ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: П’ЯТИЙ РІК ТРИВАЄ КОНФЛІКТ МІЖ СУСІДАМИ ЗА 2 СОТКИ ЗЕМЛІ

Кількість переглядів 2437

25 травня 2023 року в Овідіопольському районному суді пройшло судове засідання по справі 509/5390/18 за позовом Гидирим Наталії Вікторівни до Малиновський Олександр Ігнатович про усунення перешкод в користуванні земельною ділянкою в смт Овідіополь шляхом знесення паркану та повернення частини земельної ділянки.

Конфлікт між сусідами виник давно. Малиновський О. І. відбувши покарання за кримінальний злочин, повернувся до дому та виявив, що поки його не було дома, його сусіди пересунули паркан в результаті чого земельна ділянка, якою його родина фактично користувалась багато років зменшилась на 2 сотки.

29.07.2018 року Олександр Малиновський, зрозумівши, що добровільно сусіди не повернуть паркан на старе місце, зробив це сам.

У зв’язку з цим, 20.11.2018 року Гидирим Наталія Вікторівна подала позов до Овідіопольського районного суду Одеської області про усунення перешкод в користуванні земельною ділянкою шляхом знесення паркану та повернення частини земельної ділянки.

Спочатку позов розглядав суддя Кириченко П. Л., який призначив експертизу, яка встановила, що Малиновський О. І. користується 8 сотками землі, як це було відповідно до рішення суду, яким він вступив у спадщину на будинок у зв’язку зі смертю його матері.

Наразі справа передана на розгляд суді Бочарову А. І. 25 травня засідання не відбулось у зв’язку з неповною явкою. Справу перенесено на 04 липня 2023 року.

Подробиці початку конфлікту можна подивитись у нашому репортажі:
«Я ЗА СВОЕ ОТСИДЕЛ, А ВЫ НЕТ» – АЛЕКСАНДР МАЛИНОВСКИЙ ВОССТАНОВИЛ ГРАНИЦЫ СВОЕГО УЧАСТКА

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
1

23 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: П’ЯТИЙ РІК ТРИВАЄ КОНФЛІКТ МІЖ СУСІДАМИ ЗА 2 СОТКИ ЗЕМЛІ

  1. Боже ,який кончений поліціянт ,йому показують квітанції за аренду землі а він каже покажіть документ,,,,який придурок тобі що не понятно що земля нічия,а право на землю той хто платив за аренду

  2. Боже ,які тупі є поліціянти,де воно вчилося,як воно займає таку посаду,,іди геть тупе

    1. Таких багато сидить в кабінетах ото ми так і живемо ,шкури продажні,мало того що якусь недоразвіті та ще й права качає

  3. Таких багато сидить в кабінетах ото ми так і живемо ,шкури продажні,мало того що якесь недорозвинуте та ще й права качає

  4. Я би на тих 2 сотках викопала на межі яму і поставила високий тин щоб таких сосідів ніколи не бачити і накидала би їм на весь город кірців

  5. Хотя и говорится, что от тюрьмы и от сумы никто не застрахован. Но всё же Саше нужно было меньше времени на нарах проводить, Не надо было нарушать законы в своё время, а надо было сидеть дома и охранять свой забор свои сотки и т,д.

    1. А Наталии может уже и пора на нары,пусть заполнят декларацию

    2. Люди платили за аренду а та хочет всё на халяву

  6. Суховій своїм паспортом Привязки вводить в оману селищну раду, той паспорт прив’язки немає ніякого відношення до цього місця, цю справу треба щоб поліція внесла до ЕРДР да дати розголос, поки в країні війна, шахраї з під носа у громади шахрайськими шляхами та підробними паспортом прив’язки хоче заволодіти земельною ділянкою. Всі документи тобіш паспорту прив’язки, рішення суду ( мирова угода ) по Мойке Суховія будут направлені до обласних правоохоронних органів та Військовой Адміністрацію для повної перевірки законності всіх цих документів. Та розголосу у всіх СМІ про шахрайство та бездіяльність Овідіопольськой ОТГ. Савельева ви дно и ця справа потягне вас на це дно, тільки спробуйте дати дозвіл на благоустрій. Чому немає репортажу що було у понеділок на комісії продажна шкура журнальна.

    1. А что ты сделаешь?
      На бутылку сядешь?

  7. Треба було телеграмою запросити на місце пересування паркану/огорожі також депутата селищної ради, обраного по цьому округу, і члена/секретаря/голову земельної комісії ради, яка розглядала (чи наділена повноваженнями розглядати) спір між “молодою у халаті” та сидільцем (ст.ст.158-161 ЗК України).

    У діалозі між особою у чорній поліцейській формі та напівроздягненим сидільцем я на боці зека просто тому, що поліцейський БЕЗ КАШКЕТА всі свої вимоги, консультації і роз’яснення здійснював РОСІЙСЬКОЮ (недержавною) мовою, тобто незаконно, і тому слова поліцейського нічого не варті.

    1. То був 2018 рік. Тоді ж всі розмовляли російською мовою. І ти також тоді пизд…в російською. І не треба зараз тут говорити що ти такий всратий в 2018 році розмовляв українською коли всі говорили російською. Бо знайду тебе і ви…бу так що будеш кричати як в китайських фільмах.

    2. На якій би мові він не говорив розум в нього не з’явиться

    3. Все,про що пишите-було. І депутати,й ціла земельна комісія. Але вони ж і надавали дозвіл на розробку документації через півтора місяця після рішення суду про мій вступ у спадщину.

  8. Видео репортаж очень хороший и познавательный для очень многих овидиопольцев!Пишите на нарах,сидел и тд,а посмотрите как человек ведет себя спокойно и грамотно,без истерик,криков и оскорблений,поучитесь у него манерам поведения!Полиция конечно жуть,вообще ничего не умеет кроме как запросить документы удостоверяющие личность и не понимающие что читают и о чем там!Как обычно,Роман молодец,все тихо спокойно и открыто!

    1. Половина Овідіополя хапуг люблять люди все здарма

  9. Рома Варшенидзе респект молочага ти один савельеву виведиш на чистую когда буде репортаж по суховию хотим посмотреть как савелева деньги отработала на исполком по суховию

    Відповіcти

  10. Варшенидзе скин карточку в комментариях овидиополська громада будем помогать тебе финансово что би выводить етих негодяев на обзор овидиополь видеть мера и депутатов если рома не то то больше некому!!!!!

  11. Рома знаем что ты занимался на камеру исполком будем ждать весь овидиополь ждать будет как савелева деньги отработает козырь как проголосовал за друга суховия продажный члены исполкома гнать в шею савельеву и члены исполкома люди смотрите что творят

Comments are closed.