НАГАДУВАННЯ ПРО ПЕРЕДАЧУ ФАКТИЧНИХ ПОКАЗНИКІВ ЛІЧИЛЬНИКІВ ГАЗУ

Кількість переглядів 2431

Розподільча організація Овідіопольське УЕГГ АТ “Одесагаз” повідомляє:

«З метою запобігання спірних ситуацій споживачу необхідно щомісяця станом на 01 число місяця знімати фактичні показання лічильника газу та протягом п’яти діб (до 21.00 год 05 числа включно) передавати показання Овідіопольському УЕГГ АТ «Одесагаз» у зручний для них спосіб.
Саме порушення збоку споживачів, вимог Кодексу та профільного законодавства в сфері газопостачання та умов публічного Договору розподілу природного газу, тобто взятих на себе договірних зобов’язань в частині не передання показників вузла обліку газу в законодавчо встановлені строки, спричиняє, у подальшому, нарахування абонентам планового місячного об’єму згідно Кодексу.
Для надання показників та оплати послуги розподілу Овідіопольського УЕГГ АТ”Одесагаз” особові рахунки мають вигляд:- *50000000 або 60000000.*
Інші способи надати показання:
– надати корінець в бокс
– бот  https://odgaz.odessa.ua/peredacha-pokaznikiv-cherez-viber-ta-telegram
– онлайн-форма  https://odgaz.odessa.ua/gas-meter
– за телефоном та на вайбер https://odgaz.odessa.ua/ovidiopilske-uegg-1
В черговий раз звертаємо Вашу увагу, що ДЗВІНКИ НА ВАЙБЕР НЕ ПРИЙМЮТЬСЯ, лише ТЕКСТОВІ повідомлення
Повідомлення на вайбер повинно бути в форматі:
– 50000000 або 60000000 – номер особового рахунку;
– чітке фото газового лічильника або *ЧИННІ* показання Вашого лічильника на 1-ше число місяця.
Повідомлення, в яких буде вказаний якийсь інший особовий рахунок крім розподілу, опрацьовуватись не будуть.

З повагою,
адміністрація Овідіопольського УЕГГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
1

10 thoughts on “НАГАДУВАННЯ ПРО ПЕРЕДАЧУ ФАКТИЧНИХ ПОКАЗНИКІВ ЛІЧИЛЬНИКІВ ГАЗУ

  1. Как вам нравится кидок Одессагаз-поставка?
    Пенсионеры терпеливо жарятся под солнышком желая возвратить свои кровные отданые этим мошенникам.
    Заплати по счету – получи возможность солнечного удара или инсульта!

  2. Простіше 01 числа кожного місяця платити за газ і за його доставку (розподіл), різними квитанціями, зазначаючи покази лічильника у призначенні платежу.

    Я, наприклад, користуюсь терміналом Приватбанку.

    У полі “Призначення платежу” однієї квитанції (за сам газ) пишу “Оплата за газ у червні 2022 року, пот.555 куб.м, попер.435 куб.м, о/р 00000000, АНОНІМОВ АНОНІМ АНОНІМОВИЧ, адреса…

    У полі “Призначення платежу” другої квитанції (за розподіл газу) пишу “Оплата за послуги з розподілу газу у червні 2022 року, пот.555 куб.м, попер.435 куб.м, о/р 00000000, АНОНІМОВ АНОНІМ АНОНІМОВИЧ, адреса…

    І мене не обходить, що інші реквізити (крім сум) у квитанціях однакові, держава через своїх ліцензіатів чомусь не дає можливості платити за газ і за послуги з його розподілу різним особам по різних реквізитах.

    Рано чи пізно ВСІ споживачі газу будуть або позивачами або відповідачами у справах щодо безпідставних нарахувань чи стягнення заборгованості за газ, а у суді платіжки/квитанції (їх копії) з інформацією про покази лічильника стануть належним і допустимим доказом добросовісності поведінки споживача.

    До слова, у травні газ до Одеської області фактично постачався Нафтогазом через ДП “Газ України” за ціною 7,9569 грн за куб.м (https://index.minfin.com.ua/tariff/gas/2022-05-01/), хоча я з ними договорів не укладав, рахунків особових не відкривав і їхнім абонентом не є. Просто коли вводив у термінал ЄДРПОУ 39525257 ТОВ “Одесагаз-Постачання”, термінал автоматично у квитанції отримувачем коштів у травні зазначив ДП “Газ України”. Термінал у квитанції пише, що отримувачем грошей за послуги з розподілу газу є АТ “ОДЕСАГАЗ” ЄДРПОУ 03351208, але і з ним я жодних відносин не маю.

    За червень ніби-то слід платити за сам газ ТОВ “ОДЕСАГАЗ-ПОСТАЧАННЯ” вартістю 13 грн за куб.м (https://index.minfin.com.ua/tariff/gas/), але у липні ціна на газ знову впаде до 7,9569 грн за куб.м через відсутність цього посередника: https://index.minfin.com.ua/tariff/gas/2022-07-01/

    Треба просто бути уважним і відслідковувати питання ціни за газ, ціни за його розподіл і кому саме слід за них платити.

    1. Ось, власне, і підтвердження:

      https://gordonua.com/ukr/news/money/naftogaz-ne-zmig-juridichno-pravilno-organizuvati-perevedennja-spozhivachiv-do-sebe-zmi-1618046.html

      Повторюю: дуже уважно перевіряйте, куди, кому і за що платите. Особливо за газ. Особливо в період дії форс-мажору.

      Торгово-промислова палата України вважає, що з 24.02.2022 в Україні триває форс-мажор.

      Джерело: https://zib.com.ua/ua/150700-fors-mazhor_tpp_ukraini_viklala_pidtverdzhennya_na_sayt.html

  3. Новина містить інформацію про відокремлений підрозділ (філію) “Овідіопольське УЕГГ АТ “Одесагаз”, але з ЄДРПОУ ця філія за ідентифікаційним кодом ВП 25026029 виключена, тому на її рахунки перераховувати кошти не раджу.

    Джерело: https://youcontrol.com.ua/catalog/company_details/25026029/

    1. https://odgaz.odessa.ua/splatiti-onlayn

      расчетный счет за распределение единый для всех подразделений Одесагаз, включая Овидиопольское УЕГГ. информация есть на официальном сайте Одесагаз

  4. читаю комментарии и удивляюсь. причем одессагаз-поставка, которую закрыли, к организации в которую мы показания передаем?
    люди, вы что в глаза еб*тесь?

  5. Шановні читачі Альтернативи, сьогодні чорний день у головного редактора – Варшанідзе Р.А. Після тривалого шантажу і вимаганні круглої суми – співробітники правоохоронних органів затримали Варшанідзе Р.А. Всім хто хоче допомогти грошима на заставу – приходьте в редакцію і залишайте кошти. Спасемо Рому від справедливого Овідіопольському суду. Самі ж розумієте як його чекають в Овідіопольському суді.

Comments are closed.