РОЗГЛЯД СПРАВИ ДЕРЖАВНОЇ ЗРАДИ ЛІДІЇ КОСИХ ЗАТЯГУЄТЬСЯ. ЗНОВУ НЕ ПРИБУЛИ АДВОКАТИ

Кількість переглядів 1120

Зірвано вже декілька засідань з розгляду обвинувального акту у відношенні Лідії КОСИХ, яку обвинувачують у державній зраді під час відкритої збройної агресії російської федерації.

Як повідомила помічниця судді ПРОХОРОВА П. А., обидва адвокати обвинуваченої не прибули до суду та ще й саму обвинувачену КОСИХ. Л. О. не доставили. Причини неявки невідомі.

Нагадаю, що 16 квітня 2024 року у Київському районному суді міста Одеси розпочався процес над КОСИХ Лідією Олександрівною, 1983 року народження, яку обвинувачують у державній зраді за ст. 111 КК України, яка співпрацювала з ІВАНОВИМ Григорієм Олексійовичем – співробітником військової розвідки рашистів.

Прокурор вже зачитала обвинувальний акт з якого стало відомо, що Лідію КОСИХ обвинувачують у співпраці з співробітником військової розвідки рф ІВАНОВИМ Григорієм Олексійовичем, нікнейм у Телеграм «VCasperZ» та з іншим співробітником військової розвідки рф з нікнемами: «Сергій Павлов», «Stefan» та «@serggej6318».

В ході досудового слідства встановлено, що Лідія КОСИХ у період з травня по листопад 2023 року декілька раз передавала інформацію – знімки з Google Maps з координатами про об’єкти на яких були розміщені військовослужбовці Збройних сил України та Національної гвардії України у населених пунктах:

  • м. Одеса
  • м. Чорноморськ
  • с. Мала Долина
  • с. Таїрове

Також прокурор зачитала деякі діалоги між КОСИХ Л. О. та рашистом ІВАНОВИМ Г. О.:

ЗАПИТАННЯ «Техника есть?»

«Нет не видела, но людей там много, технику сейчас, если и перегоняют, то только по ночам, чтобы не видели, военных там всегда много, чем они там заняты без понятия»

ЗАПИТАННЯ: «Людей примерное количество? По форме ходят?»

«Да по форме, количество разное всегда и мне сложно сказать я же на территории не была, автобусы с военными часто мигрируют в эти точки, в санатории знаю людей – почти полные, база там была для водителей «дальнобоя» тоже не пустует, я удаляю всё»

Більш детально у відео сюжеті
«КУДИ НАВОДИЛА РАКЕТИ ЛІДІЯ КОСИХ. ПРОКУРОР ЗАЧИТАЛА ОБВИНУВАЛЬНИЙ АКТ»:

Під час знайомства суду з обвинуваченою, встановлено, що КОСИХ Лідія Олександрівна зареєстрована у селищі Великодолинське, а проживає у місті Одеса по проспекту Небесної Сотні, має двох дітей – 6 та 19 років. На момент затримання, працювала у Кароліно-Бугазької сільській раді головним спеціалістом та була уповноважена особа з публічних закупівель.

Свою вину Лідія КОСИХ визнає часткового:

СУД: Чи визнаєте ви себе винною

ЛІДІЯ КОСИХ ВІДПОВІЛА: Ні

Що саме ви не визнаєте, кваліфікацію?, – УТОЧНИВ СУДДЯ

Кваліфікацію не визнаю, – ПІДТВЕРДИЛА КОСИХ.

Напевно вона думала, що вона грала у настільну гру «морській бій» і що місця розташування наших військових, де знаходились наші з вами захисники – це не живі люди, а «кораблики» нарисовані на шматку паперу. Це жах!

Також, хочу зазначити, що батько Лідії КОСИХУСІНОВ О. Т. працює директором Великодолинської ДЮСШ та займається вихованням дітей громади. Цікаво, у якому дусі він це робить?

Наступне засідання по справі № 947/8750/24
заплановане на 15 годину 24 вересня 2024 року

Ще матеріали на тему:

Роман ВАРШАНІДЗЕ, Мурад ВАРШАНІДЗЕ

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
0

20 thoughts on “РОЗГЛЯД СПРАВИ ДЕРЖАВНОЇ ЗРАДИ ЛІДІЇ КОСИХ ЗАТЯГУЄТЬСЯ. ЗНОВУ НЕ ПРИБУЛИ АДВОКАТИ

  1. В котрий раз переконуюсь, що Україні п&зда, і те що вона ще жива це завдяки терплячому народу, який винищують не тільки росіяни, а і судді, адвокати, прокурори, поліція тощо, а об’єднує їх усіх корупція.

  2. Странно а где прикукуреная Янина последняя блRдь Кононенко? Пропустила такое важное событие упустила шанс попиарится.

    1. Вони не вошкаються з нею! Це вони ссуть в обличчя ЗСУшникам, Вам і кожному українцеві

  3. хто не розуміє ось так затягуються справи .потім такі як рома якщо втратять інтерес то суддя за винагороду закриє справу за відсутністю злочину.

  4. Вона розкатала губу на те що її обміняють на наших полонених,ось і затягують процес.

  5. Нікому у рашці ця тварина не потрібна. Для них це відпрацьований матеріал. А от адвокати це дійсно мразота. І у них завжди знайдеться якась типу важливіша справа, або лікарняний, або ще якась чихарда. У папіка є чим платити адвокатам тому так відбувається. А судям теж пора робити висновки.

  6. привлечь адвокаток к админ ответственности за неуважение к суду. сколько можно не ходить? это что такое вообще?

    1. яка не повага до суду? ви про що? суддя знає що адвокат прийде і принесе повагу. чим більш не приходить тим більшу повагу принесе.

  7. Історія кохання Алена та Лідії
    Справа у тому, що справою Лідії Косих в рашке займається її коханець – Ален Буламрі. Це араб, який колись займався з 2012 року адвокатською діяльністю в Овідіополі. Мешкав по вул. Садова 19.
    Друга дитина у Лідії саме від цього Алена та саме йому вона допомагала у справах адвокатських, була помічницею. Коротше допомогла, гарно дала та завагітніла.
    Ален зареєстрував юридичну компанію ТОВ «Агентство юридичних послуг «Успіх». Засновниками компанії був він та Лідія Косих. Юридична адреса смт Великодолинське, вул. Ентузіастів 6А/1.
    Проте вірменська мафія, коли дізналась про таке, а дружина Алена вірменка Гаяне, дуже швидко відправили їх в рашку де Алену знайшли інший гарний бізнес, який пов’язаний з вивозом відходів у Воронежський області.
    У 2017 році Алена Буламрі позбавили адвокатської ліцензії.
    Ален з дружиною поїхав, а Лідія народила хлопчика та записалась, як мати одиначка. До речі, їй допомагав у цьому Юрій Нікітінський.
    Ось і зараз коли рашка напала на Україну так співпало, що у Алена пішли справи не дуже гарно. Він згадав Лідію та зв’язався з нею і налагодив контакт з ФСБ. Лідію довго вмовляти не довелось, вона відразу погодилась адже завжди мріяла про рашку.
    Лідка здавала координати, а Ален отримував грошенята у рашці. Відчуваючи свою провину за неї Ален вмовив фсб, які отримували від Косих інформацію, включити її на обмін.
    Чекаємо новин. Сашка Усінов поїде проводжати свою зрадницю на рашку, а може поїде з нею до путіна.

      1. Чекаю на повідомлення у Телеграм на номер:
        +380 50 976 5973
        У відповідь надам інструкції.

  8. Поміняйте це сміття на АЗОВЦІВ. Її ще кормити потрібно пожиттєво. Хай краще поповнить обмінний фонд.

  9. Пока вы тут Косых обсуждаете в Приморском суде Одессы революция. Уходит целая эпоха! Кичмаренко больше не председатель суда!!!
    Вадим Коваленко изран новым председателем!
    Не думаю что что-то поменяется, но факт остается фактом!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.