ОВІДІОПОЛЬСЬКИЙ СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА САВЕЛЬЄВА Л. І. НЕ З’ЯВИЛАСЬ ДО СУДУ

Кількість переглядів 2270

07 листопада 2023 року Овідіопольський селищний голова Савельєва Лідія Іванівна не з’явилась на судове засідання за позовом Овідіопольської селищної ради до головного редактора «Альтернатива.орг» Варшанідзе Р. А., по якому вона виступає, як третя особа, яка не заявляє самостійних вимог.

Під час судового засідання головуючий по справі суддя Пушкарський Д. В. зачитав клопотання про відкладення справи у зв’язку з хворобою представника Овідіопольської селищної ради Громади Олени Миколаївни.

Судове засідання було відкладено на 13 годину 28 листопада 2023 року та суд зобов’язав представника Овідіопольської селищної ради надати доказ про перебування на лікарняному.

Нагадаю, що 16 жовтня 2023 року я отримав позов від Овідіопольської селищної ради про захист честі, гідності та ділової репутації. Третя особа, яка не заявляє самостійних вимог – Овідіопольський селищний голова Савельєва Лідія Іванівна. Справа розглядається Іллічівським міським судом Одеської області. Справа № 509/5128/23. Головуючий – суддя Пушкарський Д. В.

Повне відео судового засідання від 07.11.2023 року:

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
1

19 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬСЬКИЙ СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА САВЕЛЬЄВА Л. І. НЕ З’ЯВИЛАСЬ ДО СУДУ

  1. Старий – *пердун* який на суд одягнув на себе жилетку “ЖОВТА ПРЕСА” і думає, що це йому допоможе?!. ну чим не ПСИХ!!!

  2. Лиля в это время была в тренажерном зале, сгоняла жирок на беговой дорожке. Скоро будет вообще худая и стройная и все мужики Овидиополя будут ее хотеть

  3. Надайте нам цього (пізданідзе) ми його візьмемо на фронт, і нам увесь Овідіополь ДЯКУЄ скаже!. Ми знаємо, що з такими пітухами робити!!!. І куратори у яких він сидить на зарплаті йому не допоможуть!.

  4. Надо было в суде комбикорма насыпать, наша свинка сразу бы прибежла в суд на дармовую кормежку

    1. Насколько низким созданием, нужно быть, чтобы писать такой бред …. Есть предположение , кто ты…. Но тут писать не буду…. Просто взгляни на себя в зеркало и ужаснись от увиденного

  5. Хвора Г(г)ромада… Який знак!

    Всі лікарняні є в електронному реєстрі НСЗУ, до якого працівники суду мають доступ…

    Що це за цирк?

  6. Про комбикорм и нашу 200-сот килограммовую свнbю это бы сработало)
    Рома, продолжай, пожалуйста!
    И видимо пригорело нормально… Да так, что команда жирной превратилась еще и в команду СВИНОБОТОВ)))
    И то, что это читает их вся свинокоманда это 100%. И родственники…
    Про комбикорм орем просто всем кварталом уже)))

  7. Не приїхала, бо комбікорм посипали на пристані. Перила не поставили бо комбікорм їй купили

  8. Ой. Команда “Свиноботы” в деле)
    Подгорело)))
    А вообще про комбикорм в точку. Смеемся всем кварталом)))

  9. шановні кандидати на посаду голови почитайте уважно ці коменти і задайтесь питанням ви готові весь цей бруд а може і гірший читати про себе а це буде 100% такі в нас люди.

  10. Ось цікаво, так усі дружньо поливають брудом Лідію Іванівну, а якщо саме ви, ваша мати, дочка, були б на цьому місті, було би доречно дивитися на ці коментарі? Звідки ця жорстокість? Будьте людьми, не опускайтеся ще нижче!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.