та показувала, як 13 червня 2022 року на судовому засіданні у своїх показах плутався та брехав колишній СБУшник Валерій Буценко.

Зараз, настала черга продемонструвати, як плутався та брехав інший обвинувачений – Ігор Кравченко, який є зятем Валерію Буценко.

  1. Спочатку його заплутало запитання стосовно місця роботи, на що він повідомив, що є заступником начальника ТОВ «Чорноморськполіграфметал», але суддя вказав, що у справі написано, що він є начальником. Ігор Кравченко зам’явся та погодився: «ну начальник».
  2. А на запитання судді де він зареєстрований, Ігор Кравченко ні без труднощів «видавив з себе» адресу: смт Великодолинське вул. Паркова, 17/28 та уточнив, що проживає там же. Суддя повідомив, що в документах вул. Паркова, 15 кв. 5. І на це Кравченко повідомляє, що це вірно і тут же додає, що зареєстрований вул. Паркова, 17/28, а проживає вул. Паркова, 15/5

Нагадаю суть справи: 17 жовтня 2020 року напередодні Місцевих Виборів-2020 року група осіб у складі, на той час капітана олімпійської збірної України по боксу Миколи Буценко, прапорщика СБУшника у відставці Валерія Буценко та їх зятя Ігоря Кравченко, який як ми дізнались під час судового засідання є начальником охорони ТОВ «Чорноморськполіграфметал», «грудьми стали» з метою не допустити журналістів «Альтернатива.орг» на збори, які організував затятий прихильник проросійської політичної сили «Опозиційна платформа за життя» Юрій Нікітінський.

Така небачена активність «родини Буценок» очевидно була викликана тією обставиною, що у списках цієї ганебної політичної сили «ОПЗЖ» на вибори до Великодолинської селищної ради під 13 номером йшла Марія Буценко – донька Валерія Буценка, сестра Миколи Буценка та дружина Ігоря Кравченко.

На жаль, тоді 17 жовтня 2020 року ця так звана «свята трійця» впоралась зі своїм завданням та завадила журналістам «Альтернатива.орг» повноцінно зібрати необхідний матеріал, але для цього довелось грубо порушити кримінальний закон.

На наступному судовому засіданні, яке заплановане на 14 годину 30 червня розпочнемо досліджувати докази. Обов’язково це все продемонструймо з відео та розповімо, яку роль у затягуванні розслідування цього кримінального провадження зіграв очільник обласного управління СБУ в Одеській області Віктор Доровський.

Повне відео судового засідання
від 13.06.2022 року по справі № 509/3121/21:

Як брехав та плутався на судовому засіданні
колишній СБУшник Валерій Буценко:

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

25 thoughts on “СПРАВА БОКСЕРА БУЦЕНКО: ЗЯТЬ ТЕЖ БРЕХАВ СУДУ

  1. Варшанідзе на кол посадити треба

  2. Скандалы, интриги, расследования. Следствие ведут колобки))))

  3. Варшанидзе мало тебя били если ты не каешься .Сам первый брехун ещё кого-то обвиняешь,позорище.

    1. Беру в рот у всіх кто предложе.спасибі

  4. Прикольно ты смотреть на этих тупых дурней

  5. Варшанидзе когда тебя уже посадят?)

  6. Они его не посадят,они с него прикол тянут,этот клоун всех там веселит.

    1. Роман робить свою роботу і правильно робить бо у Вас підгорає від статей…
      А Крава служит, а Буценки служать , а Нікітінський служить, а Гончарав, а Граб???
      І Роман нам цікаво за розкрадача дитячий коштів…
      Коли вже сяде?
      А то бачиш і Білгород Дністровському теж на дитячих грошах наживаються …

  7. Тут ребята на пододбор!! Кравченко по кличке “крава” пивную банку, не узнает в пустом виде!

    1. Никто его не судит,это Рома разбирается кто когда-то дал ему по гриве,херн.ей занимается.Иди служи ***** ********,пацаны гибнут,калеками остаются,а эта су.ка грузинская только по больничкам бегает и в грязном сельском белье копается лижбы жопу свою в теплом месте держать и сына такого же вырастил .

      1. Нема дурных!!!А чего он вдруг обвиняемый???Значит судят!!!
        А свои обиды на Рому оставь при себе или иди и с ним лично разбирайся!!!

  8. Срач не вийшов у коментах, нікому це не цікаво, окрім, «потєрпєвшего по жизні»……

    1. А что ты Рома за свое вранье молчишь,если кому и давать срок то тебе!Все это видят и знают.Ты кусок говна который корчит из себя шоколадку!

  9. Почнемо з того, що про «врать» це ще треба довести, а те що плутаються – це нормальна реакція людини, яка можливо перший раз стоїт перед суддею, стрес. А те що нешановний журналюга робе – це публічне приниження і наклеп на опонента.

    1. Он только и может клеветать и унижать,потому что сам жизнью унижен,достойный мужчина себя так не ведёт.Неужели ошибки его ничему не учат,ведь будет когда роковая ошибка,люди разные,сколько верёвочке не виться все равно конец прийдет,прийдет конец этой публичной помойки которую развёл Варшанидзе.

        1. Белый день а ты уже пьяный?тебя по почерку можно узнать)))Ни сказать,ни написать,ни подумать.Бедолага)))

  10. На Детектор брехні треба їх обох відправити

Comments are closed.