«СХЕМА» У ДІЇ: В ОВІДІОПОЛЬСЬКОМУ СУДІ ПОТРОХИ «ЗЛИВАЮТЬ» СПРАВУ ПРО ХАБАР КОЛИШНЬОГО ДЕПУТАТА

Кількість переглядів 2158

Сьомий рік в Овідіопольському районному суді Одеської області не можуть визначиться з Вироком по справі за обвинуваченням колишнього депутата Овідіопольської селищної ради Володимира Проскуровського в отриманні 200 $ хабаря.

Сама подія – затримання Проскуровського В. П., відбулась ще 27 березня 2017 року в смт Овідіополь в його кабінеті у Палаці спорту. 11 листопада 2019 року на судовому засіданні нам показали, як у робочому столі Володимира Проскуровського знайшли 200 $ хабаря. Далі, 05 липня 2021 року, нам показали, як ці гроші Володимир Проскуровський брав у потерпілого.

І ось, 15 вересня 2023 року, на сьомому році розгляду справи, представник сторони обвинувачення, яка вже приймала участь у судовому засіданні по цієї справі, заявила клопотання про чергове відкладання розгляду справи для надання часу на додаткове ознайомлення з матеріалами судової справи.

Що вигадає прокурор наступного разу, а би не проводити засідання в угоду «схеми»?

Цікаво ця «схема» безоплатна, чи є якійсь прейскурант? Я розумію, що суддю Кириченко П. Л. це взагалі не цікавить, у нього самого є обвинувачення у шахрайстві, яке розглядається Київським районним судом міста Одеси.

Але чому прокуратура не зацікавлена у Вироку? Чи в прейскуранті «інтерес» прокуратури врахований?

Взагалі, скільки ще платники податків будуть оплачувати цей цирк?

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

10 thoughts on “«СХЕМА» У ДІЇ: В ОВІДІОПОЛЬСЬКОМУ СУДІ ПОТРОХИ «ЗЛИВАЮТЬ» СПРАВУ ПРО ХАБАР КОЛИШНЬОГО ДЕПУТАТА

  1. Кошмар. Вже і докази є і на відео все знято, а суду ще мало. А якби хто з людей велосипеда вкрав. То давно вже б сів

  2. Аналогічна ситуація з попередніми 2 статтями де закриті коментарі, ган@он гуляєв ніхєр@ не допомагає, але шавка-варшавка його в старий геморой взасос. Ще ймфото підібрали з військовими зправа: один в сзч інший сидить виЧорноморську по договорняку. Браво!!! Який де ти ган@он!!!

  3. Рома не, відправляй матеріали в НАБУ і в Нью Йорк Таймс та ще в декілька компаній-колег по цеху! Популярним станемо селищем!)) Гроші почнуть в нас вкладати)))

  4. Цікаво хто більше приніс шкоди бюджету – судді з прокурорами затягуванням процесу чи хабарник у двісті доларів?

    1. Хабарник тут походу потерпевший, за $200 так долго исполнять надо уметь)

Comments are closed.