ПОЗАПЛАНОВА СЕСІЯ КАЛАГЛІЙСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ПРИЙНЯЛА РІШЕННЯ ПРО ОБ’ЄДНАННЯ З ОВІДІОПОЛЬСЬКОЮ ГРОМАДОЮ

Кількість переглядів 292

31 серпня 2017 року відбулась позапланова сесія Калаглійської сільської ради де був розглянутий проект рішення про добровільне об’єднання громад з Овідіопольською громадою з центром в селищі Овідіополь.

Калаглійській сільській голова Шибаєв Ігор Валентинович з секретарем ради проігнорували сесію, тому сесію провели депутати.

На сесії були присутні 11 депутатів з 14-ти, голова Овідіопольської державної адміністрації Левчук В.В., депутат Овідіопольської районної ради Чумак Д.Ф., депутат Овідіопольської селищної ради Панчук А.Д., громада села, та журналісти.

Для ведення сесії депутати обрали головуючого — Чумак Валентину Василівну. За рішення про об’єднання проголосували 9 депутатів, 2 депутата утримались. Сесія доручила Овідіопольському селищному голові підготувати всі документи та подати в Одеську обласну раду для надання оцінки про відповідність законам та Конституції.

В кінці сесії слово взяв голова Овідіопольської районної державної адміністрації Левчук В.В., якій привітав депутатів з прийнятим рішенням та розповів процес об’єднання територіальних громад в Одеській області.

З місця події, журналіст Роман Варшанідзе
о
ператор/монтаж Андрій Хлопчик

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0