ОВІДІОПОЛЬ: ЧОМУ ПІДЛІТКИ ВІЛЬНО ГУЛЯЮТЬ ТА ХУЛІГАНЯТЬ У КОМЕНДАНТСЬКУ ГОДИНУ?

Кількість переглядів 3975

У розпорядженні редакції є відео запис на якої зафіксоване, як невідомі молодики вночі 02 серпня 2023 року гуляють по Овідіополю під час комендантської години.

Окрім простої прогулянки ці молодики, з невідомих причин, роблять ні чим не спровоковані хуліганські дії.

Сподіваюсь, що ті хто знає цих молодиків, повідомлять поліції їх дані. Дуже дивує, де їх батьки? Нікого не цікавить, де їх діти перебувають під час комендантської години та що вони роблять?

Виходить, що вулиці селища ніхто не контролює вночі? Навіщо введена комендантська година?

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
1
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
0

13 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬ: ЧОМУ ПІДЛІТКИ ВІЛЬНО ГУЛЯЮТЬ ТА ХУЛІГАНЯТЬ У КОМЕНДАНТСЬКУ ГОДИНУ?

  1. Продам гуманитарку недорого. Звонить в рабочее время по номеру 050-333-0047 (Армен). Кроме субботы и воскресение(так как я ленивый).

  2. Потому что мусора и власть заняты не тем чем нужно. У мусоров под боком можно и понюхать и покурить и потом на машинах и мопедах покататься, покричать и побегать в угашеном состоянии.
    Свинья и мусора БРАВО !!!

  3. Мені зателефонував читач та повідомив таке:
    Добрый вечер! Знаю одного из подростков на последнем видео, это сирота, живет на попечительстве у Карпенков на скурте, зовут Артем. Воровитый и очень изворотливый малый, много кому пакости делает, на замечания не реагирует
    Отож, виходить, що один з підліткив знаходиться під опекою. Сім’я за нього отримує державну допомогу та ось таким чином доглядає за ним?
    Будемозвертатись до відповідного органу…

  4. Пров Шкільний, ворота Ярославцева, по провулку постійно бродять молодоки

  5. Ще один коментар від читача:
    Добрий вечір, другий повнолітній Соловьев Олександр“.
    Виходить, що всіх діючих осіб ми знаємо.

  6. Як вони за….ли, своїми мопедами (шахедами), попри всі застереження вийо…ться на дорозі як хочуть і нікому нема до цього діла…

    1. І це під вікнами поліції, суду та прокуратури)))
      Та під камерами нашої хрю-влади)))

  7. Шановні,дуже хочеться,щоб ці підлітки відповіли за порушення в комендантську годину, що вони не вдома , та скоєне,але, якщо ми на це закриємо очі, то їм захочеться чогось ще. Артем, дуже погана дитина, завжди приймає участь в бійках, розбешака, краде,грубить дорослим,а як матюкається,це просто жах. йому всього 17 років. Якщо зараз його не зупинити, то за ним “тюрма буде”. Просто не зрозуміло, чому батьки не виховують його ,адже вони повинні перед державою звітувати,чому комісії не цікавляться . Дуже ждемо, яке покарання він понесе.

    1. в Україні відсутні будь-які покарання за порушення коменданстької години, ні адміністративної, ні кримінально… Нажаль

  8. Пане Романе. !!!! Ви, як журналіст ,повинні довести справу по підліткам, це так лишати неможна. Кожен в Україні відповідає,за свої поступки. А, прийомні батьки також. Раз вони виховують дітей,отримують великі кошти,то повинні слідкувати за кожним кроком. От ми і спостерігаємо за Артемом, з дому він виходить дуже рано,вертається дуже пізно, а інколи не приходить спати. Та,щьо це в сім’ї ніхто не бачить. Він гучно кричить, як ми чули робить людям багато пакосьітів ,курить “дурне”. ,дуже не однокватний., і мабуть небезпечний. Як, ми знаємо він стояв ,чи стоїть на обліку в полііціі. Зверніть будь ласко на нього увагу Або, він щось накоїть, або його вбьють.

  9. Пане Романе, Ви як відповідальна людина повині висвітлити ситуацію щодо подій з участю неповнолітніх на площі перед райвідділом та за клубом на сходах клубу в центрі. Там не тільки Артем. Неповнолітніх там завжди багато та стан яких м’яко кажучи не схожий на тверезий. Потім ці особи ходять та в неадекватному стані бродять містом. Ми віримо в Вас!

Comments are closed.