ПРИКОРДОННИК КОПТЯКОВ: ЗАТРИМАНИЙ ЗА ПІДОЗРОЮ У ЗАМАХУ НА ЗҐВАЛТУВАННЯ

Кількість переглядів 2732

Слідчий суддя Київського районного суду міста Одеси ухвалив застосувати до підозрюваного у зґвалтуванні 12-річної дівчини інспектора-снайпера прикордонного загону 28-річного Коптякова Владислава Вікторовича запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб до 27 травня 2023 року.

Нагадаю, що наша редакція вже повідомляла про те, що 08 березня 2023 року у селі Мирне, за повідомленням матері постраждалої, місцеві жителі затримали прикордонника Владислава Коптякова, який намагався зґвалтувати 12-річну дівчину.

Аналізуючи ухвалу суду від 27 березня, встановлено, що раніше озвучена інформація про розлючення між Владиславом Коптяковим та його дружиною Діаною Нестер, не підтвердилась.

Слідчий державного бюро розслідувань кваліфікує злочин, у якому підозрюють Владислава Коптякова, за ч. 3 ст. 15, ч. 4 ст. 152 КК України, а саме, як зґвалтування, яке не відбулось з причин, що не залежали від волі самого Владислава. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 10 до 15 років.

Ця кваліфікація показує, що саме місцеві жителі й стали перешкодою злочину. Особливо, на мою думку, відмітився 16-річний Андрій Синьопуп, який усвідомлюючи всі ризики та небезпеку здійснив фізичний спротив Коптякову В. В. І хоч 28-річному Владиславу вдалось здолати спротив 16-річного Андрія, проте саме ці дорогоцінні хвилини надали можливість іншим мешканцям, по-перше, почути про подію, по-друге, встигнути на допомогу.

Переконаний, що таких сміливих та самовідданих хлопців треба заохочувати нашій поліції. Адже коли перед тобою стоїть людина у формі, фізично сильніше та старше за віком, а ти все одно чиниш йому фізичний опір, саме з такого у майбутньому можуть вийти гарний полісмен.

До речі, кримінальне провадження відносно нанесення тілесних пошкоджень Андрію Синьопупу також розслідується слідчим ДБР. За інформацією редакції, ці два провадження об’єднані в одне.

Також слідчим наданий запит до Овідіопольського районного суду Одеської області з метою отримання копії Вироку за 2014 рік, яким встановлено, що Владислав Коптяков вже притягувався за злочин з собою, якої не виповнилося 16 років. Після отримання Вироку буде вирішуватись питання перекваліфікації злочину на ч. 6 ст. 152. Санкція статті передбачає 15 років, або довічне ув’язнення.

Залишилось дочекатись закінчення досудового слідства та направлення справи до суду з метою прийняття справедливого Вироку.

Спостерігаємо за справою й надалі.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
1

2 thoughts on “ПРИКОРДОННИК КОПТЯКОВ: ЗАТРИМАНИЙ ЗА ПІДОЗРОЮ У ЗАМАХУ НА ЗҐВАЛТУВАННЯ

  1. Коррупция и кумовство позволяет таким негодяем занимать нужные должности. Ужас просто.

  2. Денег в суд занесет, выстроят дело так, что это его 12 летняя девочка изнасиловала а он сопротивлялся

Comments are closed.