КП «ВОДОПОСТАЧ»: НАВІЩО НАМ ЦЕЙ МЕТАЛОЛОМ ТА ЧОМУ ТАКИЙ БЕЗЛАД?

Кількість переглядів 3151

Сьогодні, 04 березня 2024 року, побував на комунальному підприємстві «Водопостач» з метою знайомства з новим керівником.

Після знайомства, походів по двору підприємства. Ось цей металолом досі перебуває на балансі комунального підприємства. Не знаю, чи витрачає підприємство кошти на утримання цього металолому, але, навіть, якщо не витрачає, не зовсім зрозуміло навіщо нам це мотлох?

Навіть та техніка, яка перебуває на ходу, у переважній більшості викликати посмішку.

Дивує також величезні території завалені сміттям. Чому ніхто не спробував це прибрати та використовувати з користю для підприємства?

Хочу нагадати, що призначання керівника підприємства – це виключне право селищного голови, погодження депутатів не потрібно. Знаходження підприємства у такому стані вважаю прямою відповідальністю Овідіопольського селищного голови Савельєвої Л. І. Нагадаю, що Лідія Іванівна вже дев’ятий рік стоїть у «руля» громади.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
2
Surprise
Surprise
1

63 thoughts on “КП «ВОДОПОСТАЧ»: НАВІЩО НАМ ЦЕЙ МЕТАЛОЛОМ ТА ЧОМУ ТАКИЙ БЕЗЛАД?

  1. Поснимайте побольше ,что принимает новый человек.Чтобы было с чем сравнить.

  2. Роман.А куда все смотрели ?три года все по карманам и такая свалка мусора.У директора и начальства бешеные ЗП.Вытащите всех на суботник пусть все здадут в чистоте..

    1. Овидиополь по истине сборище деби0в❗️Какой Роман должен был куда смотреть❓А вы там работаете чего все время молчите засцыки п0з0рные❓Вас имеют во все дыры а вы ждете Романа❓Потому вы тут путина ждете❗️Потому что терпилы по жизни❗️

        1. За счет наших трудяг женщин Европа процветает.У них одни старики.По одному детенышу еле выродили.А теперь хотят прикарманить наших внуков.Девки наши на улет.И по красоте и трудолюбию.И хозяйки и матери.Посмотрел бы ты на цыган закарпаття.Они там все олегархи.Живут во дворцах.И прислуги с десяток.Поедь в Виноградово-глянь.

          1. Поїдь в Польшу та Чехію і ти почуєш за девок і за тих хто сидить на пособіє 😀европейська скрита любов до українців,вже ввечері боїмося виходити

          2. Нуи правильно детей нужно сколько рожать сколько можешь сама прокормить

          3. Тобі показати групи де українки задають питання як розвестися не приїжджаючи в Україну

      1. Каждый должен заниматься своим делом.Проверять работу организаций и мэрии наверное есть кому.

      2. Овидиополь не сборище дебилов.А город предпринимателей любого ранга.Этим людям не нужна ни церковь ни власть. они полностью поглощены своим делом.У них свой личный контроль.

  3. Роман….Благодарим ,что показали….Мы там не ходим…Это укор предыдущим…..И руководству района….Перед тем ,как выдавать такие суммы по ЗП по договору.должен быть прием работы ,какой то комиссией.У вас же сотни специалистов.Бухгалтера должны вовремя все списывать,Что продать.Что на мусор.Миллионы по карманам,а теперь разгребайте.на то вы молодежь.
    Длолжно быть чисто здано.
    Чисто принято.
    И убытки погасите.

    1. Бухгалтера списывают на основании актов, которые предоставляют материально ответственные лица, значит указания не было или не грамотность начальства

  4. Это старая схема всех диреекторов и головы: на этот металлолом списывается бензин, запчасти и так далее. Как вы думаете, почему на всех коммунальных предприятиях контрагты подписаны на 5 лет,а на Водопостаче все время по году? Бывали случаи и меньше! Так Савельева их держит в стойле. Только натянул поводок,она его к ноге! Водопостач это болото!Трясина!!! Схемы налажены со времен Михайловны!Лилка очень хорошо всё выучила!!!

  5. Им выгодно чтобы не было центральной канализации…Чтобы каждый дом платил по две тысячи.Ни какого учета. Все по карманам ..Раньше было смт. Но сейчас же город…Наверное жизни не хватит чтобы дождаться порядка…

    1. З якого це дива ми стали містом? СЕЛИЩЕ!!! Навіть Укрпошта вже нас ідентифікує як СЕЛИЩЕ!
      Минула влада (початку 2000-х) просрaла можливість змінити статус на місто заради додаткових асигнувань з бюджету, а ми тепер будемо пожинати всі плоди їхньої “діяльності”.
      Маю на увазі таких чортів як Дуков і Чегодар! Тварюки!

      1. Не пам.ятаю закон. а ле ми місто.Потрібно все переробляти.Всі платежі як у місті.Нова почта це не показник.мабудь по населенню або щось інше.

        1. От якби почитали Прикінцеві положення, то знали б, що всі смт стають селищами.
          І писав я про Укрпошту, а не Нову пошту.
          От такі ви уважні – чув дзвін та не знаю де він.

        2. Потрібно виглядати на місто а то деревня а їм папір переробляти ,деревню потрібно піднімати

  6. А может загнать голову и свору депутатов на субботник в водопостач?всесто побелки деревьев и бордюрчиков?

    1. Скорок будуть збирати рабів щоб прибрати біля розпиленого Козацького поля:)

  7. А кто сможет ? сами должны все сдать в чистоте,перед тем как менять руководство.

  8. думаю що і на цей раз син “накомандує” а батько похоронить . тільки свята троица допоможе директор чегодарь гол.бух кучерява консультант на підтанцовкі ніна . але ж ви мене не чуєте!

    1. За те мати знає всі таємниці району.Поважна особа.І ніхто не посміє зневажати її сина.

  9. Бардак! Саме за це вони преміі собі призначили ?! Ніколи цієї ганьби ім не пробачимо.
    Зате послуги асенізаторської машини підняли на 900грн!

      1. Кожний будинок сплачує.Скільки в нас будинків ?Каналізаціі не має ні де.Запросіть звітність.Сім.я з чотирьох осіб-це 1800 в місяць.Легенько.І акуратно.Є декілька ліній =для своїх.

    1. Зате тепер послуги асенізаторської машини будуть 200грн. зарплата прибиральницям 20000грн і від премій керівництво тепер відмовиться на користь зсу.

  10. У себя не могут навести порядок,а мы надеялись,что они порядок наведут в поселке.СРАМОТА!!!

    1. Ви зможете воювати з мафією?Ні.Люди для них ніщо.Понаціпляли ікон ,понадівали хрестів.Цілуються з російськими попами і вдають які вони порядні…Рука руку миє.Країна стогне від корупціонерів.Ніхто не хоче вже допомагати.Все розворовується.Солдати голодні і холодні.А депутати начисляють собі іхні бойові.При таких умовах воювати вже ніхто не хоче.Всі крадуть так ,як в останій подих.
      Мені ніяк не поєднується в голові-вори і ікони ?Вони надіються що свої попи їм все простять ?І їм все проститься.?

    2. У вас дорога на Калаглію потребує ремонту.Тріщини підійшли так що скоро автобуси почнуть падати у прірву.Хто сяде за смерть людей ?

  11. Что не говори, Савельева довела до ручки не только Водопостач, а вообще всю громаду. Окружила себя коррупционерами и жуликами и ведет нас в пропасть.

  12. Зате тепер зарплата прибиральницям буде 20000грн і від премій керівництво тепер відмовиться на користь зсу

  13. За такі гроші .а то й в два рази менші треба прибиральницям їхати в Європу,дідикам і жабулькам ж…и мить.
    Порузпускала мєрия бардак. Ви придумайте бізнес . виживіть в нім .сплатіть всі податки. ..Розворовувати чуже дуже легко,це як на санчатах згори…

  14. Ставимо 10 гривень на те що Мелешко А, докраде до ручки те що є і поїде далі на своєму BMW :). Ніхто не думає про Україну, усі думають напи..дити грошей і до США або Європи. Яку доречі ЗП та премії йому будуть платити ?

  15. Роман Автандилыч , а есть возможность озвучить какие долги СУППЕР директор Дядик оставил этому молодому камикадзе ?! Хотелось бы знать , какие суммы дотаций из нашего бюджета вывалит Савельева , чтобы прикрыть задницу любимого Дядика !

  16. Дуже багато коментарів у соціальних мережах з приводу слова “металолом”. Багато дописувачів вважають, що це не правильно, а треба писати “металобрухт”. Я теж так вважав. Але, як виявилось, в українській мові немає слова “мателобрухт”, а є слова “брухт” та “металолом”.

  17. запитання бухгплтерам.Скільки у нас людей ? 10 тис.
    Витрачання води ?
    Витрачення води на 1людину.1-3икуба.В середньому 2.
    В місяць це 20000 куб води.В рік 240000.
    Ціна викачки 1 куба 225 грн (900 поділити на 4=225
    1800 поділити 8=225
    20000 помножити225 дорівнює 4 мілліона500 тисяч грн в місяць
    54 милліона в рік
    в доларах 117000 в місяць
    1404000-один міліон чотириста чотири тисячі доларів в рік.
    і тепер запитання
    чому люди без заробітної плати ?І чому такий безлад ?І навіть коли зробити правки ,що є підприємці армяни ,які порупили машини на 7-10 кубів,Зареестрували ці діі на робітників,щоб менше платити податків,то для них це вигідно,А для нашого района ні.Чому не купляються великі машини ?Чому не має звернення у успішні райони
    Як там організована ця служба ?Які договори між робітниками і керівництвом,щоб усім було вигідно.
    Не може бути щоб однимзабагато,а іншим нічого.
    Все потрібно комп.ютерізувати.Не може людина ходити в комунхоз і замовляти машину.Тому всі звонят робітникам і вони уже тут як тут,І ще й на 100 грн дешевше.
    І чому З.їли Ігоря який збирав контейнери і люди доплачували йому 10 грн,
    А поставили інших і беруть 200 грн.Комунхоз не збиткова організація.Вона так виглядає ,що комусь це дуже вигідно .

    1. Гарний з тебе математик, але хєровий практик))
      Ти реально думаєш, що все, що споживають з крану, то все залишається у вигрібних?
      А полив врахував?
      А в кого септики з дренажем? (Тим більше навіть герметичних вигрібних ям немає майже ні в кого. Викачують вже коли взагалі не фільтрується в ґрунт).
      А втрати на поривах? При тому, що це явище у нас на постійній основі.
      А технічне споживання?
      А централізовану каналізацію?

      Реально викачується з ям відсотків 10 максимум.

  18. Практик з мене чудовий ,як і математик.
    Вам потрібно зробити хронометраж робоого часу водіів.В кожну машину по бухгалтеру.Одна онлайн диспетчерська,як в таксі.Контроль кіломертражу.знизити ціни.

    Купити машини ,як у армян.Великі будинки і підприємці не замовляють маленьких.Паралельно робити центральне водовідведення.
    Зробити хронометраж часу всіх робітників.Це просто.Оставити необхідних.Набрати і навчити нових працівників.Не повинно бути працівників збагаторічним стажем.Багато з них нахабніють.Європейці більше чим на півроку не тримають.Зп якщо зможете в межах 80-за 100 за годину.Тим паче що всі живуть в своіх домівках,А не сплачують як наші за койко місце по 7 тис.Вигрібаете весь металобрух і списуєте.Ніяких відкатів і взяток.Всі працюють чесно і добросовістно.Мєрія допомогає в купівлі машин і вдовідведенні.Якщо бажає відновити своє чесне ім.я.

  19. Полив займає не банато місяців.Пориви це мізер.Водовідведення дуже мале і існують ціфри..Поважна мєрія ,Ви втрачаєте міліони доларів.

  20. Ціна водовідведення у нас 35 грн
    10000*35=350*12=4 200 000
    цю суму ви можете отримати це саме менше.
    або 45 000 000 з вингібних ям. і на рік 54 000 000 Для людей в 8 раз дешевше централізоване водовідведення.Таи не має можливості збагатчення.Окремих осіб.

  21. Це по кількості води для пенсіонерів.А молодь і діти -це дуде в 2-3 р більше.І це можливо вирахувати контрольними поїздками ,Як і робили всі нові директори ,які установлювали план здачі виручки.Так що новопризначені директори.Ви не червонійте як дівчинка.а сміло сідайте за кермо і беріть телефони водіів .а їм купіть нові.

  22. Дорогу молодим.РоКів тридцят пять назад,Яб повоював за це місце.Але на той час воно було зайнято армянами.І в мене є моя справа…Я з любого зроблю найкраще…Одне тільки , я люблю працювати тільки на себе,сплачуючи податки.В нас час нам платили по 100 грн в місяць.І не було ніякої справедливості.Хто робе ,хто ні.Всім однаково.Круті місця начальників були всі під євреями.Зараз кращі часи.Це вже не спікулянти,а бізнесмени,підприємці.І кожен може себе проявити.Я споглядач життя селища.Газети Романа.Раз в півроку заглядаю сюди.Дуже хочеться ,щоб життя селища стало краще.В керівницто прийшли порядні люди з великої букви.Які працювали заради держави і людей.Тому що наші українські люди того варті.Велика надія на сім.ю Мелешка.На дуже велику сім.ю.Що він піде іншим шляхом.І щоб мєрія йому допомогла.І всі співробітники підтримали.Нашим воїнам дуже важко.

  23. ну добре припустим молодий мелекшко підіймає комунхоз а лікарня в цей час опускається і що ???

    1. Если бы вы были врачом.то знали
      Врачам платят 0.25 и 0.5 о минималки.Ремонт в кабинетах капитальный они делают за свой счет.Все что им надо для работы покупают за свои.План здают через терминал.Молчат и никому не жалуются.живут за счет семьи.Есть тот предел-куда еще ниже.??Хуже чем сейчас не было даже в советское время.В Европе доктора ценятся.Все молодые уже там.Все держится на пожылых и пенсионерах.Только главрачу на все…у него свои личные интересы и супер достойная ЗП от мэрии.

  24. дядик уже нашел работу или ещё надеется что без него не смогут и его вернут?

  25. Добивать и ДОВОРОВЫВАТЬ ?Если начальство его не сдаст-значит соучастники.Тут прокурорская проверка должна быть.И заказать ее должна мэрия.

  26. Проверьте начисление и выплату зарплаты. После меня перестали платить людям.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.