ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: ЧОМУ ОДНИХ ЗВІЛЬНЯЮТЬ ЗА ПОРУШЕННЯ ЗАКОНУ, ІНШИХ ЗАОХОЧУЮТЬ?

Кількість переглядів 2148

07 липня 2023 року редакція «Альтернатива.орг» отримала відповідь від Державної екологічної інспекції Південно-західного округу на заяву від 04.06.2023 року з приводу незаконного відбору води з Дністровського лиману.

Нагадаю, що 16 червня 2023 року в село Миколаївка завітали інспектори Державної екологічної інспекції для перевірки фактів незаконного відбору води з лиману. Ось наш репортаж:

МИКОЛАЇВКА: ХТО ДОЗВОЛЯЄ КРАСТИ ВОДУ З ДНІСТРОВСЬКОГО ЛИМАНУ?

З метою комплексного вирішення питання охорони та раціонального використання водних ресурсів Дністровського лиману, зокрема, в межах села Миколаївка Овідіопольської селищної ради, Інспекцією направлено запити до:

  • Овідіопольської селищної ради,
  • Дністровського міжрайонного управління водного господарства,
  • Басейнового управління водних ресурсів річок Причорномор’я та нижнього Дунаю
  • відділення поліції № 1 ОРУП № 2 ГУНП в Одеській області

Згідно інформації Овідіопольської селищної ради (лист від 06.07.2023 №07-06/090/2024/1579), в межах наданих повноважень, селищною радою був направлений лист старості с. Миколаївка Панкевич Л. О. щодо виявлення фактів забору водних ресурсів з Дністровського лиману.

Але ж, хочеться зрозуміти, чому одних за порушення закону звільняють, а інших заохочують та лише «махають пальчиком»?

Нагадаю, що 05 серпня 2021 року на сесії Овідіопольської селищної ради прийнято рішення № 477–VІІІ, яким припинені повноваження старости села Калаглія Гоцуленка Сергія Анатолійовича. Зі слів Овідіопольського селищного голови, Сергій Анатолійович видав якісь довідки, які не мав права видавати.

Після Гоцуленка С. А. старостою була призначена Кучеренко К. М. Редакцією виявлено, як мінімум два порушення закону з боку Катерини Миколаївни. Ось наші репортажі з цього приводу:

Чому одних звільняють за порушення закону, інших заохочують? Спробую задати це запитання Овідіопольському селищному голові Савельєвої Л. І. на сесії, яка запланована на 14 липня 2023 року.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

13 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: ЧОМУ ОДНИХ ЗВІЛЬНЯЮТЬ ЗА ПОРУШЕННЯ ЗАКОНУ, ІНШИХ ЗАОХОЧУЮТЬ?

  1. Поки старости Катерина та Людмила будуть “лизати дупу” своїй безпосередній керівниці – все у них буде добре і всі їхні “грішки” будуть непомічені, або навіть заохочені. У цьому секрет успіху і всіх інших працівників селищної ради. Спочатку всі догождають голові, а вже потім думають про громаду.

  2. А как же народ чем поливать вот в других высокоразвитых европейских странах всех мелких фермеров субсидируют и поддерживают у них есть скидки на воду и государство им доплачивает поддерживая их расходы в замен за это получает натуральные продукты питания выращены экологическим способом а когда у нас так будет чтоб нашим фермерам не приходилось воровать воду ??? 🤔 В противном случае все натуральные продукты будут в три дорого люди не смогут позволить себе их покупать в нужном количестве и будут вынуждены их заменить как в Китае на искусственный рис химию искусственные яйца куриные видели в инете тоже китайцы придумали как думаете скоро ли в Украине местные власти будут поддерживать фермеров 🤔 мы сейчас должны быть сплочены так как хотим чтоб наша страна росла развивалась что можно предложить им в замен этой воды 🤔

  3. Романе хочу привернути увагу до бездіяльності селищної ради, за адресою Одеська область, Овідіопольський район, смт. Овідіополь, вул. Дзержинського, 80-б, кадастровий номер 5123755100:02:004:0863, цільове призначення для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), за цією адресою іде виробництво та комерційна діяльність, використання не за цільовим призначення, порушення земельного кодексу та не сплата податку. Виробництвом та комерційною діяльностью займається Томиловський Михайл, с. Барабой. Питання вирішив з головою Савельєвою Лідія Іванівна, через хабар кожного місяця у розмірі 1000$. Цю інформацію він відкрито говорить. Громада просила провести рослідування, та репортаж з цього приводу??????

  4. Кому вiн таке говорить ?вiдповiдай ******* ! I хто просить ? Не мовчи ,будеш самий вiдомий ******* громади!!! Дiй скорiше !

  5. Не помню как тебя зовут, Гоги Вашканидзе!
    Если ты язык украинский до сих пор не выучил, то все недра и богатства принадлежат народу Украины. И не тебе решать что с этим делать. Ты почему-то не лежешь дальше в мойку и шашлычный дворик. И почему-то ты в виконком не прдаешь запросы на организации, которые обслуживают столбы со светом в Овидиополе. Ты там конфликт интересов не увидел до сих пор?!! Что-то там нет номеро на столбах. Так может там все нормально с договором на снабжение?Так сними там репортаж и дай запросы в ДТЕК. Мышь, крысеныш?

  6. ууу Роман, вот это Вы копнули, что скажу… нравится мне что Вы идейный человек, этим Вы и интересны, надеюсь Ваши идеи будут реализованы не боясь ничего!
    P.S. Вы ставите под сомнения “удобных” для Лидии Ивановны людей! И даже если они нарушители, Л.И. – Они очень нужны! Типа, обе стороны все-всё устраивает! Они же все временщики как и Л.И. как и Кучма который разоружил нашу страну, а сейчас в солнечной, безопасной Италии.

    1. ідейний, але мало що доводить до кінця. просто гроші вирішують якщо не всі питання, то більшість.

      1. Обов’язок журналіста – донести інформацію громадськості та повідомити про факти порушення правоохоронців.
        Реєструвати кримінальні провадження, виписувати протоколи за порушення, вести слідство та виносити Вироки – це повноваження правоохоронної системи.
        Варшанідзе Все повідомляє та про все порушення пише заяви. На цьому його зобов’язання закінчуються.

  7. Молодец поддерживаю и это всё правда ,пора нам навести порядок

  8. Бабушкиным способом виростает ,,червиве” яблоко ! Но потребитель покупает глазами, идеальное…

Comments are closed.