ЯК НЕ СТАТИ ЖЕРТВОЮ КВАРТИРНИХ ШАХРАЇВ? ПРО ЮЛЮ ТА ОЛЕКСАНДРА

Кількість переглядів 2736

06 листопада 2023 року до редакції звернулась мешканка Великодолинського Тетяна, яка стала жертвою квартирних шахраїв. І як з’ясувалось пізніш, Тетяна, як мінімум, шоста у списку людей, яких, як вона стверджує, ошукали Олександр Кацак та Юлія Полонська.

Місяць тому у Тетяни виникла необхідність зняти житло в оренду. У Viber-чаті побачила об’яву Юлії Полонської про здачу двокімнатної квартири № 415 у Великодолинському по вул. Ентузіастів, 8.

05 жовтня 2023 року Тетяна зустрілась з Юлією Полонською, яка повідомила, що квартира належить її чоловіку, самі вони знімають квартиру у Чорноморську, а цю здають. Тетяна оглянула квартиру та сплатила завдаток 2’000 грн готівкою Юлії Полонській та отримала від неї ключи від квартири.

У квартирі залишались речі хазяїв, які, як запевнила Юлія Полонська, чоловік пізніш забере.

Наступного дня Юлія Полонська написала повідомлення про необхідність повного розрахунку за квартиру. Тетяна перевела на банківську карту Юлії ще 2’000 грн. Юлія, у відповідь, повідомила, що треба сплачувати відразу за 2 місяця. Тетяна перевела ще 4’000 грн.

24 жовтня до квартири з’явився Олександр Кацак, який повідомив, що йому треба забрати власні речі. Тетяна пішла до магазину, залишивши Олександра у квартирі для збору речей. Повернувшись, Тетяні двері вже ніхто не відкрив.

Тетяна написала заяву до поліції, але, у зв’язку з тим, що договору найму квартири не складався, кримінальне провадження зареєстроване не було.

06 листопада Тетяні сусіди повідомили, що Олександр ще 03 листопада покінчив життя самогубством – повісився. Юлія Полонська обрала тактику заперечення – квартиру показувала, завдаток брала, але вона також жертва, адже Олександр її обдурив, телефон вкрав і взагалі гроші на своєї банківської картці вона ще не бачила.

Тетяна звернулась до редакції з метою розповісти свою історію та попередити всіх: укладайте договори до моменту сплати коштів, щоб не стати жертвою шахраїв.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
0

14 thoughts on “ЯК НЕ СТАТИ ЖЕРТВОЮ КВАРТИРНИХ ШАХРАЇВ? ПРО ЮЛЮ ТА ОЛЕКСАНДРА

  1. Так кузнец утопился или повесился?
    Зачем снимать квартиру, в которой ничего не работает? Договор был? Документы на квартиру показывали?

  2. Видно, что хозяйка шахрайка быстро заявление в милицию подала, по схеме работает. Пропитая такая

  3. А что ж ты Рома комментарии закрыл в предыдущем ролике про Великодолинское ,питание детей? Или вы с Грущенко не хотите почитать “благодарности” от родителей и не только)))).Понятно что заказ,только какого хер@ за счёт бюджета.

      1. Що вже Грущенко тебе взяла в аренду?)))) В чиїх руках ти тільки не бував,шльондра овідіопольська.

      2. Ну ти і під@рас, тобі сплатили з бюджета! Є проводка! Але після резонансу ти бабки повернув і тобі налічкою листанули солодка парочка мішка-ворішка і танька-шмонька.

        1. Надай документ. Якщо надаш документ про перерахування ФОП Варшанідзе Р.А. Великодолинською селищною радою (це публічна інформація), сплачу тобі 5’000 грн з мого рахунку.

          1. Поц, тиж сам написав: замовник – Великодолинська селищна рада, виконавець фоп шмаранідзе, номер договору теж вказав. Чи ти безплатно працюєш по договору?

              1. Ахаха, самого не тошноть від брехні? Сам не одноразово заявляв, що працюєш з метою заробляння бабулєсів. Ну ти і мразота.

  4. Шваранідзе за взяв бабки за попередню статтю і закрив коменти, продажний пес

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.