ПОЛІЦІЯ ОВІДІОПОЛЯ: ЯК БРЕШЕ НАЧАЛЬНИК СЛІДСТВА ПО СПРАВАМ, ЯКІ «ЗЛИЛИ»

Кількість переглядів 3589

15 червня 2023 року редакція «Альтернатива.орг» завітала на прийом до начальника слідчого відділення ВП № 1 Одеського РУП № 2 ГУПН в Одеській області, розташованого в смт Овідіополь, Куралова Василя Миколайовича.

РЕДАКЦІЮ ЦІКАВИЛО ЧОТИРИ ЗАПИТАННЯ:

На жодне запитання у начальника слідчого відділення Куралова В. М. відповіді не було. І це не зважаючи на те, що за тиждень до мого приходу на прийом, я попереджав Василя Куралова про візит та повідомляв про питання, які мене цікавлять. Тоді у нього були такі версії:

  • Справа «сцени» – немає складу злочину (!!!). Більшого абсурду придумати неможливо – скласти акти виконаних робіт на сотні тисяч гривень у 2014 та 2018 роках, за те, що будувалось у 2013 році, і після цього стверджувати, що немає складу злочину. З таким «юристом» ми далеко підемо…
  • Справа шкільних парт – була експертиза на підставі якої справу закрили. Це повна брехня – експертизу не проводили, адже там і без експертизи ясно – сплатили за те, що не відповідало умовам тендеру.

Сполошна брехня. Обов’язково завітаю наступного разу на прийом до Куралова В. М. Дуже хочу послухати відповіді коли він буде готовий відповідати.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
1
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

23 thoughts on “ПОЛІЦІЯ ОВІДІОПОЛЯ: ЯК БРЕШЕ НАЧАЛЬНИК СЛІДСТВА ПО СПРАВАМ, ЯКІ «ЗЛИЛИ»

  1. Пусть еще раскажет кого он крішует в санжейке за незаконую торговлю? Почему некоторие торгуют .а другим штрафи виписивают?

    1. Этот Куралов взяточник !!! Таких с Полиции надо пинками гнать

    1. Він не грузік, а наполовину абхазець, тобто абх.

      Цікаво, а чи буде колись складений відносно Варшанідзе (лжесвідка, обраного присяжним засідателем) протокол за 183-й КУпАП і порушене кримінальне провадження за ст.383 ККУ, ну просто на підставі його ж відосіків?

  2. Для этого надо подать запить чтобы милиция корректно ответила, а так спонтанно как можно дать ответ?

  3. У поліції є прес служба, навіщо Ви доповідаєте перед Варшанидзе. Тепер вся громада повинна доповідати перед ним? “Бог?” Невже не має на нього управи? Веде себе нахабно, просто жах. Якщо він може себе вести так з поліцією, то що казати про простих людей…

      1. Хто тебе виховував? Небрите, немите, нечесаее лізе а кабінет до керівника. Українською розмовляти не може, бекає, мекає. Страхи господні. Гидко слухати.

        1. Але ж ти, все одне послухав. Дякую! Так завжди, коли немає аргументів, переходять на образи. У будь-якому випадку, дякую, що читаєш нас!!!

  4. Так нужно ко всем чиновникам приходить и чтоб они раз в неделю вели отчёт перед народом который их выбрал о своей проделанной работе а пока это всё только в сказке может быть только не в нашей стране потому что если у нас этот человек на камере будет вести себя как положено делать все по закону он будет белой вороной среди всех и его заменят просто на того который будет делать как все

  5. Менты подкиньте этому Варику наркоты или мокруху на него повесьте. Он уже весь Овидиополь задрал. Этот глист уже весь Овидиополь облазил со своей камерой

  6. Романе, скажіть будь ласка, чи є по вам якісь кримінальні провадження??? В якому статусі наразі ці кримінальні провадження, і як проходить слідство???

    1. Кримінальні провадження, після прийняття у 2011 році нового кодексу, реєструються не по комусь, а по факту. Людина набирає статусу у провадженні після визнання його потерпілим, або вручення підозри та він стає підозрюваним.
      Я є потерпілим по деякім кримінальним провадженням. Одне наразі перебуває у суді (напад Буценко та Ко), інше перебуває на стадії підписання підозри депутату в обласній прокуратурі (погрози від депутата Бакалова), ще одне розслідується (пожежа).

      1. Я так розумію, по жодному кримінальному провадженні ви не були і не являєтесь підозрюваним!?? Це дуже дивно, тому що за моїми данними, була як мінімум одна заява на порушення вами вимог діючого законодавства.

  7. Хоч я й не в захваті від поведінки журналіста, але начальник СВ та й взагалом поліція дійсно не працює! Слідчих дій взагалі не провадять….складу злочину не вбачають…..ганьба працівникам поліції та їх начальнику

  8. в начальника памьять хреновая требо їсти горіхи

  9. Пропоную вам, якщо буде бажання, запитати у Василя Миколайовича, чому вам не було вручено підозру 😉👍

  10. В большой долине было разбойное нападение двумя военными с областного военкомата и гражданским по фамилии Максим марчук марчук с двумя военными ворвались в дом их задержали Куралов принимал участие в задержании есть видео как разбойники ставили под автомат пенсионеров но Куралов за 2000 $ их на утро отпустил. Объясняя что за Марчука попросили со следственного управления скушал 2000$ и отпустил пришло наверное время съездить в киев показать это видео и пусть объяснит гражданин Куралов как люди с автоматами покинули райотдел на утро. И пусть даст пояснение.

  11. Чому російська пeдерaція завжди перегороджувала шлях України до НАТО? Тому, що на члена Альянсу пiдaраша ніколи б не напала. Чи можуть нас прийняти у члени НАТО з таким поліцейським?
    Президент США Джо Байден заявив, що США не полегшуватимуть Україні шлях до НАТО, Київ повинен відповідати всім вимогам, що застосовуються до членів альянсу. Альянс може захищати лише справжню демократію, а не її імітацію.

  12. Сполошна брехня ???!!! ЩО ???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!))))))))))))))))))))))))))))))

Comments are closed.