БАРАБОЙ: ДТП З ТРУПОМ

Кількість переглядів 5812

04 серпня 2023 року о 17:05 на автошляху Н33 (Одеса – Білгород-Дністровський – Монаші, 24 км +70 м) між населеними пунктами Великодолинське та Барабой біля залізничного переїзду (поворот до Військового містечка) трапилась дорожньо-транспортна пригода між двома автомобілями.

Водій автомобіля Audi (80E, 1989 року випуску, VIN: WAUZZZ897KA115769) рухаючись другорядною дорогою з боку смт Великодолинське («жовта дорога», Військове містечко) не врахував обстановку на дорозі та виїхав на перехрестя не надавши перевагу автомобілю BMW 523 i, який рухався головною дорогою.

В результаті пригоди водій Audi загинув на місці, пасажирка Audi потрапила до реанімаційного відділення Овідіопольської лікарні. За її життя борються лікарі.

Водії та пасажири BMW, в результаті спрацювання подушок безпеки та пасок безпеки, особливих травм не отримали.

На місці пригоди прибули рятувальники, лікарі та поліціанти.

По факту ДТП зареєстроване кримінальне провадження в результаті якого буде встановлена ступень вини кожного з учасників пригоди.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
11
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
1

17 thoughts on “БАРАБОЙ: ДТП З ТРУПОМ

  1. Нащо ті авто потрібні коли через них стільки біди.Зараз модно їздити на своєму авто тільки це велика відповідальність,якщо не впевнений то краще на громадському!

  2. Водій Ауді молодий хлопець,військовий! Шкода що загинув 😢😢

  3. Там сейчас опять ДТП на том месте
    Ехали в -23:00

    1. Це, напевно, продовжується оформлення того самого. Коли є загиблий, завжди чекають на екіпаж є Одеси і тому такі офрмлення затягуються надолго.

  4. Жалко пацана, не в бою так в тылу, но смерть забрала

  5. Перед носом все случилось
    Решив с грузчиками домой поїхать выеджаю с того выезда возле шлакбаунов и наблюдаю за цим всим
    ще думав тогда шо еслиб не останавлювались в новой долине то мог бы и сам оказатся на месте жертв

  6. 23-річний водій автомобіля «Audi», виїжджаючи з другорядної дороги на головну, не пропустив автомобіль «BMW» під керуванням 34-річного чоловіка, що мав перевагу в русі, і допустив із ним зіткнення. Унаслідок ДТП водій «Audi» загинув, а його 22-річну пасажирку у тяжкому стані госпіталізували до лікарні. Водій та 15-річний пасажир «BMW» не постраждали.
    Перевірка керманича на стан сп’яніння показала, що він був тверезий.

  7. Яка ж швидкість була у авто перед залізничним переїздом?

Comments are closed.