СПРАВА 122 КГ КОКАЇНУ: навіщо правоохоронці відпустили наркодилера та підміняють обвинувачених?

Кількість переглядів 2978

Після прослуховування всіх матеріалів у Суворовському районному суді міста Одеси по обвинуваченню чотирьох громадян Ізраїлю у контрабанді 122 кг кокаїну на територію України, у редакції склалось стійке враження, що Одеська обласна прокуратура та Управління служби безпеки України в Одеській області навмисно підмінили обвинувачених у цієї справі та намагаються засудити невинуватих.

23 січня 2023 року очікуючи чергове засідання по справі у Суворовському міському судді Одеської області ми спробували отримати деякі відповіді у прокурора Ігоря Піщевята, який здійснював нагляд за кримінальним провадженням під час досудового слідства та підтримує обвинувачення у суді:

  1. Чому громадянин Ізраїлю Мулаєв Міхаель (наркоділер, привіз в Україну 122 кг кокаїну) досі немає навіть заочної підозри та не оголошений у міжнародний розшук?
  2. Чому громадянин України Михайло Даточний (за версією слідства допомогав Мулаєву) досі немає підозри в рамках цього кримінального провадження?
  3. У нашій редакції склалась стійке враження, що правоохоронці навмисно підмінили обвинувачених! Що ви можете сказати з цього приводу?

Не отримавши відповіді у прокурора Ігоря Піщевята ми спробували потрапити до керівника Одеської обласної прокуратури Сергія Костенко. Але спроба була невдалою. Отримати доступ до Віктора Доровського, начальника управління служби безпеки України в Одеській області, під час військового стану ми не можемо.

А тим часом з 24 жовтня 2020 року під вартою в Одеському слідчому ізоляторі продовжують знаходитись ті кого слідчий СБУ Губський О. В. під керівництвом Віктора Доровського та прокурор Піщевят І. І. під керівництвом Сергія Костенко призначили винуватими.

При цьому наркоділер, громадянин Ізраїлю Мулаєв Міхаель, який привіз вантаж з кокаїном та громадянин України Михайло Даточний, який за версією слідства допомагав Мулаєву розробити механізм доставки вантажу з кокаїном, продовжують знаходитись на свободі та навіть не мають підозри.

Коли вже з цього приводу висловиться суд?

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Ще матеріали по темі:

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
1

9 thoughts on “СПРАВА 122 КГ КОКАЇНУ: навіщо правоохоронці відпустили наркодилера та підміняють обвинувачених?

  1. Прокурор Одесской области Костенко Сергей, готовится к увольнению.
    А как все было радужно и прекрасно, в областной прокуратуре, на всех руководящих должностях, все свои, земляки, украинские граждане болгарского происхождения.
    Такое себе, землячество…
    И тут, пришло НАБУ…
    Так шо, просто уйти не получится…
    А было бы прекрасно, не обыск, а задержание областного прокурора, ИВС, закон в миллионов 200…

  2. Роман! Прохання до Вас як до журналіста звернути увагу правоохоронних органів на функціюнування сайту https://dracon.cc/shop/ через який росповсюджуються наркотики на теріторії Овідіопольської ОТГ.

    1. Нифигасе! В открытую продают наркоту!!! Куда полиция смотрит!!!

        1. Так и есть! Если сайт работает значит кто-то крышует. По другому не бывает!

  3. Видно просто не хочють вийти на самих себе! Не секрет що мусара
    кришують наркобариг, а ті бариги які не платять процент, саджають, наркоту заберають, і дають іншим баригам.

  4. Вестей с любимого Одесского главка

    Пока вся страна воюет и бизнес хоть как-то пытается выжить – одесские полицейские продолжают кошмарить торговлю.

    Два начальничка из Одесского районного управления полиции 2, а именно начальник отдела превенции Одесского районного управления полиции 2 Саша Сокирко (Беляевка) вместе со своим подчиненным – начальником сектора превенции Черноморского райотдела полиции Сережей Унгуряну наладили нетривиальный бизнес. Эти представители полиции просто затравили проверками магазины, базары и уличную торговлю. Денег много, деньги легкие. Были…

    Сегодня ребят догнали ДБР, СБУ и прокуратура.

    Сережу Унгуряну схватили прямо в рабочем кабинете, нашли кучу денег (доллары, евро, гривны). Среди купюр были и помеченные.

    Занимательное совпадение брат Сережи Унгуряну – Миша Унгурян работал в Черноморском горсовете. И по счастливому стечению обстоятельств именно в сфере контроля за торговлей. И еще, Мишу как и Сережу, несколько лет назад также принимали на взятке. Семейные традиции, они такие.

    Обыски также были проведены и у Саши Сокирко.

    Примечательно, что задержание провели в момент, когда глава ГУ НП в Одесской области Коля-гармошка Семенишин проводил итоговое селекторное совещание по результатам за 2022 год, где в цифрах они везде преуспевают.

    Самое смешное, что меченные деньги передавал сотрудник полиции – сотруднику полиции🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

    Напоминаю, Одесский главк судится с Ирочкой и в судебном порядке доказывает, что наши менты взяток не берут 🫡

  5. Естественно отслюнявили , не забывайте где живём.

  6. Наркодилер ще все не продав, відпустили, щоб товар не зіпсувався.

Comments are closed.