КОМУ СЛУЖИТЬ КЕРІВНИК АПАРАТУ ІЛЛІЧІВСЬКОГО МІСЬКОГО СУДУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ?

Кількість переглядів 5007

Апарат Іллічівського районного суду Одеської області знову відзначився і знову з негативної сторони. Якимось чином так вийшло, що працівник, який відповідає за роботу «Електронного суду», чомусь цю роботу, або не виконує, або виконує вибірково.

08 листопада 2022 року під час перебуваючи у содовому засіданні під головуванням судді Петрюченко Мирослави Іванівни, з’ясувалось, що заяву, яку, як позивач по справі, надав депутат Великодолинської селищної ради Нікітінський Юрій Анатолійович, вже після призначеного часу початку судового засідання, надійшла головуючому. Проте, чомусь, п’ять клопотань, які заздалегідь подані мною, як відповідачем по справі, головуючому не надійшли.

Для з’ясування цього питання була оголошена перерва у засіданні. перевела Але, пояснення працівника апарату були, на мою думку, смішними (дивиться відео сюжет).

Для того, щоб пояснити, чому я спочатку вказав, що апарат суду відзначився знову, хочу нагадати про події від 07 травня 2022 року, коли ми намагались з’ясувати, чому в реєстрі Судової влади відсутня інформація про дати та час судових засідань.

НАВІЩО ІЛЛІЧІВСЬКИЙ СУД ПРИХОВАВ СПРАВУ ЮРІЯ НІКІТІНСЬКОГО?

ІЛЛІЧІВСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ ПРОДОВЖУЄ ХОВАТИ СПРАВУ НІКІТІНСЬКОГО

Лише у жовтні 2020 року нам повідомили про дату та час розгляду справи:

ІЛЛІЧІВСЬКИЙ СУД ПРОЧИНЯЄ ЗАВІСУ ТАЄМНИЦІ ПО «СПРАВІ ДЕПУТАТА НІКІТІНСЬКОГО»

Дивовижним у цих ситуаціях є лише одне, і 8 листопада 2022 року, і 7 травня 2020 року незрозумілі речі з реєстром електронного суду відбувалися саме із засіданнями, де однією зі сторін по справі є депутат Великодолинської селищної ради від проросійській політичної партії «ОПЗЖ» Юрій Нікітінський.

Збіг обставин? Сумніваюся.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
1

15 thoughts on “КОМУ СЛУЖИТЬ КЕРІВНИК АПАРАТУ ІЛЛІЧІВСЬКОГО МІСЬКОГО СУДУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ?

  1. Наша українська Феміда дійсно з закритими очима ! Гроші їй закривають очі і ніякі думки про справедливість їй не дуже цікаві . Гроші не пахнуть. Гроші є гроші . І судді нічим не відрізняються від Нікітінського . Вони такі ж самі крадії і злочинці ! Хоча , точніше , вони ще гірші за Нікітінського , бо приймають рішення ” Іменем України ” ! Може їх на фронт ? Ні , ні в якому разі , бо за гроші продадуть і Україну ! Прикро лиш одне , що гине цвіт нації , а такі покидьки , як нікітінський і судді живуть і отримують задоволення від життя і від тих злочинів , що вони творять ! І не бояться вони ніякого Божого Суду , бо вважають себе святими і недоторканими . І війна , на жаль , їх не змінить ! Бо вони сєпари і прислуга орди .

  2. Ой не можу) цирк на дроті ))) це тобі не Овідіопольський суд, там поки дойдеш до судді з копією своєї заяви, уже все робиться

  3. Ну керівник апарату теж цікава , як на базарі там кричить, та поясни все спокійно, що ти бігаєш .

  4. А чому Нікитенко ще займає посаду заступника голови Таїровської ОТГ? Га? Коллаборантку на вила.

  5. Від’є@іться від гнома, він вже за кордоном, поїхав повістки мамашам-воровайкам вручати, але хз чи повернеться

  6. А чому в Чорноморську в міськраді, по школам, дитсадкам, на заводі у білого, в васюках проводили обшуки з приводу гуманітарки в всі мовчать?

  7. А як при військовому стані в Україні Юрій Нікітінський виїхав за кордон?? Його випустили тому, що він являється інвалідом, багатодітним, опікуном всіх мамок- одиночок, покровителем всіх малоімущих??? Чи може просто пообіцяв: хлопці, я через тиждень вернусь, зуб даю!!!! І йому повірили!

  8. Гуляев, що в тебе, в місті, відбувається???
    Ти гадаєш, що хтось, щось забув???
    Ваш час підходить… Відповідальність для нечісті, вже близько!!!
    Особливо, якщо ви не змогли навчити істот працюючих у суді, що вони працюють у Чорноморську, а не в ииииличську……..

  9. Що посієш, те й пожнеш…

    Сьогодні вночі я написав і опублікував коментар до новини про три подяки “Калейдоскопу”, але мого коментаря немає на цьому сайті.

    А ввечері я дивлюся відосіки про “квадратні очі секретаря судді СЕМЬОНОВА” і ржу.

    *****

    По-перше, деякі судові рішення по справі 522/5896/18 судове провадження 1-кп/501/40/21, кримінальне провадження в ЄРДР: 42016160000000094 оприлюднені в Єдиному державному реєстрі судових рішень. Наприклад: https://reyestr.court.gov.ua/Review/96788327

    По-друге, справа 522/5896/18 стосується персональних даних осіб, особистої інформації щодо них, тому далеко не всі прийняті судом по ній рішення опубліковані в ЄДРСР.

    По-третє, коли у стос складаються папери, то першими у руки зі стосу потрапляють ті, що були покладені останніми.

    По-четверте, ЄСІТС є службовою і не призначена для демонстрації монітора робочого місця помічника судді/секретаря суду журналістам, навіть якщо ти білявка, молода, приваблива і вдягаєш прозорі блузки.

  10. Всі опзжшнікі і шарійці повинні пойти на обмінний фонд і жити на росії.

  11. Гнати засраним віником з посади.

  12. Все, розходьтесь, прапор відсмоктав у свому кабінеті портовичку при всій свиті і пообіцяв смоктати по першій вимозі. Портовичок пообіцяв справу по розкраданню гуманітарки зам’яти.

  13. Ще хочеться сказати про цей суд ,коли люди судяться з портом , за незаконне звільнення з роботи. Іллічівський відхиляє рішення Верховного суду. Не мало , мабуть, за такі рішення порт платить. І це нехай люди знають. Це не суд , а шарашкина контора.

    1. Конечно,обычных работников поувольняли,а 15 этажей управления порта работает, когда порт банкрот и зарплаты себе повышают и плевали они на всё и всех.Враги которых к сожалению не победить(

Comments are closed.